NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

středa 26. června 2013

Má zkušenost s Ombre hair



Po strašně dlouhé době nové video a hned na často diskutované téma - ombre vlasy. Myslím, že každý si o tom myslí své a ať už je Váš názor kladný nebo ne, můžete se mrknout na moje zkušenosti s tímto (domacím) barvením. Co barvením, v podstatě je to jen barvení konečků, no ne?

A jak to máte s Ombre Vy?

21 komentářů:

  1. Tak by mě zajímalo, jestli ještě existuje někdo bez ombré... včera jsem byla na chvíli v Palladiu a bylo to ombré na ombré, snad každá druhá slečna :D Nikdy jsem moc nechápala ten trend "mají to všichni, musim to mít taky"...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já si to spíš udělala z toho důvodu, že se mi to líbí a ne abych byla ,,moderní" to vůbec :)

      Vymazat
    2. Poslušne hlásim, že ja ombré nemám a ani ho neplánujem.. :D

      Vymazat
    3. Také ho nemám a ani mít nebudu :D

      Vymazat
  2. Právě, že hezky vypadající ombre není jen obarvení konečků.. Jde o přechod z tmavších kořínků, přes světlejší hnědou až po plavé konce a málo kdo to tak má (vyžaduje to odborný zásah šikovné kadeřnice). Ty parodie na ombre jsou spíš takové dip&dye, při stylu ombre hair se barví celá hlava, no ne? Jinak to opravdu vypadá jako odrosty.. Jo a světle hnědé barvy se koupit dají, i když pod maskovacím názvem "tmavé plavá, tmavá blond.." :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já samozřejmě nejsem odborník, takže to nedokážu posoudit :) Ale je pravda, že hezky udělané ombre má hoodně málo lidí. A těch barev sem si fakt nevšimla :D

      Vymazat
  3. Pěkné a profesionálně udělané ombré má Monika Bagárová.

    OdpovědětVymazat
  4. mne sa ombre nepaci vobec a urcite tomu nepomaha fakt ze to ma kazda druha. naviac mozno 10% z dievcat s ombre to ma spravene dobre, pokial viem ma to byt plynuly prechod do svetlej (a najma chladnej) farby - a to sa vacsine nepodarilo bohuzial. casto to nezvladaju ani kadernicky, doma by som sa o to nepokusala uz vobec :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele zkusila jsem to a nevyšlo to no :) Život jde dál, aspoň jsem bohatší o zkušenosti :)

      Vymazat
  5. Mně se to dost líbí, sama jsem nad tím jednu dobu uvažovala, ale nakonec jsem se k tomu nějak nedostala.. teď mám vlasy zkrácené asi o 10 cm, tak už by to ani nebylo ono, ale tobě to náhodou sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Je pravda, že ze začátku se mi to líbilo, ale pak postupem času jsem se v tom přestala cítit dobře.

      Vymazat
  6. Na tvé video jsem se dnes dívala těsně před tím, než jsem se sama vypravla na ombrté ke kadeřnii. Muhzsím říci, že jsem po shlédnutí nebyla zdaleka přesvědčená, zda-li ombérj eště vůbec hci. Nakonec to moje kadeřnice vyřešila geniálně. Promelírovala mi konečky tak umně, že to vypadá celistvě, přirozeně a zároveň to mým vlasům neškodí. Faktem je, že mám o ěco světlejší konečky normálně, takže nemám vidět přechody a mé vlasy vypadjí spíše jako vyšisované od slunka :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Noo tak to je super pokud ti to udělala tak, jak se ti to líbí :) O to je hned větší radost, než kdyby si odcházela naštvaná, že si vyhodila peníze za něco, co se ti vůbec nelíbí :)

      Vymazat
  7. Ahoj, obré je věc, která mě vůbec neláká. Líbí se mi to na světlých vlasech, ale na těch tmavých moc ne. Pokud má někdo svou barvu vlasů hezkou, přijde mi zbytečné jakékoliv barvení. Vrať se ke své čokoládové :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem se vrátila a cítím se v ní opravdu líp :)

      Vymazat
  8. Ombré se mi nelíbí a ani líbit nebude. Jsou lidé, kterým možná sluší, ale fakt málokdo. Dle mého to je trend "odrostlé barvy", zvláště u krátkovlasých holek. Jako co si budeme povídat, nechám si odrůst barvu a mohu tmu říkat ombré :D Protože ty kreace, co mají některé holky, jsou naprosto marné. Ale ať si každý nosí, co chce:-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda no :D Nejhorší mi to přijde asi v ten moment, kdy nějaká holčina má obarvené vlasy na blond a své hnědé. A ty odrosty považuje za ombre :D

      Vymazat
  9. Já bych se s tak obarvenými vlasy necítila vůbec dobře, moc tady tu módu nechápu, ale je pravda, že někomu to sluší. Myslím však, že teď je to prostě boom, kterej za chvilku přejde...

    Ty si do těch barev dala tolik, že si mohla jít rovnou ke kadeřnici a měla by si to snad ještě levnější a podle Tvých představ:)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...