NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

neděle 23. června 2013

Současný WISHLIST

Moje milé čtenářky,

omlouvám se za delší odmlku, ale měli jsme vážné rodinné problémy a znáte to,.... Ale už je to snad lepší a proto jsem zpátky. A hned s výčtem mých vysněných přání - nejsem náročná že? :D

Nazvala jsem je jednoduše současný WISHLIST, protože mi přijde v červnu psát o letním wishlistu poněkud nevhodné a hlavně mi věci na seznamu nepřijdou nijak letní. Takže je to prostě jen snůška mých přání, které si chci určitě splnit.




1) Linky L´Oreal - určitě jste je už viděly v drogeriích, pokud je už náhodou nevlastníte. Musím říct, že já po nich pokukuju už dlouho a čtu na ně všude samou chválu, takže asi podlehnu.
2) rtěnka ASTOR kolekce Heidi Klum - už jen ten obal s roztomilým zlatým Heidi♥ mě dostává do kolen. A co teprve ta zářivá růžová barva, která na mě vykoukla? Asi jsem se zamilovala. Jediné co musím zkusit, jestli mi rtěnka vůbec sluší.
3) INGLOT stíny - těm už jsem podlehla od té doby, kdy jsem jeden stín našla v beauty boxu. Hned jsem si ho zamilovala pro skvělou pigmentaci a dlouhou výdrž. Navíc cena za jeden stín 150,- mi nepřijde nijak závratná (v porovnání například s MAC).
4) BB Cream - nejlepší věc na léto, ale jaký vybrat? V tom velkém množství se už opravdu ztrácím ...
5) MAC tvářenka - no jo, chtěla bych další. A chtěla bych nějakou do hnědo-broskova, jestli to dává trochu smysl. A kdyby byla i s lehkým shimerem, nezlobila bych se.
6) CT - nad těmihle tyrkysovými slintám už dlouho, ale pořád ne a ne si je koupim. Na léto k mým tmavým očím budou vypadat skvěle, takže si pro ně asi co nejdřív zajdu.

Budu ráda, když mi do komentářů napíšete nějaká videa, která byste rády viděly :) LL*

11 komentářů:

  1. Zrovna jsem četla nějaké další wishlisty a musím říct, že jsi dost nenáročná!!! Samé lehko sehnatelné věci a i z drogerie :-)
    Teda taky bych měla něco takového vést, at si to můžu odškrtávat...jinak se pak stává, že si prostě dle pomysleného seznamu, který neexistuje, koupím všechno, co chci. Pak zjistím, že se to děje třeba každé 3 dny (vůni za 1000 jsem koupila před 10 dny a už jsem si vyhlídla další, mezitím se uskutečnil nákup v dorgerii - no hrůza) ale já potřebuju taky jíst! :-D takže asi budu muset taky dělat seznamy, at je to aspoň trochu kontrolované.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem byla sama sebou překvapená :D Ale tak říkala jsem si, že tenhle měsíc budu trošku rozumnější a nenechám celou výplatu v Sephoře nebo v Macu :D A nějaké seznamy na delší dobu? U mě prostě nezabírají :D Vždy si to tak hezky naplánuju a pak stejně koupím co se mi líbí :D

      Vymazat
  2. Jinak BB bych ti doporučila VIP Gold od Skin79, skvěle kryje a má dobrý barevný tón. Ale já mám poslední dobou problém s věcmi, co mají SPF, že mi ucpávají pory, takže vzorek používám jen občas a připravuji se na katastrofu druhý den :-( Dřív mi to ale nedělal, celkově se mi pleť zhoršila tím sluncem a opalovacími krémy. Do té doby byl mým velkým favoritem a myslím, že za to zhoršení tak úplně nemůže, protože jsem si ho teď dávala místo běžného MU jakože odlehčení na zhoršenou pleť. Ale tak vzhledem k silikonům to asi takové odlehčení není :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Rtěnku mohu doporučit :) Jsem s ní moc spokojená, o barvě ani nemluvím :)

    > Na mém blogu probíhá giveaway, budu ráda když se zapojíš :-)

    http://chi-c-oco.blogspot.cz/2013/06/attention-summer-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už ji mám tak snad bude tak super jako její barva :)

      Vymazat
  4. Ahoj, mozna to bude znit divne, ale za vyzvednuti, pripadne postovne, bych Ti mohla prenechat 7 vzorecku po (myslim) 5ml BB cream od Skin79. Mam je cca 2 mesice, zkusila jsem vsechny, nevyhovovaly, nakonec jsem si koupila ten sneci ve vetsim baleni, ktery ted pouzivam pravidelne. Jelikoz k tem vzoreckum se vracet nehodlam (asi bych je nestihla vypotrebovat), tak jsem premyslela o tom, ze by mohly pomoct s vyberem toho praveho BB creamu nekomu dalsimu. A kdyz to bude nekdo, kdo pise blog, tak ta pomoc bude jeste rozsirenejsi.
    Lida

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to bys byla úplně nejhodnější ! :) Napiš mi prosím na mail luxylady2@seznam.cz a určitě se domluvíme :) To by se mi totiž moc hodilo :)

      Vymazat
  5. Ahoj, já se můžu přidat k pomoci s výběrem BB.. mám jich docela dost ve vzorečcích a některé i přímov kelímkách. Jinak, já jsem hledala taky dlouho a dlouho až jsem zakotvila u tohoto pokladu, který není ani moc finančně náročný, na pleti mi nedělá žádnou paseku, narozdíl od SKINů a nádherně voní =) najdeš ho tady: http://mitsuuko.blogspot.cz/2013/06/nasla-jsem-svuj-bb-biotherm-aquasource.html ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super obsáhlý článek!:) Ale já bych právě potřebovala to BBíčko nějak víc krycí, ale o tomhle rozhodně budu uvažovat:) Děkuji za tip!

      Vymazat
  6. gelové linky od Loreílu jsou bezkonkurenční! Dnes mi přišly a hned jsem si je zamilovala :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...