NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

úterý 28. ledna 2014

Změnový rok 2014 aneb co mě letos (snad) čeká?

Uff, poslední dny jsem v jednom kole a nic nestíhám. A přitom vím, že to bude ještě horší, jelikož pokud to dobře vyjde budu od února pracovat v nové práci, takže to bude ještě hektičtější než teď.
Ale o mém stěžování si na nedostatečné hodiny ve dni tento článek není a ani nebude. Tenhle článek je takový malý souhrn toho, co bych tento rok chtěla změnit a na co se můžete těšit.

Na co se můžete těšit přímo tady na LUXYLADY jsem Vám už říkala ve videu tady - klik. Ale dneska bych Vám spíš chtěla říct něco o tom, co chystám za změny v osobním životě a na sobě. Co se týká přístupu k životu a životních pritorit tak ty už jsou ve videu zmíněné taky. Ale co tam není zmíněné jsou právě změny, které budou až trochu nebo víc viditelné. A jelikož jsem tohle téma nakousla řekněme několikrát a často se mě ptáte, co že za ty změny chystám, ráda se s Vámi o můj ,,Change list" podělím. Budu samozřejmě ráda za všechny Vaše názory, ale prosím, chápu že máme každý jiný názor a že například to, co budu chtít udělat Vy byste nikdy neudělali a naopak, ale prosím, neřešme dole v komentářích jestli je to správné či nikoliv :)

1. Solárko
Jedna ze změn, které jsem už realizovala. Vím, že solárko není nejzdravější věc na světě, ale já to mám prostě hrozně ráda. Strašně se mi líbí opálená kůže a jelikož žijeme v podnebních podmínkách v jakých žijeme, tak se přes zimu nedá opalovat jinak než v solárku. Je sice pravda, že já mám celoročně kůži tmavěji zabarvenou, ale není to úplně ono, co bych si představovala. 

2. Tetování
Po dvou letém váhání jsem se konečně odhodlala si nechat něco vytetovat. Za ty dlouhé měsíce přemýšlení a zvažování pro a proti a říkání si, co a kam jsem se nakonec rozhodla si vytetovat něco, co pro mě symbolizuje volnost ale zároveň čistotu a krásu. A nechám si to vytetovat na místo, které když nebudu chtít, aby bylo vidět, tak nebude. A naopak. 
Nechci dopředu prozrazovat co a kam přijde, ale bude to brzy a uvidíte určitě fotku.

3. Zhubnout
Jasně, pokud jste viděli video, říkala jsem tam, že nejsem jako většina žen, které si přejí zhubnout. Já celkově jsem se svojí váhou a postavou celkem spokojená, až na bříško. Bohužel mám geneticky dáno, že se mi tuk ukládá většinou jen do břicha, prsou a zadku. Jasně, ty dvě poslední partie jsou fajn, ale to bříško mě štve. Ne, že bych měla kolem sebe pneumatiku, ale něco tam je a já to chci shodit. A ještě bych ráda zpevnila nohy a zadek.

4. Odstranit pihu
Nesnáším svou pihu dole na tváři a konečně se jí chci zbavit. Ale není to jen z estetického důvodu, ale i zdravotního, přijde mi, že s ní je něco v nepořádku. Takže se chci raději objednat a zjistit co a jak.

5. Dořešit nedořešené věci z minulosti
Znáte to, jsou věcim které prostě nechcete řešit a odsouváte je na později. A nebo máte tak zvané kostlivce ve skříni. Jenže já jsem se rozhodla, že ačkoliv to může být nepříjemné, já si věci z minulosti dořeším a uzavřu je. Protože pokud se chci posunout někam dál, nemůžu si sebou brát věci z minulosti.

6. Vybělení zubů
Nad tím taky přemýšlím už dlouho a myslím že díky tomu, že už jsem přece jen dospělá, teď je ten správný čas. Ještě uvidím jakou techniku či prostředky zvolím, ale určitě Vás o tom budu včas informovat.

7. Změna barvy vlasů
Víte, já miluju měnit barvu vlasů. Jenže vždy jsem s barvami jen experimentovala doma a nikdy moc nechodila do salonu. Jelikož mám výbornou kamarádku a kadeřnici v jednom tak jsem ani nemusela. Ale říkala jsem si, že díky mému věku a tomu, že ještě nemám žádné děti ani domácnost bych se měla trochu rozmazlovat a odměňovat. A co je lepší relax než si nechat v salonu udělat krásné vlasy? 
Pro tento rok jsem se rozhodla por světle hnědou. Je to na mě docela změna ale není to zas tak razantní jako například do blond. Světlou hnědou jsem jednou měla a vypadalo to vážně skvěle, takže doufám, že tentokrát to bude to samé. Navíc se mi strašně líbí poměr opálená kůže a světlě hnědé vlasy

No a tak bych mohla pokračovat klidně dál, ale to by byly už spíše sny a fantazie než reálné změny, kterých chci v blízké době dosáhnout. Vím, jsou trošku povrchní, ale přijde mi, že potřebuji nový začátek. A s ním i tohle všechno kolem. Prostě se musím začít sama o sebe líp starat. A ať už to bude ve fitku, v kadeřnickém salonu či v solárku. Zkrátka chci být někde jinde a cítit se zkrátka dobře :)

12 komentářů:

  1. Držím ti palce. S těmi znamínky raději opatrně, jak je něco špatně, okamžitě k doktorovi. Ohledně zubů se mi osvědčil měkký zubní kartáček (Curaprox 5 000), pravidelnost a Signal White Now Gold. Celkem jsem čuměla:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem právě naopak slyšela, že tyhle bělící pasty SIGNAL jsou úplně k ničemu tak nevím :(

      Vymazat
    2. Jsou fajn, ale jsou to normální pasty :-D Včera jsem dodělala druhou a žádnej bělící efekt teda nevidím.

      Vymazat
    3. no ten White Now Gold vybělí fakt hned, ale už si nepamatuju, jak dlouho to vydrželo (navíc piju dost kafe) a nevím, nakolik to je šetrné, když to vezme takhle rychle...

      Vymazat
  2. náhodou taky bych se rozmazlovala kdyby byly penízky.V telce byl hodinovej pořad o bělení zubů a jedinej kterej je účinej je u zubaře.Jinak vyhozené peníze a ještě si poškodíme sklovinu.Klidně nám napiš i ty ostatní sny a přání.Moc ráda si takové věci čtu.

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, tak to jsou pěkně naplánované změny! Přeji ti ať všechno vyjde bez problémů :-).

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuju holky! :) Průběžně budu informovat :))

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj ahoj, pokud ještě nemáš vybraný tetovací salón, určitě doporučuju Tribo :) Skvělí nadaní tatéři a výborný přístup, pokud chceš něco black&white a takového "jemného", třeba i detailního, doporučuju Davida :))

    OdpovědětVymazat
  6. pekné plány. To solárko by sa zišlo aj mne, istú dobu som chodila, no potom prestala a teraz som uplne bledá.
    Tetovanie plánujem aj ja - ale iba niečo maličké :)

    OdpovědětVymazat
  7. SOLÁRKO je moje velikká závislost miluju být oplálená navíc s emi občas sem tam dělá akné a solárko na to funguje dokonale...vždycky si řeknu že přestanu a pak nejdu měsís dva a zase začnu chodit je to nádherný cítím se skvěle...k tetování vztah nemám...přijde mi že dnes je spíš méně lídí nepotetovaných ale proti gustu :D a světle hnědé vlasy myslím že ti budou moc slušet....jen se rozmazluj já to taky tak dělala než s emi narodil prcek...:) i když rozmazluju se pořád ale asi né už v takové míře :D

    OdpovědětVymazat
  8. Držím ti palce :) Taky bych potřebovala nový start, takže se do toho chci taky pustit :)

    OdpovědětVymazat
  9. s tetováním už také dlouho koketuju, ale jsem strašnej posera :/ :D za sebe můžu na bělení doporučit bělící pásky od Crestu - fantastický výsledky a ta cena taky není nijak vražedná na to, jak funguje. používala jsem je v kombinaci s pastou od Crestu a lidi mi chválili zuby, fakt byly jako perličky :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...