NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pondělí 29. října 2012

Jak na to - ombre nehty

Hezké pondělí,

dnes jsem si pro vas připravila něco, co mi přijde naprosto úchvatný. V létě byly v kurzu ombre vlasy (jinak barevne konce vlasu), ale to jiste vsechny vite:) Ale co už možná tolik z vás neznám, jsou právě ombre nehty. Jsou to v podstate vice barevne nehty, vetsinou jsou na jednom nehtu dvě nebo tři barvy nebo odstíny laku a vypada to nejak takhle:





Myslim si, ze to vypada fantasticky a zajimave, a pritom je to tak snadne! Napisu vam podrobny navod, abyste si to mohli vyzkouset sami doma. A nebojte se, ze vam to bude trvat dlouho, verte mi, nebude vam to trvat dele nez si klasicky nalakovat nehty.

Nez zacneme, tak si vybereme dva nebo tri odstiny laku. Jenom vás chci upozornit při tom výběru laků - mám vyzkoušené, že není dobré používat laky od essence, jelikož jsou strašně vodnatý a špatně pak drží jak na houbicce, tak pak na nehtu. Takže je lepší používat nějaké ,,kvalitnější" laky, ale mě se třeba dobře osvedcily laky od Miss Sporty.


1. Nejdriv si nalakujeme nehty klasickým bílým lakem bez jakýchkoliv třpytek.

2. Vezmeme si jakoukoliv pěnovou houbičku kterou mame zrovna po ruce (ja třeba osobne pouzivam houbičku na make-up) a odstrihneme si zhruba tak siroky a tak dlouhy kus jako mame sve nehty.

3. Na houbicku naneseme vybranou barvu laku - bud na pulku houbicky, pokud chceme mit dvoubarevne nehty nebo na tretinu houbičku pro efekt trojbarevných nehtu. Takto pokracujeme dal s
druhou nebo treti barvou.

4. A ted uz jen jednoduse od jedne strany nehtu k druhe ,,tupkame,, houbickou na nehet.

5. Jediná vec, ktera vas mirne zdrzi, je ze si na kazdy prst musite znovu natrit houbicku lakama, tzn.
ze na každý nehet musime nove natrit houbicku a opet tupkame

6. Poslednim krokem je samozrejme ocisteni okoli nehtu od prebytecne barvy. Coz je velmi jednoduche s vatovou tycinkou a odlicovacem. Pokud jsou barvy nevyrazne nebo se
nelesknou,muzeme je pretrit bezbarvym lakem.

Tak a tohle byl posledni krok a mame hotove ombre nehty. Nebylo to nic sloziteho, ze ne? Urcite mi dejte vedet jak vam to slo, jake barvy jste pouzily, jak dlouho vam to trvalo, proste cokoliv vas napadne:)
Hezký zbytek dne
LL*

18 komentářů:

  1. Ombré nehty jsem taky na svém blogu puplikovala, ale trošku jinak a tento způsob mám nachystaný jako další článek :-) je to paráda a musím říct, že mě to bavilo :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. koukala sem na to Péti, ale vážně jsem se neopičila! :D Mě to taky strašně baví, problém je v tom mít čas :)
      LL*

      Vymazat
  2. krásné nehty :) nevidím tady nikde, kam bych mohla kliknout, abych byla tvým pravidelným čtenářem.. kde pa to máš? onlygirlnn.blogspot.com, děkuju za komentář na mém blogu, budu moc ráda když se staneš mojí čtenářkou a zúčastníš se giveaway :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :)) no já právě nevím kde bych mohla najít tuto ,,funkci" víš :) jsem opravdu začátečník, mohla bys mi poradit prosím ?:)
      LL*

      Vymazat
  3. Je to krásný, ale mně by se to určitě nepovedlo.. až budu mít chuť si takové nehtíky udělat, tak se mrknu sem..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hele můžu ti říct, že mě to ze začátku taky nešlo, chce to cvik :))
      LL*

      Vymazat
  4. Tak tohle je skvělé! Kdybych neměla klučičí nehty, určitě bych to vyzkoušela :-(
    Jinak moc děkujeme za komentář :-) Určitě se stáváme tvými Followers a byly by jsme rády, kdyby jsi se stala i ty naší, máš super blog! :-)
    rebellefeathers.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele věř mi, že já mám taky tvarově ,,lopatkové" nehty, ale hodně si je piluju, takže je tak nějak nutim být víc holčičí :D Jinak se určitě přidám, máte moc fajn blog :))
      LL*

      Vymazat
    2. Jen jestli by jsi mi mohla poradit, kde máš pravidelné čtenáře? Jestli je nemáš na blogu a chceš, jdi n rozvržení a děj přidat miniaplikaci a pravidelní čtenáři ;)

      Vymazat
    3. Děkuju moc za radu! :) Už jsem si to tak nějak upravila :) ještě bych chtěla vědět jak si dám svoje vlastní pozadí a budu spokojená :D

      Vymazat
  5. Velmi ráda si dělám ombre nehty. Jednoduché, pěkné a stylové. :)
    http://thenbook.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. vypadá to naprosto fantasticky:-)

    OdpovědětVymazat
  7. skvelý nápad vidím, že ty to máš ešte aj trošku šikmo a je to ešte lepšie ako rovno, ja som strašne lenivá, ale musím sa do toho už raz dať, pravdupovediac ma najviac asi odrádza to čistenie kože okolo:D

    OdpovědětVymazat
  8. Určitě to skusím, moc mě baví dělat nehty :) akorát je to mírně pracnější :D

    OdpovědětVymazat
  9. nádhera! tohle se mi hodně líbí, až bude někdy čas, tak budu ťupkat :)

    Little Gem

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...