NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

úterý 30. října 2012

Konturování obličeje - Kim Kardashian

Hezké úterý všem,

tento článek jsem se rozhodla zaměřit na hvězdu reality show Keeping Up with Kardashians Kim Kardashian (pro bližší info o této hvězdě se přidejte do této úžasné skupiny na facebooku http://www.facebook.com/pages/Kim-Kardashian-CZ-SK/214094392000475), protože její dokonalý obličej a kypré křivky ji podle mě dělají nejhezčí a nejvýraznější členkou této velké rodiny. Její konturování a stínování obličeje se stalo doslova legendou a proto jsem se rozhodla napsat o této ,,kouzelné" technice pár slov.


Samozřejmě že na youtube existuje strašná spousta videí, ve kterých profesionální nebo amatérští maskéři ukazují, jak se má správně tvarovat a stínovat obličej. Některá videa jsou složitější, jiná zase naopak. Takže najít návod by nebyl ani tak problém. Spíš vidím překážku v používaných přípravcích. Většina z přípravků, které se objevují v takových videích se u nás nedají koupit a ani neseženete něco podobného. A když už náhodou seženete, tak ta cena vás od toho jistě odradí. Proto jsem se rozhodla vám sem napsat stručný (a hlavně rychlý) návod, jak si pomocí korektorů, pudru, bronzeru a tvářenky vykouzlit perfektně tvarovaný obličej.



Myslím, že tenhle obrázek celý postup skvěle vysvětluje, nicméně vám dám nakonec článku i jedno video z youtube, abyste to viděli v praxi.








A teď už k samotným přípravkům, které použijeme. Základem je světlejší a tmavší korektor než je vaše pleť. Já využívám korektory od Elfu které se mi osvědčily (zakoupíte zde). Stojí 39.- a za tuhle cenu plní svůj účel na jedničku. Tyto korektory doporučuju nanášet štětečkem - buď štětcem konturovacím nebo štětcem na korektor. Lépe tak vykreslíme dané části obličeje.
Tento světlý odstín používám na zesvětlení míst a tmavý odstín ,,toffee" naopak na místa, kde by měl opticky ,,dopadat stín".
Následně stačí jen houbičkou na make-up vklepávat korektory do pleti a sjednotit ji. Dále je pak postup zcela na vás. Někdo si dává ještě make-up, někdo jen pudr. Prostě jak chcete. Popřípadě aby vám stínování víc vyniklo, tak na ,,tmavá" místa ještě můžete lehce nanést bronzer a tváře dokreslit jemně tvářenkou, popřípadě ještě pleť rozjasnit rozjasňovačem - prostě a zkrátka, fantazii se meze nekladou a jde také o to, kolik na to máte času.

Tak doufám, že vám tento článek aspoň pomohl, že třeba zkusíte sáhnout po nečem jiném než je jen bronzer, po něčem, co vypadá víc přirozeněji. Jinak děkuju za přečtení článku, samozřejmě mi dejte vědět jak se vám líbil, popřípadě jestli jste tuto metodu vyzkoušeli a jak to dopadlo:)
Mějte se zatím krásně
LL*


Zde slibované video:
http://www.youtube.com/watch?v=U7UzCWurDAU

6 komentářů:

  1. Tento obrázek stínování znám a je to super návod a Kim je neskutečná ženská.
    Jo a nechtěla by sis vypnout ověřování příspěvku? Je to docela otrava :-)
    http://justbeyourselfbypetra.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Myslim, že tenhle obrázek je tak nějak nejvýmluvnější :)
    - jinak co se týče toho ověřování tak už by to mělo být vyplé nebo není ? :O
    LL*

    OdpovědětVymazat
  3. Hi, thank u for taking the time and visiting my blog, it means a lot to me! Glad to meet you! Your blog is great, do you want to follow each other? I'm following you right now, follow back and keep in touch)
    Have a happy time!

    Best wishes, Alex
    www.svetusvet.blogspot.ru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you very much for follow:)) and of course Im following back right now:)) Your blog is amazing:)
      xoxo LL*

      Vymazat
  4. mooc ti děkuju za milé komentáře na mém blogu :) už jsem tvým čtenářem :) byla bych moc ráda kdyby i ty si byla mým :) onlygirlnn.blogspot.com :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju za navštívení mého blogu:) a taky děkuju, že si se stala mou čtenářkou, vážím si toho a doufám, že se ti bude blog líbit. Jinak jsem určitě i tvým čtenářem :))

      Vymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...