NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

sobota 27. října 2012

Kosmetika Elf - objednávka

Hezké odpoledne,

tak jsem teda nekonec neodolala a využila jsem akce společnosti Elf, která nyní nabízí poštovné zdarma. Rozhodla jsem se objednat pár věcí, na které jsem opravdu zvědavá. Samozřejmě na skoro jakémkoliv blogu najdete nějakou tu recenzi na tuto kosmetiku, proto bych nerada dělala další. Nejde tak o recenzi, spíš o můj dojem a názor z výrobků, možná taky i varování, popřípadě doporučení, které výrobky si koupit a které naopak ne. Samozřejmě každému vyhovuje něco jiného, takže pokud mě například štětec nebude vyhovovat, někdo jiný ho může vychvalovat. Tak to prostě je. Nicméně si myslím, že Elf patří mezi dostupné kosmetické značky a někdy je až s podivem, jak můžou některé kousky být tak levné. Proto vás to pak ani nemrzí, když se vám například rtěnka zlomí vejpůl nebo vypelichá štětec. Proto se těším a jsem zvědavá, jaké budou tyto výrobky:

Báze pod oční stíny - 39,-

Bronzer se štětečkem - 75,-

Paletka očních stínů 100ks - 269,-

Štětec na make-up - 39,-

Štětec na pudr - 95,-


Měly by přijít v průběhu příštího týdne, takže hned jak dorazí, píšu článek:) A samozřejmě popíšu a zdokumentuju vše podrobně, aby ti, kteří váhají jestli vůbec a co objednat, byli plně informováni.
Jinak nás příště čeká článek o TOP 5 společnosti Essence, tak se těšte!
Zatím se mějte krásně
LL*

3 komentáře:

  1. Elf má jak dobré, tak i špatné výrobky. Například báze pod oční stíny jsou docela dobře srovnatelné s dražšími, které se dají koupit a nemůžu si vynachválit jejich makeup (Flawless něco se to jmenuje), odstín porcelain je odstín, který se mi nedaří kdekoli v drogerii najít, přesně pro moji světlou pleť a není vůbec ani do růžova, ani oranžova, prostě přirozená světlá béžová. Určitě doporučuju vyzkoušet, na zimní období jsou skvělé (jsou totiž hutnější, takže ideální na zimu). Těším se na tvoji recenzi, až výrobky dorazí ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak u makeupu bych se bala, ze neodhadnu dobry odstin:) No jsem zvedava, jake ty produkty budou:))

      Vymazat
  2. Já si koupila tu paletku 100 odstínů očních stínů a jsem s ní spokojená :) ikdyž by některé odstíny mohly být lépe pigmentované :)

    http://fantas-tic-nails.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...