NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

středa 31. října 2012

Mini nákup - říjen

Hezkou středu všem,

dnes bych vám ráda v rychlosti ukázala par novych veci, ktere jsem si poridila.



Tenhle pudr je snad nejlepší věc, kterou jsem kdy mela. Ne vazne, je skvely. Nadherne voni, krasne matuje a hlavne, plet je po jeho aplikaci krasne hebka a sjednocena. Je od znacky Rimmel a jeho gramaz je 14g. Ja ho mam v odstinu 005 SILKY BEIGE, ktery moji mirne tmavsi pleti krasne sedi. Nanasi se klasicky stetcem na pudr nebo houbickou. A ted pozor - cena. Byla jsem v DM drogerii a maji ho tam za 129,-, tak jsem vahala. Ale dnes jsem se nahodou zasla podivat do Rossmanna a zrovna na tenhle pudr meli akci a prodavaji ho za neuveritelnych 69,-. Takze volba byla jasna. Kdyz ted nad tim tak premyslim, mozna si koupim jeste jeden do zasoby.





Tak myslim, ze tyhle laky jsou klasika. Klasika od znacky Essence, vydrz sice nic moc, ale take tomu odpovida cena, 39,- za jeden. Zaujaly me tyto dve barvy, jsou krasne pastelove. Tmavsi odstin je číslo 35 a svetlejsi číslo 30, ktery je z rady nude glam..






A posledni vec, kterou jsem nutne potrebovala, byla houbicka na make-up a tohle baleni se mi strasne libilo a prislo mi strasne prakticky. V baleni je 6 houbicek ve tvaru trojuhelniku a jsou v takove sikovne uzaviratelne umelohmotne krabicce. Cena me mile prekvapila, jelikoz jsem za cele baleni dala pouze 45,- a koupila jsem je v Rossmannu.







Tak jak vidite sami,byl to opravdu jen mini nakup veci,ktere jsem proste potrebovala. Ale urcite doporucuju vyzkouset nebo rovnou i koupit ten pudr od Rimmelu, protoze je podle mě nejlepší. A jaký pudr je podle vás nejlepší?

*a ještě vás holky poprosím, hlasujte prosím v mé anketě vpravo nahoře, abych věděla jaké videjko by vás prvotně zajímalo:)) děkuji

LL*

11 komentářů:

  1. Ten pudr jsem měla a je super :-)
    A lak je vážně hezký.
    http://justbeyourselfbypetra.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt si myslím, že je to nejlepší pudr, který jsem kdy měla - a že jsem jich měla hodně.
      Jinak si musím ještě koupit i ten lak ,,od tebe", strašně se mi líbí ta barva.

      Vymazat
  2. Jestli je ten pudr za 69, tak to si pro něj zítra skáknu! Dík za tip :)

    OdpovědětVymazat
  3. jojo je za 69,- právě v akci :) a je super, že mají 6 odstínů - takže se skoro přesně trefíš do odstínu své pleti :) a nemáš zač:)
    LL*

    OdpovědětVymazat
  4. Na tomhle pudru jsem byla nekolik let opravdu zavisla...je skvely, za super cenu a vysoce navykovy...Takze pozor, slecny:)
    Skvely blog:)
    Hned se hlasim mezi followery:)
    Pokud budes mit chut, zastav se u me:D

    CHIC SICILY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už ho taky nedám z ruky :D Je neuvěřitelně perfektní! A strašně ujíždim na té jeho vůni a jak mám po něm pak hladkou pleť:)
      Jinak moc moc děkuji za kompliment, kterého si velmi vážím:) A také děkuju za přidání mezi mé followery:) určitě se mrknu k tobě.
      LL*

      Vymazat
  5. Chtěla bych se zeptat, jestli máš nějaké zkušenosti s make-upem Stay matte od Rimmel. Řada Nude glam od Essence jsem si taky oblíbila, hodně se mi líbí barvy. Sama jsem si koupila dva laky z této řady.
    http://thenbook.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel zkušenost s tímto makeupem nemám :( jen s pudrem... ale možná si ho ozkouším v drogerce :) Jinak essence dělá krásné barvičky, problém je ten, že ta vydrží je opravdu na nic a je šíleně vodnatý...
      LL*

      Vymazat
  6. Mno já jsem si zrovna koupila ten nový (?) transparentní Color Trend od Avonu a taky jsem spokojená :-) Bohužel u nás nemáme ani DM ani Rossmann, takže na tenhle jsem nenarazila... Škoda, jako pudr do kabelky by byl určitě fajn!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. joo vim, jaký myslíš, ten taky není špatný, ale tomuhle se prostě nevyrovná žádný pudr :) Ale tyhle z Avonu jsou taky super a taky za fajn cenu:)
      LL*

      Vymazat
  7. GREAT POST:)
    Your blog is so wonderful and Im following...I hope you follow me also:)

    If you want some cute swedish decor inspiration...check out my blog:)

    Have a great weekend dear

    LOVE Maria at inredningsvis.se
    (sweden)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...