NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

neděle 28. října 2012

Videa na youtube

Hezkou neděli všem,

jsem tu dnes jen na skok a vezmu to v rychlosti, jelikož včera byly hned dva články tak vám dnes chci napsat jen jednu novinku. Konečně jsem se rozhodla začít točit youtubová videa. Vím, že už vám od prvního článku slibuju video na profesionální vlasovou kosmetiku, takže jsem se rozhodla slib dodržet. A také proto, že si myslím, že prostřednictvím youtube se dá získat více čtenářů a víc lidí o vás ví. A slibuju, že u vlasové kosmetiky to nezůstane, budou videa i k jiným článkům - například bychom si mohli dát video o zásilce z elfu nebo konturování obličeje. Ale to už bych vám řekla moc, musíte se nechat překvapit! :)

Užívejte studené neděle, LL*

6 komentářů:

  1. Držím pěstičky a na videa se těším :)

    OdpovědětVymazat
  2. Můžu se zeptat, proč si smazala můj komentář? Bylo to proto, že byl kritický? Psala jsem ho ve vší slučnosti. Sára

    OdpovědětVymazat
  3. Na tvu komentar jsem t odpovedela, mozna si to necetla. A promin, jestli se te nejak dotklo, ze sem ti ho smazala, ale opravdu mi ten komentar prisel scestny. Pokud se ti muj blog nelibi, nenavstevuj ho.

    OdpovědětVymazat
  4. Promin, ale nauč se přijímat kritiku, a potom zakládej blog ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Víš, kritika mi opravdu nevadí a ráda si vyslechnu (přečtu) názor někoho jiného. Ale co mi přijde naprosto komické je to, že podle mé přezdívky či podle názvu blogu jsi se domnívala, že tu najdeš luxusní kosmetiku. Bože, je to jen nick, nic víc :) Prostě mě to v tu chvíli napadlo. A když má někdo v názvu například ,,spadlý strom" tak čekáš, že bude psát články o kácení lesů? Jinak si totiž tvoji ,,kritiku" neumím vysvětlit. A co se týká toho, že bych měla přijít s něčím novým, ano, snažím se vymýšlet nové věci, ale je to dost těžké, blogů je spousta.
    Asi bych to shrnula tím, že mě sice mrzí, že se ti můj blog nelíbí, ale měnit ho kvůli tobě opravdu nebudu. Píšu to, co se mi líbí. Pokud se ti moje články nelíbí, tak je číst přece nemusíš:)
    LL*

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...