NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

sobota 29. prosince 2012

Deset nejlepších beauty produktů roku 2012

Sice nás čeká video o Nejlepších a nejhorších produktech za  měsíc prosinec, ale tak nějak si říkám, že rok 2012 by si zasloužil přece jen větší rekapitulaci než jen takovouhle. A právě z tohoto důvodu píšu tenhle článek, abych Vám ukázala, jak jsem se za tento rok naučila používat kvalitní kosmetiku, jaké jsem si našla oblíbence a co za žádnou cenu už nedám z ruky. Bohužel je jasné, že s koncem roku se i jiné blogy plní články podobného typu a proto doufám, že Vás to ještě neomrzelo a rády si přečtete rady ode mě..


Tohohle miláčka už jsem Vám popisovala, ale je to pro mě jednička roku 2012 - je to nejlepší pudr, který jsem kdy měla. Podrobnější recenze zde: Recenze MAC .
Tohle je nejlepší věc na rty, co jsem zatím vyzkoušela (Carmex zatím vyzkoušený nemám). Ze začátku si na něj musíte zvyknout, protože to trošku bolí, ale krásně Vás to zbaví suché kůžičky a rty krásně zvláční.
Oficiálně první věc z LUSHe a to jen díky 50%slevám, které tam právě probíhají (tip pro Vás :)). Pokud tento produkt některá z Vás nezná, je to v podstatě pasta v kapslích, která je ekologická a má pomáhat bělení zubů. Zatím na sobě žádné známky nepozuruju, ale používám ji teprve krátce, tak uvidíme. Musím ale říct, že si mě získala díky své konzistenci a úžasné vůni.
Tenhle korektor/make-up asi nemusím představovat, všechny ho známe a milujeme. Přijde mi stejně skvělý jako Vám, ale jediné jeho mínus je ta hutná konzistence a fakt, že zalézá do vrásek. I přes to si ale myslím, že je to nejlepší korektor jaký jsem kdy vyzkoušela.

Tahle minerální báze pod make-up je naprosto dokonalá! Dostala jsem ji k Vánocům a myslím, že ji už nedám z ruky. Klidně může strčit do kapsy báze od NARS nebo od MACu a přitom je její cena třetinová. Vykouzlí Vám nádherně hebký obličej a úžasný podklad pro perfektní pleť.

Nikdy bych nevěřila, že tahle rtěnka bude tak úžasná a stane se mou nejoblíbenější a v současnosti taky nejpoužívanější. A její název ,,mini balení MAXI rtěnka" jí dokonale popisuje - balení je opravdu miniaturní, ale pokud rtěnku vysunete na maximum, rtěnka má klasické ,,rozměry". Vlastním ji v odstínu Palest pink, což je ten nejúžasnější odstín.
Prolongwearku od MAC znáte asi taky všechny, takže asi víte, že úžasně dlouho vydrží. Její jediné mínus je hydratační stránka, ale co bychom mohly čekat od dlouhotrvající rtěnky, že. Já ji mám  v odstínu Overtime a na Chodově byla poslední, takže to byl osud abych ji měla.
Tahle řasenka není nejlepší beauty produkt tohoto roku, ale je to nejlepší beauty produkt všech dob a je stokrát lepší než její dražší kamarádky (a že už jsem řasenek vyzkoušela stráášně moc).

Vůbec jsem tohle nečekala. Tahle fixa je snad to nejlepší, co Essence udělala, je bezkonkurenční. Fantasticky drží i bez báze, můžete nakreslit slabou nebo tlustou linku s dokonalou přesností.

Další produkt, který netřeba představovat. Úžasný make-up od Revlonu obdivuje celý svět a já se přidávám do dlouhé řady obdivovatelek. Sice ho vlastním celkem krátce, ale hned jsem pochopila proč ho všechny milujete a snad jako jediný mi nedělá na obličeji šupinky. Takže nový miláček a poslední nejlepší beauty produkt tohoto roku.


Už teď mám v hlavě spoustu dalších beauty produktů, které si v roce 2013 nesmím nechat ujít a už teď si sepisuju wishlist. Ať už se jedná o lednovou limitku od MACu nebo dlouho očekávanou koupi paletky od Urban Decay. A i když nám tenhle rok už končí, tak nezoufejte. Není přece nic hezčího než nové začátky a nové kosmetické objevy.

A teď se pochlubte Vy, holky, jaké beauty produkty jsou pro Vás TOP v roce 2012?

LL*

12 komentářů:

  1. Já žádný zázrak tento rok neobjevila :D. Snad jen to pero od essence, je vážně skvělé :).

    OdpovědětVymazat
  2. Ty linky ve fixu chci také vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta řasenka od Avonu byla zase pro mě jedna z nejhorších :D a po Revlonu na suchou pleť jsem měla šupinky na nose a vadilo mě, že rychle zasychá, takže jsem každičký tah měla vidět na tváři :D.

    Jinak chci zkuzit tu bázi, ale spousta lidí má po silikonových akné. Nevíš, jestli tato ELF obsahuje silikony? Děkuju

    Jinak já mám moc ráda kosmetiku Bioderma a Goldwell na vlasy - lepší než 3x dražší vlasovka :)
    A z dekorativky mi strašně dlouhé a husté řasy dělala Maybelline Great Lash - ta klasická, stará. Ale obtiskávala se na víčko, tak jsem už nekoupila. Jinak mám ráda makeupy Dermacol, sypký pudr Oriflame, matující od Rimmelu a lesky na rty od HM - stojí jen 30Kč a jsou dokonalé. A málem bych zapoměla na tvářenky od Vietnamců, mám krajkové od Dermacolu a ty se jim teda ani zdaleka nevyrovnají a jsou 4x dražší. Snáším je suprově a to mám citlivější pleť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli obsahuje silikony jsem bohužel nikde nenašla :( Ale já mám hodně citlivou pleť a nic mi nedělá, ani mamce která na akné taky trpí...Takže si troufám říct, že by ti nic dělat neměla..:) LL*

      Vymazat
  4. Okrem Super Shock maskary nepoužívam žiaden z týchto produktov..

    OdpovědětVymazat
  5. Super Shock je nejlepší řasenka všech dob :)!!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem ráda, že máte taky tak rády SUPERSHOCK:) LL*

    OdpovědětVymazat
  7. makeup od revlonu miluju, za me je to ten nejlepsi, co je:-)!!
    nedam na nej dopustit:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Rasenku mam taky a primo jsem se do ni zamilovala. Jinak mas super blog. A dal pridavej recenze jsou uzasne.

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem nadšená z podobné fixy, ale od Douglasu, tuhle jsem ani nikde neviděla:O( Tvůj blog je absolutně super, jsem moc ráda, že jsem na něj narazila!!:o)

    OdpovědětVymazat
  10. So špirálou SuperSHOCK s tebou úplne súhlasím....je úžasná :-)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...