NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pondělí 3. prosince 2012


MAC, Bobbi brown, Sleek, NYX, Revlon, Lancome,...

Když jsem začala psát tenhle blog, tak jsem napsala článek o drahé dekorativní kosmetice (nevím kolik z vás ho četlo). Ve stručnosti nebo jen pro připomenutí jsem v něm psala o tom, že na mém blogu nenajdete recenzi na drahou kosmetiku, protože mi to přijde předražené a bla a bla.. Jenže ejhle, lidi se mění a názory ještě rychleji...
Ano, tušíte správně. Změnila jsem názor. A proč? Důvod je jednodušší než si myslíte....zkrátka nesnáším výdrž drogérkových značek typu Essence, Miss sporty, S-he, Rimmel atd...Hrozně mě štve, když se ráno dejme tomu 15 minut maluju, přijdu do práce a během 3 hodin není ani stopa po tvářence (pokud nepočítáme pár třpytek), ani stopa po make-upu a už vůbec nemluvím o bronzeru. Jediné, co ještě něco snese jsou stíny - ale samozřejmě s použitím báze, jinak nemáte šanci.
Zkrátka a dobře jsem začala přemýšlet, jestli by se přece jen nevyplatilo investovat do dražší kosmetiky a vědět, že make-up, který je na pleti ráno, tam bude i večer. Proto jsem přehodnotila své názory a řekla si, že aspoň těch pár základních věcí, které používám každý den, bych měla mít kvalitní a tím pádem asi dražší. Protože přeci kvalitní make-up je základem všeho, že. Po make-upu je to samozřejmě taky pudr, tvářenka a bronzer. Taky by to chtělo kvalitní korektor a aspoň jednu rtěnku, která vydrží dýl, než jen cestu do práce.
Samozřejmě mi ke změně názoru pomohly také blogy a videa na youtube. Ale nemyslím, že by to bylo bůhví jaké ovlivňování, to vůbec ne. Spíš mě to jen dotlačilo se nad tím zamyslet. Takže jsem si řekla, proč si měsíčně neodepřít pár těch ,,levnějších" věcí a nekoupit si jednu opravdu pořádnou. A nemusí se hned jednat o MAC či Bobbi Brown. Může se jednat i o Sleek, NYX, Revlon nebo dokonce i MUA (i když ta je ze zmiňovaných značek nejlevnější, ale paletce od nich jsme propadly všechny).
Myslím si, že teď před Vánoci jsem si vybrala ideální čas na tohle ,,rozhodnutí". Rozhodla jsem se tedy objednat si pár věcí, které buď dostanu až pod stromeček nebo si je nadělím sama. Konkrétně se asi bude jednat o make-up od Revlonu, tvářenku od Sleeku (v tom nejnádhernějším odstínu !), pudr od MAC, bronzer od MAC, paletku stínů od MUA, rtěnku od NYXu a čistič štětců od MACu. No, když to člověk sečte, je to pěkná suma, proto se mi hodí Ježíšek.
Myslím, že nějakou slušnou sbírku té lepší kosmetiky budu budovat asi dlouho - přece jen nejsem milionář, a myslím, že nezanevřu ani na ty drogérkové značky, ale sem tam - jednou či dvakrát do měsíce se prostě odměním a potěším něčím dražším, co mi vydrží daleko déle.

Jak vy to máte s dražší kosmetikou? A jaké výrobky bych rozhodně měla od MAC vyzkoušet?

Krásný večer všem
Vaše
LL*

14 komentářů:

  1. Máš pravdu, já už taky šetřím, protože v té drogérce.. se vždycky akorát naseru :) Hezky řečeno :) Něco mě uchvátí, pak si to koupím a jsem jen a jen zklamaná..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mě se hodí že jsou Vánoce :) Já v drogérce nasraná nejsem, spíš když se s těma věcma namaluju a za tři hodiny abych se malovala znova - no to je grrr! :D
      LL*

      Vymazat
  2. Já používám přípravky co mi doporučí má kosmetička, ale vážně nevím jejich názvy někdy taky Oriflame. S MAC nemám zkušenosti :))

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mam rada vsechny vyrobky od Mac, ktere jsem kdy zkusila, takze myslim, ze nemuzes sahnout vedle. Jinak jsem taky moc spokojena se vsim od Guerlain...nejen skvela kvalita, ale i nadherny design, takze Ti ozdobi policky v koupelne:)

    CHIC SICILY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Guerlain chci určitě taky v budoucnu vyzkoušet :) Díky moc za tip :)
      LL*

      Vymazat
  4. taky o tom poslední dobou uvažuju, hlavně o MAC.. takže se určitě pak těším na recenze:)

    sabiiixxx.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. souhlasim s Tvym nazorem - vydrz je jeden z velkych duvodu proc pouzivam znackovou kosmetiku. Makeup od Clinique vydrzi cely den naprosto stejne, jako jsme ho rano nanaesla.. atd.

    Bohuzel s MAC velkou zkusenost nemam - mam od nich jen par stinu - tak snad mohu doporucit barvu Nylon - krasna vanilkova ladena do studenych podtonu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď chci zkusit make-up od Revlonu Color stay - ten jsem slyšela, že je výborný a dlouho vydrží - což je pro mě nejdůležitější.
      A o barvě Nylon jsem už slyšela a přesně takovéhle tóny mám ráda na denní nošení, takže si ji určitě do budoucna pořídím :) Díky za tip
      LL*

      Vymazat
  6. Ja nastastie nemam problem s vydrzou ani u lacnych produktov. Na drahe vyrobky si nepotrpim, ale ked ich najdem niekde za slusnu cenu, kupim si ich uz len pre porovnanie. Od Macu som mala doma make-up (priemer), puder ten bol velmi dobry, ale ta cena bola pomerne vysoka, viacero leskov a ruzov (podpriemer), a jedine co mam vazne rada a kupila som si uz druhy krat je MAC rozjasnovac, ten je vazne uzasny. Ked uz drahu kozmetiku tak preferujem Estee Lauder, tá ma prekrasny vyber licok, ruzov a leskov a su podstatne lepsie ako MAC. Vyborne lesky ma aj Bobbi Brown, ale lepia - mne to vyhovuje ale vela ludom nie.

    Ina nezabudni sa zapojiť do previanočnej Ziaja giveaway:)
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/11/ziaja-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od BB jsem slyšela, že jsou skvelé korektory. Jinak od toho MAC je ten rozjasnovač tekutý? Nbeo práškový? Rozjasňovač bych taky potřebovala :D
      LL*

      Vymazat
  7. Já nerozlišuji drahou a levnou kosmetiku ale kvalitní a nekvalitní. I za pár korun se dá najít něco co překoná produkt za tisíce a někdy si zase na druhou stranu musí člověk připlatit aby dostal tu kvalitu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo to máš pravdu, ale můžu říct, že jakýkoliv ,,levný" make-up jsem zkusila, kvalitní prostě nebyl a nevydržel. To samé pudr, tvářenka atd..
      LL*

      Vymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...