NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

úterý 4. prosince 2012

RIMMEL London - MATCH Perfection

Dneska si dáme recenzi na propagovaný make-up od Rimmel London. Nevím kolik z vás už si v TV všimlo jeho reklamy, ale hned jak jsem to viděla, musela jsem vám napsat o něm článek, jelikož je to bohužel další make-upové zklamání.



Píšu záměrně zklamání, protože mě (jaké překvapení) další vyzkoušený make-up  zklamal v tom nejzákladnějším, co od něj očekávám a tím je výdrž. Výdrž fakt stojí za starou bačkoru. Například dneska jsem se malovala kolem půl 7 a kolem oběda už jsem na obličeji neměla vůbec nic. Takže jsem opět nenašla make-up, který by mi vyhovoval..


Konzistence je až olejovitá - sice se dobře nanáší a roztírá, ale viděla bych problém pro holky, které mají mastnou pleť, pro ně bych tenhle make-up určitě nedoporučovala. Jelikož já mám suchou pleť, tak v tomhle mi celkem vyhovuje.
Co se týká balení, tak je to standardní 30ml lahvička s praktickou pumpičkou, u které ale narážím na problém většiny pumpiček - dávkuje zbytečně moc.



Krytí mi přijde střední nebo mírné, což mě opět nesedí. Aby mi dobře kryl, tak si musim dát minimálně dvě vrstvy. Což ale u tohohle make-upu zas není takový problém, protože se dobře vrství a nevzbuzuje dojem masky. Za tohle jediné má u mě plus.
Další bezvýznamné plus má ode mě za svou parfemaci. Je to klasická Rimmelácká vůně, kterou ale miluju.

linka se sice trošku rozmazala, ale doufám, že pro ilustraci to stačí
Pokud se jedná o cenu, nebyla zase tak vysoká, aby mě to nějak extra mrzelo - stál kolem stovky (ale byl v akci). Myslím, že ho v reklamě propagují za 250,- s tím, že k tomu dostanete tuším podkladovou bázi.
Jak jsem se zmiňovala na začátku, na tenhle make-up běží teď nově i reklama, ve které samozřejmě slibují hory doly. Mě teda vůbec zázračný nepřijde a znovu bych si ho nekoupila.

Holky zítra si jdu pro Ladybox - takže bude recenze, nebojte. Ale udělám ji formou videa, co myslíte? (Protože myslím, že těch článků bude dost a je super to vidět ,,live" ne?:))

Krásný večer
LL*

24 komentářů:

  1. reklamy jsem viděla, to je nějaká předělaná verze toho předchozího match perfection, nebo jak ? přijde mi jen že má tmavší víčko. Mě docela vyhovoval v létě, ale nějaká hitparáda to taky nebyla. Jinak já mám zítra dostat ladybox taky, ale jelikož jsem to nevydržela a koukla se na jiné blogy tak vím jak to vypadá a nejsem tak nadšená, ale uvidíme

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, jestli je to předělaná verze, já mám tenhle nově a upřímně, už si ho nekoupím. Teď chci zkusit make-up od Revlonu a doufám, DOUFÁM že mi opravdu vydrží celý den :/
      LL*

      Vymazat
  2. Tento makeup som neskúšala, ale mám doma vzorky...a Revlon vyskúšaj...ich makeupy mám rada!:)Papa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pokud ti můžu poradit - zůstaň u těch vzorků :)) Není potřeba za něj vyhazovat peníze :)
      Jinak Revlon si už přístí týden koupím, tak doufám, že budu spokojená :)
      LL*

      Vymazat
    2. JJ, od Rimmel mám rada jedine ich Wake me up makeup...ten mi sedí!:) A snáď budeš:)))

      Vymazat
  3. Tenhle make-up jsem nějaký ten pátek používala :-) A mně vyhovoval. Tady je vidět, že co člověk to jiný názor :-)) Každopádně jsem si ráda přečetla i tvoji recenzi :o)

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně - každý máme jiný názor :)))
    Jinak děkuju :)
    LL*

    OdpovědětVymazat
  5. No já jsem ani neměla v plánu si ho koupit, takže díky za tip kdybych sháněla make-up :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdybys shanela make-up tak od tohohle ruce pryc!:D
      LL*

      Vymazat
  6. jsou z bwti v prerove ale maji je pry vsude :D ted od pondeli trvaji ty slevy :D Jinak prejse daji objednat i pres e-shop bati :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele byla jsem tam a vubec me tam zadny neoslovily a hlavne cena nesla pod 700,-
      LL*

      Vymazat
  7. vis co je zajimave, ja mam tehle v kelimku a je super. A uz jsem od hodne lidi slysela, ze si po kelmiku koupili tenhle flakon a ze to ma jinou texturu atd!! Coz je jako fakt sila :-(((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mozna je to nejaka inovace, ktera ale stoji za starou backoru!:D Jinak fakt nevim:/
      LL*

      Vymazat
  8. Tenhle makeup jsem si chtěla pořídit, hlavně proto, že jsem o něm zatím četla pozitivní recenze.. ale teď teda nevím:-D Asi spíš vyzkouším Wake me up od Rimmelu:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele ja ti nevim, ja na nej zadnou recenzi zatim necetla, vyzkousela jsem ho protoze byl ve sleve a nejsem s nim vuubec spokojena:/
      LL*

      Vymazat
  9. Hmmm tak ten make-up mě zklamal. A video o LB chci :) Já už píšu článek, tak snad se mi ho podaří dopsat co nejdříve, tak pak se můžeš přijít mrknout kolik jsme toho dostali stejného :)
    http://justbeyourselfbypetra.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Me taky strasne zklamal:(
      Jinak na clanek se urcite mrknu!:))) a video bude brzy:)
      LL*

      Vymazat
  10. To video o LadyBoxe chcem! Určite bude zaujímavé! :)))****
    A ten MakeUp je dobrý, síce ho má moja mamka, ale je vážne dokonalý, krije dosť dobre! lifkaxxx.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kazdemu padne neco jineho,me bohuzel nevyhovuje:))
      Jinak na video se muzes tesit v pristim tydnu:)
      LL*

      Vymazat
  11. Já to zklámání tak nějak tušila, měla jsem jeho předchůdce, ten mi seděl ale jen asi měsíc používání, pak mi začal hrozně vadit. Navíc Rimmel má často takovou tu lepkavou konzistenci a to mi nesedí :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já už jsem teď chytřejší a vim, že si ho už nikdy nekoupim. A s tou konzistencí máš pravdu :/
      LL*

      Vymazat
  12. Konečne nekdo kdo se mnou souhlasí! :) všichni ho ospěvují jako nějaký mega zázrak ale přitom mám přesně rovnaký názor jako ty ..třeba pro holky které mají pěknou pleť a potřebují ji jen nějak sjednotit tak je fajn ale jinak teda nic moc ://

    OdpovědětVymazat
  13. Jojojo!:) konečně někdo, kdo na tento makeup nepěje chválu jako každý. Jasně, každému vyhovuje něco jiného, ale mě taky hrozně zklamal:) jinak skvělej blog:))

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...