NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

neděle 2. prosince 2012

Večerní zkrášlovací pohodička..

Hezký nedělní večer holky,

dneska bych pro vás měla tip na úžasnou zkrášlovací proceduru, kterou si já sama dopřávám (pokud mám tedy čas). A nebojte se, nebude vás nic stát a nemusíte opustit teplo domova.


První věc, která mi zaručeně nastartuje dobrou a příjemnou náladu je čaj nebo horká čokoláda. Když se jedná o takovouhle zkrášlovací pohodu, dám si velký hrnek zeleného čaje (ale bez cukru - přijde mi, že cukr v zeleném čaji ,,zabíjí" jeho chuť). 



Nejlepší je, si vychutnat čaj po koupeli v pyžamu či županu. Potom se příjemně uvelebím u televize - samozřejmě u nějaké super komedie, která mi prodlouží život :D Než si k televizi usednu, provedu ještě pár zkrášlovacích procedur.



Nožky namažu zklidňujícím krémem s vůní úžasné limetky (Avon) a strčím je do spacích ponožek - takové ty chlupaté.


Obličej si pořádně vyčistím a nanesu si masku - buď po domácku vyrobenou nebo koupenou. Miluju masky od Planet Spa z Mrtvého moře, po nich mám pleť neuvěřitelně hebkou. Když už jsem u těch masek, tak si udělám i zábal na vlasy. Pro tenhle účel používám úžasnou masku z řady Absolut Repair od L´Orealu.


Na řadu přichází nehty - odlakovat, ošetřit, opilovat a znovu nalakovat. Při té příležitosti si vždy zapálím vonnou svíčku, která mi navodí správnou (vánoční) atmosféru.

Když mám umytou jak masku z obličeje, tak z vlasů postup je jednoduchý - vezmu si něco sladkého (což si za celotýdenní shon zasloužím), zmíněný čaj, velkou a teplou deku, možná i přítele (ten mě zabije až si to přečte :D) a pustím odlehčující komedii.
Jednak se cítím dobře, že jsem pro sebe něco udělala, a na druhou stranu je to pro mě úžasný relax a odpočinek po celém náročném týdnu.


Po přečtení tohohle článku zkuste uhádnout, co asi dělám teď? :D Ano, sedím u notebooku a čekám než si budu moct smýt masky. Doufám ale, že jsem vás nějak inspirovala a taky si najdete chvilku jen pro sebe.

Mám na vás dotaz holky, byly byste zvědavé na video Boyfriend TAG s mým přítelem?

Krásný zkrášlovací večer
LL*

16 komentářů:

  1. super článek :)) taky si občas dělám takovéhle příjemné večery, akorát místo zeleného čaje srkám horké kakao <3 :))... A to video by bylo určo super, žádné takové jsem ještě snad neviděla, tak jsem zvědavá ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já pořád plánuju videa, ale to světlo je prostě na prd !!! :D Mám spoustu nápadů na videa ale ta realizace bohužel pokulhává :( Ale napravím se !:)
      LL*

      Vymazat
  2. Krásný článek, tuhle relaxaci mám nejraději i já.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju :) Koukám, že to máme všechny stejné, to je dobře :)
      LL*

      Vymazat
  3. Tak už jsem se konečně dostala k notebooku :-) Přidáno a budu se těšit na tvoje články :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Téda, musím říct, že si vážim toho jakou si s tím ,,dala práci" :) Doufám, že se ti tu bude líbit :)
      LL*

      Vymazat
    2. Není zač :-) Určitě bude :-)

      Vymazat
  4. jee, jasne ze jo. Udelej boygfrenda :-))

    OdpovědětVymazat
  5. Super relax, máme to docela podobné:) Boyfriend TAG by mě zajímal:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky tenhle relax miluju, ale né vždy na něj mám čas, no :/.
      Děkuju za názor:)
      LL*

      Vymazat
  6. Taky miluju zelený čaj, ale jako ty, bez cukru! :D Já si po koupeli akorát tak odlakuju a pak znovu nalakuju nehty, dám spací ponožky a taky si namažu pleť hydratačním krémem, ale to je tak všechno :D Na nějaké komedie už bohužel nemám čas :/

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...