NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pátek 21. prosince 2012

Znáte to...

...když sedíte doma samy a je vám smutno. Každý to takhle někdy má, ale spoustu lidí se za to stydí a proto to asi nepřizná a těm, co se přiznají nazývají slaboši..
..Tenhle článek nebude mít nic společného s kosmetikou, jen se chci vypsat, protože zrovna dnes je jeden z těch smutnějších dnů..
Nemá to ani žádný extra důvod. Prostě sedím, přemýšlím a poslouchám smutný písničky a nechci být sama..Možná je to jeden z důvodů, ale dnes jsem se dozvěděla, že s mámou nebudu na vánoční svátky, že musí jet pryč. Možná vám budu připadat jako malá holka, ale já bych svoji mámu za nic na světě nevyměnila a chci s ní trávit Vánoce, protože v roce se moc nepotkáváme a už vůbec spolu netrávíme volný čas - i když spolu bydlíme. Takže jak mi teď volala a řekla mi to, ještě mě to rozesmutnělo víc. Prostě mi přijde, že tenhle rok je ta vánoční atmosféra v nedohlednu a všechno je nějak špatně a jinak než bych chtěla. A protože nejsem z těch co se usmívají i když jim není dobře, tak se prostě mračím a smutním. A co? A klidně i brečím. Proč taky ne. Nestydím se za to a nepotřebuju schovávat svoje emoce, protože je to nejhorší co člověk může udělat.
Chtěla bych být veselá a těšit se na Vánoce, ale nějak mi to nejde a přítel mi to taky nijak nezlehčuje. K tomu všechny ty vzpomínky, který se mi honí hlavou když poslouchám muziku, jo jo mám trošku černější hodinku. A ne a ne se mě pustit. Přijde mi, že se to dneska všechno nakupilo. Jediná fajn věc dneska jsou moje nové vlasy - ombre vlasy. A taky mi konečně přišla kamera, takže videa už budou kvalitní a snad vás budou bavit, protože blog je poslední dobou snad jediná věc, která mě umí rozveselit a vaše komentáře mi vykouzlí úsměv na tváři.

Ou, koukám že jsem napsala dost věcí. Možná některé z nich nedávají smysl, možná jste to nikdo nedočetl, ale znáte to, když máte špatný den...

11 komentářů:

  1. Terezko já jsem si to celé přečetla.. A nebuď smutná. S mamkou si to vynahradíte jindy a bude vám oboum krásně. Chápu Tě, že jsi z toho smutná, také bych byla, protože bez rodiny na Vánoce si to nedovedu představit, je to pro mě to nejdůležitější. Znám někdy ty černé hodinky, také to tak někdy mám a připadám si úplně sama. Ale zase bude dobře :) Mohlo by být vždycky líp, ale i hůř.. hlavu vzhůru, život je krátký na to být smutný :) buď šťastná a veselá..Pac a pusu kočko ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Hele ja vzdycky rikam, ze nejde byt vesela na povel!
    Pevne verim, ze brzy bude lepe.

    Budu na Tebe myslet!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Mně by taky bylo smutno, kdybych s někým z rodiny nemohla být na Vánoce, takže tě úplně chápu... Ale neboj, určitě si to potom vynahradíte :-))

    OdpovědětVymazat
  4. Sme na tom stejně kde je ta vánoční "atmoška" ??

    OdpovědětVymazat
  5. Nejsi v tom sama, já teď taky skoro všechen čas trávím sama a nechci to tak, jenže tak nějak na ní za kým jít, na Vánoce se sice těším, ale pořád necítím tu správnou atmosféru.

    OdpovědětVymazat
  6. Neboj, všechno zase bude lepší. Uvidíš:*

    OdpovědětVymazat
  7. Já myslím, že se takhle cítí občas většina lidí... Já s našima taky nebudu o Vánoce-jedou na dovču a celkově mi přijde, jakože žádný Vánoce ani nejsou, vůbec mi nepřijde že za 3 dny už by měly být..
    Přeju ti, ať tě to brzy přejde a jseš zase usměvavá!:-*

    OdpovědětVymazat
  8. Přeju ti aby tě to přešlo.. taky to znám. Cítím s tebou.
    :/

    OdpovědětVymazat
  9. Holky, moc vám děkuju za podporu, jste vážně skvělé ! Přítel mě ten den strašně potěšil, když nečekaně přijel s bonboniérou (prý na nervy :)) a byl se mnou až do večera.. Takže jsem nakonec sama nebyla a vypadá to, že ani na ty Vánoce sama nebudu. Hned mám lepší náladu a vše je tak nějak lepší a to i díky Vám a Vaší podpoře. Ještě jednou velké díky :) LL*

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, známe to myslím všichni...musím říct, že tenhle rok mi připravil naprosto neuvěřitelné nervy, následovalo několik opravdu temných měsíců, ale pomalu už se dávám do kupy. Ale o to lepší jsou pak ty pěkné dny, nemyslíš? :) Narazila jsem na tvůj blog dnes poprvé, ale získala sis mě! :) Jen ještě moc neumím s vychytávkami typu GFC (co to je??? :D ) apod., ale jdeš do oblíbených záložek!
    I přes všechno - krásné Vánoce a hlavně správné vykročení do Nového roku!

    OdpovědětVymazat
  11. Ono to celkem smysl dává, bohužel...každej máme smutné chvilky, život není růžovej, ale hlavní je, že ty světlé chvíle převažují!:o)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...