NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

sobota 16. února 2013

ALVERDE Red and Black kolekce - stíny

Ahoj krásky,

možná se divíte proč jsem teď moc nepsala a odpověď je bohužel jednoduchá, musela jsem se učit na zkoušku. Ale všechna ta dřina dnes v půl 4 přinesla ovoce a já zkoušku zdárně zdolala:) No a samozřejmě za tu všechnu námahu, úsilí a nervy jsem se musela náležitě odměnit. Proto moje první kroky směřovaly k nejbližší drogerii DM. Stála jsem u Rimmeláckého stojanu a už už si brala jednu z rtěnek slavné Kate Moss, když mi moje svědomí říkalo, že rtěnek mám dost a ať se poohlédnu po něčem jiném. No, budiž. Tak se teda podívám a co nevidím? Novou kolekci od Alverde. Netrvalo to ani tři vteřiny a já už si dopodrobna prohlížela vystavené kousky. Asi nejvíc mě zaujaly tvářenky a stíny. Naopak rtěnky mě nechaly naprosto klidnou, protože mi přišly málo pigmentované a jakoby tvrdší, špatně se s nimi kreslilo. Takže ty jsem zavrhla hned. Moje zklamání ale bohužel pokračovalo dál, to když jsem si chtěla zkusit odstín tvářenky a s hrůzou jsem zjistila, že tvářenky nejsou pudrové, jak hlásá štítek na regále, nýbrž krémové. A rovnou všechny. Takže od nich ruce pryč. Takže mi nakonec zbyly jen stíny. A protože jsem se nemohla rozhodnout mezi dvěma odstíny, skončily nakonec v košíku oboje. Ta zkouška byla přece jen dost těžká (:D).


Konkrétně se jedná o odstíny sparkling red a sparkling silver. Oba stíny mě zaujaly už od pohledu a po vyzkoušení jsem neváhala ani minutu a věděla, že je musím mít. Odstín sparkling silver je krásná, řekla bych až průhledná bílá s miniaturními třpytkami. Samozřejmě pokud na oko dáte vrstev víc, bude barva intenzivnější a více ,,bílá". Já ale preferuji jen jednu vrstvu, při které jsou na oku vidět pouze třpytky, které se krásně lesknou. Dokážete si například představit jak nádherně tyhle stíny budou vypadat na tmavém podkladu? Úplně jako obloha posetá milionem hvězd. A to je vážení, opravdu nádhera.
Naopak odstín sparkling red je poněkud sytější bráška už po první vrstvě. Sice se podle výrobce jmenuje červená, ale podle mě má spíš blíž k cihlové či skořicové se zlatavými třpytkami. Dokonce bych i řekla, že se nápadně hodně podobá burgundi color tatto, které u nás bohužel není a nechci strašit, ale myslím, že se sem ani nedostane. ( Proooooč??). Takže mi jistě dáte za pravdu, že je fajn mít v našich českých špatně zásobených končinách nějakého pomocníka, který se dá srovnávat se zahraničními produkty.


Co se týče konzistence stínů, je to příjemná máslová struktura, která mi trošku připomíná stíny od Urban Decay. Pracuje se tedy s nimi velmi dobře a na jejich aplikaci používám prsty, které mi maximálně vyhovují a s nimi mi přijde malování rychlejší a snažší. Ale pokud najdete nějaký štětec, který je na ně vhodný, budu ráda když mi o něm dáte vědět. Další věc, která by Vás určitě zajímala je výdrž stínů. No a přesně v tomhle momentě Vás bohužel zklamu, protože jak jsem už psala ze začátku, stíny jsem si koupila dneska, takže ještě nebyl čas je pořádně ozkoušet. Ale v pondělí se mnou zažijí zátěžový test v podobě práce, takže uvidíme jak vydrží a stoprocentně dám vědět.


Za co dávám stínů velké bezvýznamné plus je krásné minimalistické černé balení se šroubovacím víčkem a samozřejmě i za cenu, která je opravdu příjemných 79,- za kus. Takže pokud jsou na Vás CT drahé, právě jste nalezly levnější alternativu. Gratuluji:)
Sečteno podtrženo jsou stíny úžasné a jsem ráda, že jsem si je koupila. Doufám ale, že Alverde pustí do světa více odstínů než jen tři, protože je to děsná škoda tenhle malý výběr. No a v neposlední řadě má Terezka před sebou ještě hoodně zkoušek, tak ať se má čím odměňovat :)

Vaše LL*

12 komentářů:

  1. Tak to jsem zvědavá, jestli u nás v tom zapadákově budou :D.

    OdpovědětVymazat
  2. vypadají dobře ;)

    OdpovědětVymazat
  3. to jsem taky viděla, ale všechny barvičky už mám od jiných značek, hezká je ta zlatá :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadají dobře - navíc za tu cenu. Kouknu se po nich. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadají hezky, ale ta střibrná mi přijde spíš jako rozjasňovač :))

    OdpovědětVymazat
  6. nádherné barvičky, vypadají hezky..budu na ně muset v DM juknout..:)

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadají pěkně, já jsem dnes zase dumala nad tvářenkami :)

    OdpovědětVymazat
  8. kráásne sú, to áno, preto som si ich už pred týždňom kúpila - zlatý a tento biely...aaale...vôbec nie sú maslové ako UD, skôr mastné - krémové (ale nie také ako napr. color tattoo - alverde sú akoby lepkavé), už som si ich skúšala naniesť (len prstom)..ale len doma, pretože po 5 minútach sa mi v záhyboch oka urobila čiara, s podkladom sa akoby "zrazili" na jednom mieste...neboli rozotreté rovnomerne, na jednom mieste toho bolo viac, na druhom menej.. a keď som si ich skúšala naniesť na tmavý tieň, tiež to nebolo ono, nevynikli. a trblietky sú všadeeee - doslova :D škoda, lebo som sa na ne tešila

    OdpovědětVymazat
  9. Tyto stíny jsem dostala od sestry a musím napsat, že jsou opravdu, ale opravdu špatné. Pigmentace mizerná, výdrž mizerná. K kvalitou UD stínů bych je nestrovnávala ani omylem. Myslím si, že už z obrázku stínů na ruce je vidět jejich podprůměrná kvalita.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím ti dát za pravdu. Vyzkoušela jsem je a fakt děs a hrůza. Na první pohled byly fakt super, ale jak se pak začaly slízat do vrásek? Šílený...takže propadák :/

      Vymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...