NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pátek 22. února 2013

FAMOUS Kosmetika

Myslím, že tahle značka byla ještě do nedávna  poměrně neznámá a českými blogy nepolíbená věc. Já osobně jsem tuhle značku zaregistrovala díky Lucce ze Světa módy XL, protože se mi její video natolik zalíbilo, že jsem se hned musela podívat na jejich stránky. A byla jsem opravdu ohromená. Sortiment tedy není nijak velký, pár věcí na každou partii obličeje, ale za to jsou ceny neadekvátní ke kvalitě. Navíc jsem krásně vychytala akci 50%sleva na vše, takže jsem nakupovala jako blázen. No, při prohlédnutí obsahu košíku a konečné částky jsem se docela zhrozila a většinu nepotřebných věcí pěkně rychle smázla. Takže jsem nakonec dostala celkem přijatelný seznam věcí, které jsem chtěla moc zkusit a které jsem i samozřejmě nutně potřebovala. A nejlepší zpráva nakonec? Přítel mi řekl, že mi objednané věci koupí k narozeninám. Takže parádička paráda:)


Bohužel Vám reálné fotky dodat nemůžu, jelikož, jak už jsem zmiňovala, mi věci budou říkat paní až na den mých dvacátých narozenin, takže se zatím budete muset smířit s oficálníma fotkama z jejich webu. Musím ale říct, že produkty vypadají přesně tak, jako na obrázcích. Pokud se chcete mrknout na vlastní oči i na další produkty, navštivte stránku: www.famousmakeup.co.uk
Samozřejmě, že jsem produkty jen rychle a v tajnosti ozkoušela a povinně je odevzdala příteli, takže nemůžu teď říct, jestli jsou dobré a nebo ne, popřípadě jak jsou na tom s výdrží. Ale chtěla bych Vám alespoň napsat počáteční poznatky a klady a zápory firmy z mého pohledu:

KLADY

  • pokud vyhmátnete jednu z mnoha akcí (jako například 50%sleva, k objednávce něco zdarma nebo 3 za cenu dvou) je tahle kosmetika cenově na úrovni Essence, ale kvalitativně na úrovni Rimmelu (teoreticky samozřejmě)
  • zatím to nemá každá druhá
  • kvalita neodpovídá ceně
  • zboží máte celkem rychle doma (cca týden)
  • ač mají menší výběr věřím, že si každý vybere
  • nádherné a praktické obaly
  • stíny jsou nádherně pigmentované a nepráší

ZÁPORY
  • celkem vysoké poštovné (5 liber)
  • pokud si zobrazíte na stránkách svůj účet a budete chtít zkontrolovat stav objednávky, asi nepochodíte - zásilku už mám dávno doma a na mém účtu se pořád píše ,,zpracovává se"
  • z obrázků z googlu toho zatím moc nevyčtete
  • v zásilce Vám nepřiloží ani fakturu, ani dopis, zkrátka špatný servis
  • měla jsem objednané úplně jiné stíny, než mi přišly a nikdo se neobtěžoval se mi například omluvit, že posílají jiné apod.
  • měla jsem jako dárek k objednávce dostat tři výrobky zdarma, což se nekonalo a přišel pouze jeden (neberte to tak, že chci něco extra za každou cenu, ale když už to slíbí..)
  • řasenka maluje tak, že nemaluje
No, takže pokud bych to měla shrnout, tak celkově servis stojí za starou bačkoru a s tím, že mi poslaly jiné stíny mě teda pěkně nas*ali! To, že objednávku nemůžu sledovat není zas až takový problém, ale to vysoké poštovné mě od dalšího nákupu přece jen odrazuje. Co je na druhou stranu skvělé jsou ceny a obaly produktů. Takže konečný verdikt asi bude znít takto:

,, Uvidíme jaká bude výdrž produktů a pokud bude dobrá, zvážím ještě nákup tvářenky a shimmer bricku. Samozřejmě se ale o poštovné s někým podělím. Takže dámy zkuste a uvidíte:))"

Jsem opravdu zvědavá na testování, hlavně očních stínů, které i přes jiné barvy jsou krásně pigmentované a v pevném bytelném obalu. Jistě Vám dám vědět jak to všechno dopadlo. A samozřejmě otázka na závěr, jak se Vám tato kosmetika líbí? Znáte ji?

Krásný pátek všem, Vaše LL*

21 komentářů:

  1. S tím servisem souhlasím, mně zas přišel rozlitý lak! Nebyl rozbitý ani víčko povolené, ale prostě byl rozlitý, takže naprosto nechápu, kde se stala chyba. Jinak teda ty merged stíny mi přijdou docela dost tvrdé, i když výdrž mají super, to platí o pro paletku, neblednou a nic, akorát mně osobně konkrétně ty merged na očích tak jako zvrdnou, čímž si zachovají sytost, ale trochu popraskají, což je vidět zblízka. Notak jsem moc zvědavá, co na ně řekneš po ozkoušení ty :-) Je ale fakt, že ceny tam jsou poměrně nízké, takže to té kvalitě odpovídá, je to něco jako u ELFu, taky záleží na štěstí :-) Moje smůla byl zas BB krém jako u tebe řasenka, který bych nechtěla znova ani kdyby mi za to platili. Odstín sice skvělý, ale tím to fakt končilo, ostatní leda tak pro zlost, br.

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se hrozně líbí ten shimmer brick, ale nechce se mi platit poštovný jen kvůli jedný věci, tak třeba časem...

    OdpovědětVymazat
  3. nepoznám ale spoznám ;)



    je u mňa GiveAway alias pozvánka ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Holky já jsem si minulý týden koupila Shimmer Brick na stránce www.makeupshop.cz, měla jsem to do druhýho dne doma a poštovný jsem platila asi jen 40kaček
    Shimmer brick je super, a mam ještě tvářeknu First Day Blusher a ta je taky hezká...:)
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  5. Znám ji jen podle názvu. Ty stíny mne naprosto okouzlily, ovšem.... tebou popisovaný "servis" (či spíše neservis) mne od objednávky po internetu odrazuje. Raději to vyzkouším naživo v UK, pak až se rozhodnu, jestli si něco od této značky kopuím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je super si to vyzkoušet naživo, já tu možnost bohužel neměla :)

      Vymazat
  6. teda nepoznám zatial, ale produkt yvyzeraju zaujimavo. mrknem na tu stranku :)

    OdpovědětVymazat
  7. Musím se přiznat (a zastydět), že o této kosmetice jsem skutečně ještě neslyšela. Na stránky jsem se koukala, ale zatím mám sporný pocit z toho všeho. Ale doufám, že se mohu těšit na recenzi produktů, které máš. :) Pak až budu hodnotit. Je pravda, že v kosmetice jsem až moc upjatá na svou klasiku a vůbec levných produktů se až bojím, protože mi vždy babička s mámou hustili do hlavy, že radši dražší a kvalitní.
    Sama teprve objevuji, že tohle měřítko vždy nemusí fungovat, ale ruku na srdce. Když si člověk koupí rtěnku od MAC a pak třeba od zmiňované Essence, co mu udělá větší radost? Nebo to tak alespoň funguje u mne. :D

    OdpovědětVymazat
  8. už mají i český eshop :) teda resp. nemají tam jen Famous ale i jiné značky. www.makeupshop.cz Pro mě je to teď trochu nový objev a video Lucky mě nalákalo na další produkty! Hlavně bronzery a rtěnky :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mně tedy přišlo vše v pořádku, dle objednávky a i dárečky, nemůžu si stěžovat. Jinak faktura byla nalepená na obálce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja bohuzel fakturu nenasla ani na obalce ani vevnitr. A darek mi prisel jen jeden - takze docela zklamani a nastvanost. Ale tak aspon ze ty to mas v poradku:))

      Vymazat
  10. Tyjo,.... mě by tím servisem asi naštvali tak, že bych si nic neobjednala :-/ ... a když si vezmeš že ztrátu máš i za řasenku a stíny... nevim nevim jestli se to s 5librovym poštovnym vyplatí jako essence... Ale zase je pravda, že to tu jen tak někdo nemá a ty obaly (např. ten bronzer) vypadají nádherně! :) Už se těším na pořádnou recenzi se "skutečnýma" obrázkama (pokud teda bude :D )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Recenze určitě bude:) Jinak mám taky takový smíšený pocit z celé objednávky no, uvidíme jak kvalitní produkty to nakonec budou :)

      Vymazat
  11. Dnes jsem o této kosmetice slyšela prvně :D.

    http://my-colorful-kingdom.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Já právě na zásilku z Famous čekám, tak snad se mi vyhne nějaké rozčarování :(

    OdpovědětVymazat
  13. Bronzer vypadá moc dobře. Nemáš náhodou zkušenosti s kosmetikou Maria Galland?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bohužel nemám a ani názvem mi to nic neříká :(

      Vymazat
  14. Velice pěkný článek. Hezké fotky.

    OdpovědětVymazat
  15. Já jsem si kosmetiku Famous objednala na základě recenzí od Lucky ze Světa módy XL. Mám paletku,samostatné stíny, bronzer i shimmer. Všechno je výborně pigmentované a dlouho drží, takže velká spokojenost:-) a šla bych do toho znovu. Jinak fakturu jsem měla taky nalepenou na obale. Co se týká poštovného, není nejlevnější, ale některé naše e-shopy ho mají taky dost vysoké:-(

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...