NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

středa 13. února 2013

Narozeninový WISHLIST

Ahoj všem,

jelikož se moje dvacáté narozeniny nezadržitelně blíží a já budu zase o rok starší, rozhodla jsem se udělat takový narozeninový seznam věcí, které bych ráda dostala. Samozřejmě je na něm víc věcí, aby si případní dárci mohli najít právě to pravé, čím by mě chtěli obdarovat a potěšit. A co nedostanu k narozeninám si prostě koupím sama a bude :D Na druhou stranu se taky musím přiznat, že mě dělání a nakukování do wishlistů druhých neuvěřitelně baví, takže jsou narozeniny taková výborná výmluva jak si jeden takový sestavit.



1) svíčky  - svíček není nikdy dost! Miluju voňavé svíčky, které mají příjemnou nevtíravou vůni a dokážou pokoj udělat o poznání útulnější. Co bych ale nepřenesla přes srdce je příchuť vanilka nebo skořice, blé :D

2) oční stíny Bourjois - nemusí to být přímo tahle barva, ta byla vybraná jen pro ilustraci. Nikdy jsem totiž neměla stíny od téhle značky a jelikož z každého druhého blogu na ně čtu jen chválu, tak nastal čas je vyzkoušet na vlastní kůži a udělat si svůj názor. Asi největší radost by mi udělal nějaký odstín šedé nebo černé

3) LUSH Mask of Magnaminty - další věc, o které jsem slyšela tisíce superlativ a ještě jsem se nedokopala si ji koupit. Už několikrát jsem stála v prodejně a přemýšlela, jestli si ji koupit nebo ne. Konec byl vždy stejný - masku jsem si domů nenesla. A tak konečně bych i já na své narozeniny mohla poznat legendárního zabíječe černých teček. Sem s ní, prosím.

4) Bobbi Brown - kosmetika téhle nadané ženy je na mém wishlistu už taky pěkně dlouho, ale zatím stále odolávám. Při poslední návštěvě prodejny jsem ale odolávat přestala a tak doufám, že v nějaké taštičce či krabičce najdu rtěnku v odstínu 11 raspberry a dál nějaké hezké růžové stíny.

5) Louis Vuitton Neverfull MM - moje vysněná a vymodlená taška po neuvěřitelně dlouhou dobu. Je to nádherný nadčasový kousek, který bych si asi nejvíc přála vidět právě v mém šatníku. Bylo to těžké rozhodování mezi tímhle miláčkem a speedym 35, ale nakonec zvítězila neverfull.

6) tvářenka NARS - no a tady nastane asi největší problém a dilema. Koupě a vlastnění téhle tvářenky bude pro mě premiéra, takže si dokážete představit, jak těžce si budu vybírat odstín. Dřív jsem toužila po Orgasmu, ale už mě to díky třpytkám přešlo. Jaký odstín se mi ale hodně líbí je Sin a Amour.

7) Štětce - a tady zase nevím. Přemýšlela jsem o Sedona Lace a o Zoevě. Sigmu jsem zavrhla rovnou, protože mi ty štětce přijdou opravdu předražený. A asi se spíš zaměřím na štětce na líčení očí, protože těch mám nedostatek. V budoucnu bych si pak chtěla koupit sady od Real Techniques.

8) peněženka Guess - a nemusí to být konkrétně tahle. I když kdyby to byla tahle ale v béžové barvě, vůbec by mi to nevadilo, jelikož v tomhle typu mám kabelku. Co je ale pro mě nejdůležitější je velikost. Mám ráda velké peněženky, ve kterých se dá nosit spoustu věcí.

9) permanentka do solária - no tu bych potřebovala jako sůl :D Do solárka chodím ráda, protože na sluníčku se nevydržím opalovat ani chvilku. A takhle před létem by se nějaké hezké opálení náramně hodilo.


No a to je všechno. Jak jsem zmiňovala, samozřejmě nečekám vše, i za půlku z toho budu neuvěřitelně vděčná. Hlavní je přece to zdraví, ne? Nicméně kouká se na to takhle pohromadě hezky, to zas ne že ne. Uvidíme, čím budu nakonec obdarována a potěšena. No a k narozeninovému tématu se váže moje dnešní otázka - Chtěly byste raději článek nebo video o mých narozeninových dárcích?
Pusu LL*

13 komentářů:

  1. hmm, taky mám letos dvacetiny a takovýto wishlist vůbec není špatný nápad :D ale já bych ho musela vyloženě někomu vnutit, aby věděl, po čem opravdu toužím :D
    jinak já se klidně přikláním i k videu ;)

    OdpovědětVymazat
  2. ta peněženka je dokonalá, taky už potřebuji nějakou novou :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krása :-) přeji Ti, aby se to vše vyplnilo. :-) Nars by se mi také hodil

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky moc:)) Nars už je koupený a čeká u přítele:D

      Vymazat
  4. jo, máme dost společných přání :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak z tvého wlistu bych si vybrala určitě! Třeba ta peněženka je skvělá, štětce tak po těch toužím už od bůhví kdy a svíčky miluju! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Páni, taková neskromná přání. :-) Takových mám taky dost, ale mě už dvacet bylo. Dvacítka si žádá pořádné dary. :-)
    Taky hrozně ráda tvořím wishlisty a sleduju je u jiných.

    allthatgems.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Taky mi bude za nějakých 9 dní 20let :D Jinak narozeninový wishlist jsem si taky udělala a snad z toho pár věcí dostanu :D

    OdpovědětVymazat
  8. Já bych si taky někdy chtěla přát takový normální věci :-D

    OdpovědětVymazat
  9. mě dvacáté narozeniny čekají v květnu a už taky přemýšlím, co bych si přála :-) neverfullka by se mi taky strašně líbila,ale nevím, jestli někdy dokážu našetřit na tak drahou kabelku :D chtěla bych se ještě zeptat v jakém programu děláš koláže? :-)

    http://fashionbeautyloverxy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. No uvidíme jestli vůbec něco dostanu, prý jsem zlobila :D

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...