NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pondělí 25. února 2013

Otázka dne - Oblečení versus Make-up

Krásný večer holky,

dnešek je jedním z těch horších dnů v měsíci, takže jsem ho přetrpěla v posteli. Ne nestydím se za to. Vlastně jsem ani nepostřehla že je pondělí a ne neděle. Pokud jde o tenhle víkend, tak ten bych nejradši prodloužila ještě tak o týden, možná dva. Nevím totiž jak Vy dámy, ale já si víkend užila nádherně. S Danem jsme byli celý víkend u nás a jen jsme odpočívali a vychutnávali si tu pohodovou atmosféru. Jo a taky jsme se stihli najíst výborné pizzy, kterou nám přivezli až domů a samozřejmě jsme stavili sněhuláka - na balkoně:D Jmenuje se pan snowman a je to malíř. Nebo instalatér, jak chcete. Každopádně po něm už zbyly jen knoflíčky coby oči. Ach jo. A jak tak dnešek plynul a Daniel si jel něco vele důležitého zařídit jsem tak přemýšlela a říkala si, že jsem v poslední době utratila dost peněz za šminky, ale nekoupila jsem si skoro žádné kousky na sebe :O- ano tento smajlík dokonale vystihuje můj výraz...

Proto mě tak při pondělním večeru napadá otázka, za co se teda vyplatí utrácet? Přece jen, moje výplata nedosahuje až tak horentních částek, abych si mohla kupovat několik kosmetických věcí a ještě k tomu kupu oblečení a samozřejmě doplňků. No a právě oblečení v poslední době dost zanedbávám. Se mi zdá. Upřímně musím říct, že módu jako takovou mám strašně ráda a ač nejsem žádný módní guru nebo fashion blogerka, tak si troufám tvrdit, že pro módu mám vkus a cit. Samozřejmě, že nenosím úplně všechno co je v kurzu a co zrovna udává trend, ale nosím věci, které mě osobně se líbí a cítím se v nich dobře. A to samé platí i s doplňky. Protože oblečení bez doplňků je přece jako sex bez orgasmu, ne?

Ať tak nebo tak rozhodla jsem se, že v dalších měsících se to budu snažit rozdělit spravedlivým dílem, takže půl kosmetika a půl oblečení. Ale už teď vím, že u mě pořád platí pravidlo, že raději méně věcí, ale kvalitních. Takže kvalitu ne kvantitu. A tahle formulka se hlavně týká bot a kabelek, kterých není nikdy dost. 
A upřímně, jsem na sebe docela naštvaná, že se poslední dobou zanedbávám. Možná je to počasím, možná náladou, nevím. Ale zaručeně vím plán následujících měsíců - budu se o sebe starat a odměňovat se, protože to dělá ten život o poznání hezčí a barevnější. To a samozřejmě dobře padnoucí boty.

A jaký je Váš postoj? Oblečení nebo make-up? LL*

8 komentářů:

  1. ja to mám zas opačne, radšej si kupim viac kuskov za menej penazi, ktoré možem potom obmienať, ako jeden drahý.

    OdpovědětVymazat
  2. To já se tedy rozhodně nezanedbávám, spíš naopak :D Kolikrát třeba dostanu peníze na oběd a místo toho si koupím nějakou kosmetiku. Za to už se stydím, to bez debat.(teoreticky by se dalo říci, že se zanedbávám své potřeby) Souhlasím s tvrzením, že je lepší kvalita než kvantita. Snažím se proto nákupy alespoň trochu předem promýšlet...ale...víme, jak to obvykle dopadá :D Já se snažím kosmetiku a oblečení půlit. Ale spíše tak, že jeden měsíc koupím více kosmetiky, druhý více oblečne...ono se to nedá takhle brát, záleží také na tom, co zrovna potřebuji :) (i když většinu věcí si kupuji jen tak, ne ,že bych je zrovna nutně potřebovala)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jak kdy, ale rozhdoně dávám za oblečení a doplňky mnoooohem vyšší částky, než za make-up. Makeup mám jen tak nějak pro radost a kupovat si 10. řasenku, to si člověk stejně nijak racionálně nevysvětlí.. zatímco další boty/teplejší kabát/../... jsou kolikrát nezbytnosti :)) a u oblečení si potrpím čím dál tím víc na kvalitu, takže i to se na ceně hodně odrazí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Souhlas, kvalita radši než kvantita. A peníze jsou nejvíce vidět, pokud jsou investované do kvalitních bot a kabelek. :-)

    alltinygems.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Já utrácím víc určitě za oblečení:-) z make-upu teď vše mám takže jen když uvidím nějakou lákavou novinku tak tu koupím jinak spís to oblečení:-)

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Já utrácím za kosmetiku MNOHEM víc než za oblečení. Je to z toho důvodu, že oblečení mě nebaví kupovat a hlavně teda zkoušet. Mám pocit, že je to všecko nějak divně šitý a nic mi pořádně nesedne.

    OdpovědětVymazat
  7. Taky utrácím většinou za kosmetiku, ale pak to zas na mě někdy přijde a nakupuju oblečení... :-D Ovšem v poslední době (rozuměj po přečtení posledního výpisu z banky :-D) si prostě kupuju sem tam to, co mám dojem, že potřebuju, oblečení i kosmetiku stejně :-)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...