NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

neděle 10. února 2013

Valentýn NARUBY

Asi je Vám jasné, že s blížícím se datem 14.února se nejen blogová sféra bude plnit srdíčky, přáníčky, návody a tipy na Valentýna. Já jsem se rozhodla to pojmout trošku netradičně a naopak. Možná patříte do skupiny lidí, které tyto příspěvky štvou a považují svátek zamilovaných za čistě americkou záležitost a neřeší to. Ovšem pokud jste členové druhé skupiny lidí, do které spadám mimochodem i já, tak tento svátek slavíte a je Vám prakticky jedno z které země vzešel. Samozřejmě je rozdíl pokud jste na 14 den měsíce února sami nebo ne. Já v dřívějších dobách měla vždy tu smůlu, že jsem se s přítelem rozešla před Valentýnem, takže jsem ho řešila absolutně po svém - zalezlá doma v peřinách s hororem a kupou chipsů. No, ale o tomhle dnešní článek nebude. Bude to spíš tipovací článek pro ty z Vás, které se rády ujmou velení nebo jsou jejich drahé polovičky méně schopné a romantické. Vždyť přece pořád usilujeme o rovnoprávnost, ne?
Ať tak či tak, přináším Vám pár tipů a rad jak svého milého překvapit, ale zbytečně ho nepřesladit samou růžovou a srdíčky. Zkrátka tak akorát na to, abyste si to oba užili a třeba i svému milému ukázali, jak to má zmáknout příští rok on.

1) Ve dvou se to lépe táhne
Jistě, zásadní pravidlo Valentýnu - strávit ho pouze ve dvou. Možná Vám to přijde logické a možná i směšné, ale divily byste se, kolik chlapů si myslí opak. Valentýn je pro ně další možnost se setkat s kamarády a slušně se opít. Tak takhle prostě ne. Ukažte a naznačte mu, že tenhle den si má v diáři zakroužkovat pouze a jedině Vaše jméno.

2) Pamatuješ se?
Další důležitý bod je vlastnost vzpomenout si, která většině mužů chybí. V podstatě mají v nás chodící diář, který jim připomíná narozeniny jejich drahé matinky, návštěvu zubaře a při nejhorším Vaše výročí. Takže se není čemu divit, pokud zapomene i na tento den. Samozřejmě každá z nás chce, aby si to ten její vyvolený pamatoval, ale pokud je stejný jako většina mužů, stačí se před ním nenápadně zmínit. Pouhá historka o tom, jak Vaše kamarádka s přítelem pojedou tam a tam protože je přece VALENTÝN ho sice nechá chladným, ale můžete si být jisté, že se hned podívá do kalendáře, kdy že ten Valentýn vůbec je.

3) Kytka je základ
Jaká žena nerada dostává květiny, že ano. Bohužel tolik mužů, kteří je i rádi dávají už tolik není. Pokud je to i Váš případ, nevěšte hlavu. V dnešní době existuje tolik dodávkových služeb, které Vám na jméno dopraví květiny, dárky a bonboniéry, takže i ten nejzaneprázdněnější muž může zvednout telefon a vše objednat. A Vaše účast? Stačí mít v kabelce úplnou náhodou letáček podobné společnosti a nenápadně ho nechat ležet na jeho pracovním stole. Prosté a zaručeně účinné.

4) Únava je zabiják
Protože i tento rok datum 14.2. připadá na všední den, je dost pravděpodobné, že půjdete oba z práce či ze školy. Přece jen o víkendu máme víc času i energie, takže ve všední den nemůžete čekat zázraky. Takže pokud si plánujete večeři, kino a procházku, ve většině případů už po večeři budete mít chuť jít domů a spát. Co takhle všechny venkovní aktivity vyměnit za donáškovou službu, popřípadě uvařené domácí jídlo? Když k tomu přičteme romanticky zapálené svíčky a slavnostně prostřený stůl, máme romantickou a dokonalou kombinaci, kterou jste si vysnily, ale zároveň Váš muž nemusel nic dělat tudíž Vás nemohl zklamat.

5) Závěr jako z pohádky (??)
Pokud se vše vydaří tak, jak má, je zcela na Vás jak tento den zakončíte. Jestli si koupíte hezké prádlo nebo se půjdete projít, či budete mít chuť a energii navštívit kino, divadlo nebo koncert. Tahle poslední část je individuální a záleží jak na Vašem věku, zázemí a náladě, tak i samozřejmě na partnerovi.

Pokud ale patříte mezi ty šťastné, kterým partner nachystá valentýnské překvapení po svém, předchozí řádky jsou Vám nejspíš k ničemu a buďte za něj ráda. A ať už Vás překvapí čímkoliv (a nemusí to být zrovna podle vašich představ) alespoň se snažil a to musíte náležitě ocenit. Pokud se máte snažit Vy a chcete si to co nejvíc usnadnit, není nic jednoduššího než navštívit jeden ze slevových portálů, na kterých se to Valentýnským tématem jen hemží.
Snad si tedy Valentýna přece jen na konec užijete a tento článek Vám k tomu třeba aspoň trošku pomůže.       Co myslíte?

Vaše LL*

7 komentářů:

  1. Článek je moc pěkný ikdyž Valentýna letos slavit nehodlám. :)

    OdpovědětVymazat
  2. valentýn je pre mňa deň ako každý iný proste len 14.február...

    OdpovědětVymazat
  3. Pro mě je Valentýn den stejný jako každý jiný, vlastně jsem ho nikdy neslavila :D.

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem sama jako vždy :D .... Vlastně nee letos už budu slavit valentýna s dceruškou :) jelikož ten den 14.2. jsem se dozveděla že čekám holčičku...nejkrásnější okamžik :)

    www.diarybylucinda.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. U nás jsem chystač já, takže jsme valentýna sfoukli s výročím včera a vše klaplo tak jak mělo, tak snad zase za rok :D
    nemesisjournal.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Osobně Valentýn neslavím, dávám přednost 1. máji jakožto českému svátku pro zamilované :-) Jediný, komu budu dávat "valentýnku", je moje sestřička X33 Protože tu přece taky miluju :-) Jinak u nás jsem to já, kdo si nic nepamatuje, a přítel, kdo je uražený, že nevím, kolikáté máme výročí a kdesi cosi :-D Navíc mám chudého přítele, takže donášková služba, kino... ehm, asi ne :-D Ale osobně mi přijde na louce natrhaná kytka na 1. máje mnohem krásnější než všechny bonboniéry a kytice světa na valentýna, nehledě na to, že čokoládu nemám ráda :-P

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...