NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pondělí 8. dubna 2013

Hádej kdo je zpátky a v lepší formě?

Cítím se vážně strašně. A moc mě to mrzí. To tak a úvod, takže se tímto i trochu omlouvám a kaju se. Prostě  když se něco sere, tak se to sere pořádně. A stalo se to samozřejmě v tu nejnevhodnější chvíli - odešel mi notebook. Zrovna v tu chvíli, kdy jsem pro Vás nahrávala video. No je to prostě jako za trest. A ještě k tmu všemu se mi do toho dělal nový look celého blogu! Takže vše špatně načasované.

Moc mě ale na druhou stranu potěšily Vaše e-maily s dotazy, kdy bude blog zase přístupný a že Vám moje články chybí. Upřímně mě to dojalo a říkala jsem si, že i když bych měla ty články psát v internetový kavárně tak je tam psát budu :D Samozřejmě nadsázka, ale víte jak to myslím. Každopádně problém s ntb bude snad brzo vyřešen, takže se můžete těšit na videa, která jsem pro Vás zatím natočila. A jako třešničku na dortu mám i novou zrcadlovku od Nikonu, takže i fotky budou lepší.

Samozřejmě mezí tím, kdy úžasná Evča vytvářela design, tak jsem pro Vás zkoušela nové věci a myslím, že se vážně máte na co těšit. A vůbec, jak se Vám nový design líbí? A nezapomeňte lajknout facebook :) (klik tadyyyy)

Mějte se zatím krásně LL*

7 komentářů:

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...