NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pátek 19. dubna 2013

Shopping - březen 2013 (sice pozdě ale přece!) - Video

Krásný páteční večer,

je to konečně tady a je tu další video. Sice jsou tyhle nákupy pozdní a nějaké věci, které zmiňuji už nejsou aktuální, ale to přece tolik nevadí ne? Jinak berte mě prosím zatím trošku s rezervou, přece jen videa točím chvíli a tak je vidět trocha nervozity, přeřeknutí a možná i zadrhnutí tam prostě je. Ale budu se snažit se s každým videem zlepšovat a rozvíjet se, aby byl kvalitativní posun vidět.
Pokud se Vám video líbilo, budu moc ráda pokud ho ohodnotíte popřípadě začnete odebírat můj kanál.


PRODUKTY, KTERÉ JSEM SI KOUPILA: 


MAYBELLINE Eyestudio Lasting Drama Gel eyeliner 24H – Intense Black (149,-)
CATRICE Sun Glow Matt Bronzing Powder – 030 Medium Bronze (109,-)
RIMMEL Lasting Finish by KATE Lipstick – 09 (129,-)
UBU Štětce Smokey Eye set 


Možná taky trochu pozdí otázky, ale co Vy jste si v březnu koupily? A jak se video líbilo?
Užívejte víkend, LL*

16 komentářů:

  1. skvělý video, už tě odebírám na YT ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasné video, si veľmi sympatická a pôsobíš prirodzene, vieš na kameru pekne rozprávať a preto sa na teba dobre pozerá. Silno chválim :)

    Mimochodom budem rada ak sa zúčastníš mojej VEĽKEJ JARNEJ GIVEAWAY. Hrá sa o utajený balíček plný kozmetiky a hudobné CD. Súťaž odštartovala včera, takže zatiaľ súťaží menej ľudí a tak je tvoja šanca na výhru mnohonásobne väčšia. Preto nestrácaj čas a zapoj sa! :)
    http://sueandcolours.blogspot.sk/2013/04/jarna-giveaway-4.html

    OdpovědětVymazat
  3. Super video, seš moc sympatická slečna a dobře se posloucháš:) Já si v březnu nakoupila docela dost, největší radost mi udělala nová diorka a lesk od Clarins:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé nová diorka udělá radost vždycky :) A děkuju moc :)

      Vymazat
  4. Hezké video :). K té rtěnce...to je vždycky tak, když je kolek produktu haló, tak je člověk pak natěšený a zpravidla zklamaný...Mám s ní úplně stejnou zkušenost jako ty...jakože není špatná, ale vysušuje jak blázek a dělá tu čáru :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak! Těšila jsem se na ni jak blázen a byla jsem jen zklamaná :(

      Vymazat
  5. Super video!.) Moc se mi líbí..)

    OdpovědětVymazat
  6. Tobě to tááák sluší.. máš opravdu krásnej hlas a hezky se posloucháš :) Jen tak dál..:))

    OdpovědětVymazat
  7. Mně ty linky zase strašně vyhovují! Skvěle se mi s nimi pracuje a mají skvělý štěteček. Je jediný, se kterým umím udělat pořádnou linku. Nemyslím si, že by vydržely 24 hodin, to máš pravdu, ale určitě se mi neobtiskávají a vydrží tak nějak celý den... A ta barva mi přijde taky v pohodě. Dokonce jsem si pak koupila i hnědé, protože mi ty černé fakt vyhovovaly!

    Ale s tou rtěnkou musím souhlasit! Všude na ní čtu skvělé recenze, ale mě nevyhovuje vůbec. Nechutná mi, vysušuje a na rtech nic moc...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, proto je kosmetika tak osobitá věc, každému zkrátka vyhovuje něco jiného :) Na jednu stranu si spokojená s linkami se kterými já ne, ale třeba v rtěnce se shodneme :)

      Vymazat
  8. Jsi opravdu moc krásná mladá ženská (vlastně slečna, že?) Jen být Tebou, tak bych se zamyslela nad lepším odstínem make upu. Obličej máš oproti krku a dekoltu strašně tmavý (skoro až oranžový). Je to velká škoda, protože jinak máš oči nádherně namalované a máš pěkný symetrický obličej, jen ten tmavý make up to hrozně hyzdí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Předně děkuju za kompliment, potěšil mně. A pokud je na videu vidět že mám světlejší krk, tak opravdu nevím čím to je, jelikož když se vidím na denním světle, tak mám pleť ve stejném odstínu jako krk. Tak nevím v čem je chyba :)

      Vymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...