NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

sobota 13. dubna 2013

the ROCKET VOLUM EXPRESS by maybelline

Krásnou sobotu holky,

po strašné době píšu článek a upřímně, mi to moc chybělo. A chyběly jste mi vy. A jelikož jsem Vám slíbila, že na tuhle řasenku recenze stoprocentně bude, tak to byla jasná volba. Sice se už o ní párkrát psalo, ale víte, že jsem na řasenky pes, proto by byl hřích o ní nenapsat ani řádek.


Omluvte prosím značnou opotřebovanost obalu, ale chtěla jsem si být jistá, že moje recenze bude objektivní a hlavně, co je nejdůležitější, bude to recenze na základě mých dlouhodobějších zkušeností. A hlavně, řasenku jsem si koupila za svoje peníze a nikdo mi ji neposkytl, takže je recenze stoprocentně pravdivá.
Možná bych netradičně začala cenou, protože mi přijde dost vysoká v porovnání s kvalitou a funkčností. Já jsem ji koupila v akci za 149,- ale myslím, že stálá cena je vyšší. Když bych to porovnala s mojí nejoblíbenější SUPERShock od Avonu, která se pohybuje kolem stovky, přijde mi to hodně. Ale kdyby ta řasenka byla dobrá, peněz by mi líto nebylo. No ale bohužel dobrá nebyla. Když jsem si jí totiž koupila a poprvé použila, říkala jsem si, že je tak mokrá, že to snad ani nejde. Hned po prvním tahu mi řasy slepila a řasenky jsem na řasách měla tolik, že bych je mohla ždímat. A to bylo něco na mě. Nesnáším mokré řasenky !! Sice na druhou stranu po pár dalších tazích se řasy trošku vzpamatovaly, ale barvy tam pořád bylo dost a bohužel se to nedalo ani regulovat. Takže jsem musela sáhnout po starší vyschlé řasence a tím kartáčkem ,,stáhnout" trošku tu černou barvu. Sice je pravda, že řasenka celkem obstojně řasy prodlouží a dodá jim objem, ale o nějakém raketovém objemu se ani nedá mluvit. A řasy v reklamě se nám i trochu vysmívají. Po cca 2 měsících řasenka tedy trochu vyschla a už není potřeba řasy barvy zbavovat, ale zase na druhou stranu mi přijde, že je řasenka vyschlá až moc, tím pádem míň barví. A něco mezi tím? Nechte si zajít chuť, nic takového bohužel není.


S kartáčkem nemám sebe menší problém a tyhle gumové štětinaté kartáčky mám ráda. Jak ale můžete vidět na konci, tak i po 2 měsících je na hlavičce kartáčku spousta barvy. A kdyby jste to viděly při koupi? Bylo tam barvy desetkrát víc a i při otření ji tam spousta zbylo. No, co se dá dělat, řasenku dopotřebuju a už ji nikdy nechci mít. A víte proč? Protože nejen že je řasenka strašně mokrá, ale ona neuvěřitelně opadává pod oko. Ale strašně moc! Během cca 5-6 hodin mám pod okem kousíčky a cucky černé hmoty, které se mi samozřejmě rozmažou a vypadám jako s monoklem. A tohle teda od řasenky prostě nechci a nepotřebuju.

Když to shrnu, pro mě je tahle řasenka jedním z horších produktů a šlápnutích vedle. Samozřejmě, že jsem v ruce měla i horší řasenky, ale i lepší. A za lepší peníze. Takže maybelline, tohle se moc nepovedlo.
Co Vy? Máte s ní zkušenost, popřípadě jakou? Užijte si víkend, LL*

21 komentářů:

  1. taky jsem byla hrozně zklamaná z té konzistence a opravdu jsem se na ní těšila, protože kartáček má super, škoda, zase se vrátím k one by one

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, přesně, konzistence je prostě hrozná...velké zklamání.

      Vymazat
  2. Tahle je suprová :)

    Zvu tě na svojí GA http://nikol-kach.blogspot.cz/2013/04/prvni-giveaway-pro-vas.html budu ráda za tvojí účast :)

    OdpovědětVymazat
  3. přesně tak..koupila jsem si jí taky za 149,- .. a tak jsem se těšila, jak bude super, když o ní všichni básní...a ono po prvním použití úplně na nic...všechno přesně jak píšeš..nechci ji už vidět :D ale musím ji dopotřebovat..řasenka od GS s diamantovým prachem je teda podle mě lepší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že máš stejný názor ale nejsem ráda za naše vyhozené peníze :D

      Vymazat
    2. áno, to mě štve..já nad ní tak dlouho uvažovala...a po několika kladných recenzích jsem si řekla, že do ní půjdu, i když mám řasenek moc...a takový zklamání :/

      Vymazat
    3. mě se ten kartáček taky vůbec nelíbí a přitom všude čtu jak je skvělá ... asik jsem nějaká divná :-D. Ale jsem ráda že to tak nevidím sama. Mě dost slepuje řasy a dělá takové ty hrudky na řasách což vypadá příšerně. Naštěstí jsem měla po ruce svou starou One by one a používám kartáček od ní a je to lepší. Ale musím říct že řasenky od GS jsou super (taková ta žlutozelená ... nevím jak se přesně jmenuje. Luca

      Vymazat
  4. Ja ju mám..príde mi fajn..ajj keď colossalka je 1000 x lepšia :) ale hrozne sa odličuje táto rocketka! :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. s tím odličováním máš pravdu, jde to fakt špatně :/

      Vymazat
  5. Taky z ní nejsem nijak extra nadšená. Umělé kartáčky mám ráda, ale tenhle je moc tlustý a nejde se s ním dostat do koutku oka. Navíc jsem omylem sáhla po hnědé a všimla si toho až doma.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem zastánce umělých kartáčků a tenhle mi ani svoji tloušťkou nevadí, mám docela dlouhé řasy takže to není problém, ale největší problém je pro mě konzistence a hlavně to opadávání ! To mi nedělá ani řasenka od Essence!

      Vymazat
  6. Opravdu je tak hrozná? :( Má jí kamarádka a ta mi pořád říká, ať si jí koupím, že je to zatím nej řasenka, co měla :) Tak nevím...!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak je to samozřejmě individuální věc:) Ale pro mě jako pro člověka, který si potrpí na dobrou řasenku tak u mě neobstála :( Bohužel

      Vymazat
  7. Mám úplně stejné dojmy :D! Moc mokrá! Přesně jsem si říkala, že počkám až trochu vyschne :). Já si teda pořídila hnědou variantu, ...ale za měsíc bude dobrá :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já si myslela, že když vyschne bude ok..ale teď zase nemaluje skoro vůbec :D

      Vymazat
  8. Moc mokrá? Tak to fajn vědět) Já jsem si ji chtěla pořídit, tak zatím nevím:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě že sto lidí sto názorů, ale myslím, že to, že je moc mokrá taky zmiňuje víc lidí:) Ale je to na tobě :)

      Vymazat
  9. Tuhle řasenku mam take, a vyhovuje mi, všeobecně mám řasenky od Maybelline nejradeji ze vsech.:)

    OdpovědětVymazat
  10. Já už měla lepší i horší řasenky, takže na každodenní líčení do práce jsem jí vzala na milost, ovšem já jsem z ní slzela, takže pro mě taky špatně, ač z jiného důvodu.

    OdpovědětVymazat
  11. Pro mě je tahle řasenka zase jednička. Chápu, že pro někoho může být hodně mokrá, ale že by odpadávala pod oko? To individuální podle mě moc není. To je prostě řasenkou, tak jestli třeba nemáš vadný kus, protože u nikoho jiného jsem tohle neslyšela. Já na ní prostě nedám dopustit. Na druhou stranu mě zase strašně moc zklamala Supershock od Avonu. Řasy s ní maluji asi 2 min a připadá mi jako bych na nich nic neměla :-/
    Hanka

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...