NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

úterý 30. července 2013

Fashion Haul - červenec 2013



Co jste si pořídily ve slevách Vy? :)

8 komentářů:

  1. Už se mi po Tvých videích a článcích stýskalo. :) Slevám statečně odolávám, ale teď mám neodbytný pocit, že se budu muset vypravit do HMka a podívat se, jestli tam na mě ještě něco zbylo. :-D Fakt díky! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak promiň :D Ale zase si uděláš radost za pár korun :) A jinak moc děkuji :)

      Vymazat
  2. Nejvíc se mi líbí neonový náhrdelník, ten je fakt cool :-)
    Já jsem ve slevách taky vyřádila, na mé úlovky se můžeš podívat tady: http://valerieswonderland.blogspot.cz/2013/07/letni-slevy-2013-me-ulovky.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Já jsem prostě na ty masivní náhrdelníky, no :) A na tvé úlovky se jdu hned podívat:)

      Vymazat
  3. Krásný vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, tak maxi sukni máme stejnou, také jsem šáhla po černé, je to kalasika. Ještě v NY černé šaty a obyčejná jednobarevná trička za 129,-, ta se hodí. V CCC dvoje gumové balerínky, ktré mě vyšly oboje dohromady na 318,- a musím říci, že jedny už mám dva roky, proto jsem si pořídila další, jelikož se v nich úžasně chodí, nikde netlačí a jsou měkoučký jako bačkůrky. A nevím jestli to ještě je, ale před dvěma dny tam byla sleva 30% na boty a kabelky, takže jsem si tam vybrala ještě jedny polobotky k narozeninám. A co se týká bot, tak Baťa má taky velké slevy, bežte se holky podívat :-)
    Jinak musím pochváli to sako, je fakt moc krásné a tu gumičku z HM, doufám, že ji taky někde ukořistím, je to super vychytávka.
    Snažím se teď obchodům vyhýbat, ve skříni mi leží věci, které jsem ještě neměla na sobě a jak se znám, kdybych někam vlezla, kreditka by zaplakala.
    Mohla bys občas hodit nějaký outfit, máš moc hezké kousky v šatníku, tak proč to neukázat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Se sukní jsem moc spokojená, skvěle se nosí a v létě hezky chladí :) Jinak taky koukám, že jsi pořídila super věci za pár korun - to je vždy nejlepší :) A ta gumička z HM by tam měla být, je totiž ve stálé nabídce a nebyla z výprodeje, tak snad tam bude :)
      Co se týče outfitu, tak nad tím popřemýšlím, přece jen každému se líbí něco jiného a co já považuju za super kombinaci, jiný může pěkně hanit :)

      Vymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...