NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pátek 5. července 2013

Hydratace pro velmi suchou kůži? S BALEOU žádný problém

Už o mě asi víte, že jsem sušenka. A to nejen v oblasti obličeje ale i na dalších částech těla. Zejména na nohách. A jen tak něco mi na moji suchou kůži nevyhovuje. Ale jak už jsem zmiňovala ve videu, našla jsem výrobek za pár korun, který hravě strčí do kapsy dražší kolegy. Sladký bonus navrch - nádherně voní.


Tahle kráska od značky Balea se jmenuje tělová emulze a má úctyhodných 200ml. Jak jsme u téhle značky zvyklé emulze stojí pár korun, tedy si ji může dovolit opravdu téměř každý. Nejsem si teď úplně jistá, jestli dělají i jiné varianty, než je ta moje s černým rybízem. Ale pokud po ní pokukujete, ale černý rybíz nepatří na Váš seznam oblíbených vůní tak nezoufejte, emulze sice hezky a příjemně voní, podle mě ale určitě ne po rybízu. Spíš je to taková nasládlá vůně, ale opravdu teď nemůžu přijít na to, co mi to připomíná.


Už podle fotky Vám musí být jasné, že konzistentně je na tom tahle emulze skvěle. Je hutná, ale přitom se krásně roztírá a rychle se vsakuje. Je sice pravda, že po vsáknutí do kůže už tolik vůni necítím, ale pokud se pak nastříkáte parfémem, není to ani na škodu. Na obalu emulze dokonce radí, ať roztíráme krouživými pohyby a emulzi jemně vmasírujeme do pokožky. Nevím sice, jestli jsou to zrovna krouživé pohyby, které při mazání dělám, ale funguje prostě skvěle.


Bohužel mi foťák nějak nezaostřil, ale snad to nevadí. Hlavní je, že je dobře vidět struktura emulze. Vidíte, že i po mírném rozetření pořád zůstává v máslovité konzistenci a nechová se jako klasická mléka - není nijak tekutá a nerozlije se Vám všude po ruce. Takže pro mě a ostatní ,,sušší" holky ideál. Musím se přiznat, že mi asi vyhovuje z toho důvodu, že jsem byla vždy zvyklá používat převážně tělové oleje než mléka, protože mléko se mi hned vsáklo a pokožku vůbec nehydratovalo. Za to s olejem to bylo jinak. Sice jsem musela nějakou tu dobu počkat, než zaschne, na druhou stranu mou odměnou byla krásná hydratovaná pokožka.
A tahle emulze má to nejlepší s obou - rychle se vstřebává a zároveň krásně hydratuje. Je to možná tím, že je tvořena až ze 40% oleji. Konkrétně se jedná o mandlový a slunečnicový olej. Navíc nám do složení přihodili vitamín E s alantoinem pro hebkost pokožky.

Za pár korun a takový zázrak, co? A to jeho vyzkoušení byla vlastně náhoda. A rozhodně se ho už nemíním vzdát a patlám a patlám se s ním každý den.
A co je Vaše patlátko na suchou nebo jinou pokožku? Něco speciálního? 

14 komentářů:

  1. Jsou i jiné varianty, mám doma mandlovou :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mám mandlovou, ale myslím, že pro velmi suchou kůži je to slabý kalibr ;)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mandlovou doma nemám, tak nemůžu posoudit, ale mě tahle rybízová plně vyhovuje :) A že jsem fakt mega sušenka :D

      Vymazat
  3. Já mám věci od Balei strašně ráda :)

    withthecharm.blogspot.cz - giveaway :)

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně tak. Mám taky suchou pokožku na nohách a jentak něco mi nevyhovuje, ale tento výrobek miluju! Jenom škoda, že už ho neprodávají:((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak že ho neprodávají to vůbec nevím :/ Ale to je jako se vším, co je dobré, tak přestanou vyrábět/prodávat!

      Vymazat
  5. Na suchou pleť já jedině A-dermu, lotion je super a balzám na rty snad ještě lepší. Cenově je to jinde - mléko za 400 balzám za 200, ale fakt to nejsou vyhozené peníze.

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezká recenze, já používám taky emulzi od Baley akorát s čokoládou a fíky, nebo mám pak oblíbený Dermacol Aroma Ritual tělové mléko s vůní vodního melounu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju :) Jinak od Dermacolu jako takového jsem pleťové věci moc nezkoušela tak nevím, ale pokud je to s vůní melounu, musím se na to minimálně podívat, protože meloun miluju :D

      Vymazat
  7. Naštěstí nic speciálního nepotřebuji, ale když si opravdu připadám jako sušenka, sáhnu po kokosovém oleji :).

    OdpovědětVymazat
  8. Bohužel v DMku jsem ji už nesehnala. Je to škoda, chtěla jsem ji vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
  9. Máš super blog :))) moc fajn, celý si ho prolistuji :). Baleu mám ráda, myslím, že v tomto případě kvalita příliš neodpovídá ceně, používám zvlášť tělové krémy, které jsou velké, levné, super voní a doopravdy hydratují. Přijde mi super u takového zboží, kterého spotřebujete ročně docela kvanta, najít nějakou levnější variantu. :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...