NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

úterý 2. července 2013

PRODUKTY, které si koupím až budu BOHATÁ

Pojem ,,bohatý člověk" je sice dost relevantní, protože co dnes znamená milion za pár let může znamenat pár korun. Ale přece jen asi všichni máme nějaké pojetí o tom, kdo je podle nás bohatý. Podle mě to jsou lidé, kteří se nemusí koukat na peníze a mohou si koupit všechno, co lze koupit. Samozřejmě se bavím o té materiální stránce, kdo je bohatý duševně by bylo asi na jiné téma.
Ať už je pro Vás dostatečně bohatý Bill Gates nebo Maruška od naproti je celkem jedno, hlavní je, že určitě i Vy někdy sníte o tom, co byste si koupili kdyby jste bohatí skutečně byli. No a já o tom sním taky. Někdy. A říkám si, jak bych si koupila honosné domy, auta, lodě, letadla,...typická přání ,,těch chudších". Ale co takhle nějaké produkty z kosmetického světa? Co takhle něco drahého a nyní nereálného, co by jsem si jako bohatá s klidem mohla dopřát? Nebo co bych si mohla třeba i dopřát teď, ale pak být celý měsíc o hladu?

Tuhle masku, kdybych ji opravdu moc chtěla, bych si mohla koupit i teď, já vím. Ale co bych pak jedla celý měsíc? :D Jen žertuju. Spíš je tahle maska věcí, na kterou se chodím dívat a říkám, až budu bohatá, až budu mít větší příjem,až až.. Zkrátka jsem realista a vím, že cca 2.000,- za masku v současné době nedám.


Tak tuhle krásku bych si opravdu koupila jen kdybych už nevěděla co s penězi. Protože mít ,,obyčejnou" rtěnku od Guerlain za v přepočtu 1.240.000 ,- je opravdu luxus a dovolí si to jen ti největší boháči. A pokud  nad koupí téhle drahé nádhery náhodou přemýšlíte, měli byste taky vědět, že je z pravého zlata a má v sobě nasázených 199 diamantů. 


MAC samozřejmě není nijak zvlášť nedostupná značka, ale představte si tu cenu, kdybych si nechala v jednom pokoji mé honosné vily vybudovat přesnou repliku jednoho z MAC obchodů. Stejné stoly i police plné všech barev a druhů MAC produktů. Byla bych jak v ráji ! Ale netroufám si říct, kolik by takováhle sranda stála.


Tohle je ale něco extra. Tyhle umělé řasy jsou totiž z 18ti karátového zlata a diamantů. To bych udělala poprask i na večírku v Karlových Varech! Zase na druhou stranu, myslíte, že by někdo poznal, že tihle miláčci jsou objednaní až z dalekého New Yorku a stály v přepočtu 27.000 ,- ?



Tento lak zejména ocení manželky vlivných manželů z jedné nejmenované země. Tenhle lak je totiž z pravého zlata, takže když si ho nalakujete na nehty, je možné, že Vám ho někdo bude chtít oloupat. (když si to představím je to ještě vtipnější než když to píšu :D). A já jakožto bohatá bych i tenhle lak koupila už jen kvůli té nádherné lahvičce, která je ozdobená 1.118 diamanty. A jeho cena kolem 2.614.800 ,- by mě nechala chladnou.


Poslední a zároveň jedno z nejskromnějších přání je mít sbírku štětců od téhle proslulé značky Illamasqua. Je jasné, že jeden nebo dva štětce nejsou tak nákladná věc, ale kdybych si chtěla najednou koupit celou kompletní sadu všeho, co tahle firma nabízí, pěkně bych se plácla přes kapsu. Ale jako bohaté by mi to asi těžko vadilo.

Zajímá mě Váš názor na tyhle věci? Pro nás smrtelníky je to asi zbytečný luxus a vyhazování peněz, ale ti bohatší to asi vidí jinak:) A co byste si vůbec koupily Vy kdyby peníze nehrály roli?

16 komentářů:

  1. Ja by som chcela štetce Hakuhodo z tej najdrahšej línie :) inak z tej drahšej kozmetiky som skúsila napr. La Mer krém a teda podľa mňa nic moc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsou taky super, ale u mě to Illamasqua vyhrává :)

      Vymazat
    2. U mňa zase Hakuhodo :)
      http://www.hakuhodousa.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=11&products_id=216

      alebo Tom Ford sú tiež nádherné
      http://www.selfridges.com/en/Beauty/Brand-rooms/Brands/TOM-FORD/Cosmetics/Brushes/

      Vymazat
    3. No páni, ty od Toma jsou náádherný! Jednak designově ale úplně podle obrázku vidím jak musí mít měkoučký:( škoda no, třeba až jednou budu vydělávat statisíce tak si je koupim :D

      Vymazat
  2. Z tvého seznamu bych brala štětce Illamasqua a masku Glam Glow. U nás stojí "jen" 1200 Kč myslím :) Zajímalo by mě, jestli je vážně tak zázračná, jak se všude píše, nebo je to jen reklamní trik a blogo masáž :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha tak já ji viděla teda za 2.000,- :D Ale i za dvanáct stovek bych si ji jen tak nekoupila, je to podle mě na masku prostě hodně. A ještě k tomu když nevíš, jestli bude nebo nebude fungovat :D

      Vymazat
  3. S tím MACem se asi shodneme, asi bych ho šla vykoupit. =D A pak tvářenky Illamasqua a štětec na ně taky. A určitě pár věcí Chanel. A to je asi tak vše. Jak to tak vidím, asi nejsem až tak moc náročná. =D Ale kdybych měla moc peněz, tak se asi jako první přestěhuju do Holandska.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nejsi moc náročná na to že bys byla milionářka :D Ale já bych se teda hned odstěhovala do Ameriky no :D

      Vymazat
  4. Bomba post, taky jsem se už zamýšlela nad tím, za co bych utrácela své miliony:-). A ta rtěnka by na mém seznamu rozhodně byla...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na mém stoprocentně:D Nejen že se mi líbí barva, ale to balení je prostě neodolatelné :)

      Vymazat
  5. Já jsem tu masku dostala ve vzorečku z feelunique.com a je úžasná, rozhodně z mé historicky první výplaty na konci července si jí koupím :) ale jiné věci bych si asi nepřála, nevím, k čemu by mi byla rtěnka s diamanty :D ale pravda, jestli jednou budu ta, kdo neví, co s penězi, tak si něco takového pořídím, bude to taková lahůdka pro oči a možná i duši :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si ji teda asi nechám ujít :D Jen kdyby ji třeba slevnili o 50% tak možná :D

      Vymazat
  6. Tak to jsosu trošku přeháňky... rtěnky s diamanty, lak ze zlata a tak... já kdybych si mohla utratit kolik chci, nekupovala bych extra drahé věci, ale spíš bych měla všeho hodně :D

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  7. Nevím no vždy když přemýšlím co bych si všechno koupila když bych byla bohatá nikdy mi kosmetika nepřišla na mysl :)

    OdpovědětVymazat
  8. Super článek, ta představa, mít MAC doma, regály plné produktů, omg!!!♥

    OdpovědětVymazat
  9. Maska stoji za to :) ja som ju dostala darom a je neskutocna!

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...