NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pondělí 1. července 2013

Shopping - Červen 2013








Pravidelná měsíční várka nákupů! Doufám, že se Vám video bude líbit a určitě mi napište, čím jste si tento měsíc udělaly radost Vy?


Video:




Tradiční měsíční nákupy se skoro ani nerealizovali, nebýt slev v Rossmannu! :D Tenhle měsíc prostě zvítězily slevy na oblečení a kosmetika se posunula na druhou kolej, takže jsem se bála, že Vám nebudu mít co ukázat. Naštěstí jsem se umoudřila a pár kousky si udělala radost. Vlastně, pár kousky?

17 komentářů:

  1. ty stíny by se měly dát vyndat magnetem na tom víku, ale mě to nejde. V inglotu mi poradili vyndat to něčím špičatým, třeba špičkou pilníku a tím to jde v pohodě

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha tak moc děkuju za radu, určitě to vyzkouším :)

      Vymazat
  2. Inglot bych taky chtěla vyzkoušet, snad časem:-). Co ovšem obcházím obloukem je celá řada Colorama, nevím, ale ničím mě nezaujala

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej, minimálně stíny stojí rozhodně za to :) A co se týká Colorama řady, tak mě dostaly ty laky, přijdou mi super a za tu cenu daleko lepší než Essence.

      Vymazat
  3. Aaaaa ta paletka z Inglotu, nádherná!!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj,musím pochválit nový sestřich, sluší ti! A dneska asi poběžím do Rossmannu :-D ty laky se mi moc líbí. Jinak já v červnu dekorativku nakupovala přes net (Famous, Elf), měli slevy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, taky se v něm cítím dobře :) Zkus se tam mrknout, třeba tu akci ještě mají :)

      Vymazat
  5. Laky na nechty značky Colorama sú rozhodne naj!! ♥
    werushberry.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Asi jsem jediná na světě, které stíny z Ingoltu opravdu nevyhovují...mám ty fialový a vůbec je nepoužívám. Přijde mi, že skoro vůbec nebarví, dokonce se mi dost slívají.. Nevím kde je chyba :-/

    Vlasy ti moc sluší, je to stokrát lepší, než co jsi měla na posledním videu..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju v první řadě za pochvalu, vážim si jí:) Jinak musím přiznat, že ty fialový jsou ze všech čtyř asi ty nejhorší no. Ale stejně s nima nemám problém, tak nevím, nemáš třeba nějaký špatný kus?

      Vymazat
    2. To nevím jestli nemám špatný kus, protože jiné nemám, a do Prahy daleko abych je okoukla v obchodě...takže žádné srovnání s nějakým jiným nemám. Nevím, možná až pojedu do Prahy tak se stavím do obchodu zjistit jak jsou na to ty ostatní...

      Vymazat
  7. Máš moc hezké video, dobře se na tebe kouká a máš prima projev! Jen tedy musím říct, že mě ruší, jak sebou před kamerou strašně "šiješ" a šermuješ věcma..

    Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji:) A budu se snažit se moc nehýbat :D Ono je to přece jen takový zvláštní sedět cca 20 minut před kamerou a sedět v jedný pozici :D Ale pokusim se s tím něco udělat

      Vymazat
  8. :-) Já to nemyslím zle, jen jsem tě na to chtěla upozornit, protože myslím, že to fakt ruší a tvoje videa jsou jinak výborná, máš úplně neskutečně pěkný, plynulý a čistý projev, strašně ráda na tebe koukám! Jen tohle je malinko škoda..ale to časem vychytáš :-) Hlavně toč a piš dál, opravdu máš hrozně pěkný blog!

    Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to taky špatně nevzala :) Konstruktivní kritiku dokážu snést a jsem za ní ráda, takže v klidu :) Pokusim se na tom zapracovat :)

      Vymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...