NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pondělí 12. srpna 2013

Mám s Heidi Klum společného víc, než si myslíte

Asi bych titulek článku měla uvést na pravou míru a ne, nebojte, nezbláznila jsem se. Vlastně za to všechno může nákup jednoho z vlasových přípravků, kterého je Heidi tváří. Vedle regálu visel soutěžní letáček s titulkem VYHRAJ VŮNI JAKO MÁ HEIDI KLUM. No přiznám se, nedalo mi to a letáček jsem si vzala. Výhru jsem mohla získat jen tehdy, kdy jsem napsala to nejvtipnější a zároveň nejkurioznější věc, v čem se podobám právě Heidi Klum. No, hned mě napadlo něco mega šílenýho - máme stejný malíček u levé nohy. No, samozřejmě sem nikdy její  malíček neviděla, ale přišlo mi to vtipné a originální. A řekla jsem si proč to nezkusit a poslala jsem sms. Tři koruny mě přece nezabijou, že jo. No a asi za dva měsíce mi přišlo upozornění z pošty, že tam u nich mám psaní. Vůbec jsem nevěděla od koho to může být, žádnou korespondenci jsem nečekala. Jaké asi bylo moje překvapení, když jsem s bublinkové obálky vytáhla parfém Heidi Klum a dopis o výhře a o krásném třetím místě.
Takže se na mě jednou za čas usmálo štěstí a já něco vyhrála. Asi né nadarmo se říká, že kdo nic nezkusí, nic nevyhraje. Nevím, zda to tak funguje vždycky, každopádně teď ano. A dokonce jsem zjistila, že mám stejný palec u levé nohy jako světová topmodelka a to, uznejte sami, hned zlepší den.

Ale to byla jen pohádka na začátek, abyste pochopily, proč takový nadpis. Teď se vrhneme na jednu z nejlepších rtěnek, které jsem měla možnost vyzkoušet.


A překvapivě, je to rtěnka navržená Heidi Klum! Asi osud nebo co. Možná by se ten osud dal pojmenovat i jako akce v Rossmannu, ale to až příště. Ve zkrácené verzi, proč jsem si rtěnku koupila - pokukovala jsem po ni dlouho, ale sama sebe jsem pořád přesvědčovala, že takovou výraznou bych neunosila a je moc drahá atd atd atd atd. Znáte to. No ale jak měl Rossmann akci v podstatě na vše na co se dalo, spadly do toho i tato řada rtěnek. A já neodolala a po téhle 07 Bubbly sáhla. A upřímně, nosím ji neuvěřitelně ráda a pořád.


Miluju ji hned z několika důvodů. První je samozřejmě výdrž. Ikdyž se mi to při zkoušení na ruce nezdálo, její výdrž je prostě fenomenální a troufám si tvrdit, že je to jediná rtěnka, která přečká celý den. Má totiž zvláštní konzistenci, která při aplikaci na rty se zdá být máslovitá a krásně a snadno se nanáší. Po chvilce ale jakoby ztvrdne a vpije se do rtů, až mi to přijde jako tetování. A drží, drží a drží.
Někdo by mohl tvrdit, že když ,,ztvrdne" je to na rtech nepříjemné, ale věřte mi, že to ani nepostřehnete. Rtěnka se pořád stejně dobře nosí jako na začátku ,,vašeho vztahu". S tím rozdílem, že teď tam prostě je na pevno. Dalším benefitem je pigmentace, která je brutální. Stejně jako neonový odstín rtěnky. Chápu, že tahle barva není úplně pro každého, ale myslím, že z ostatních 5 odstínů si určitě vybere každá.


Poslední věc, kterou na ni miluju a zároveň nechápu je naprostá anti-vysoušecí schopnost. I když jsem měla poměrně dost suché rty a ostatní rtěnky to jenom zvýraznily, tahle je tak nějak šikovně zakryla. Zvláštní, když si vezmu, jak výrazná tahle rtěnka je :)
Prostě a jednoduše je to pro mě snad největší překvapení tohohle roku a jsem strašně ráda, že jsem si ji koupila. Škoda jen, že ostatní odstíny mě vůbec neoslovily, jinak bych je měla už doma všechny. A to je co říct.

Jak se Vám rtěnka líbí? Máte ji některá doma nebo nad ní uvažujete?

P.S.: Rtěnku mám v akci tady, fotka je z FB s mým přítelem a dokonce mi rtěnka ladí s barvou trička :)


16 komentářů:

  1. Jé, tak to je super příběh! :-D Gratuluji k výhře. Rtěnka ti moc sluší.

    OdpovědětVymazat
  2. To je fakt vtipné :D Rtěnka na tobě vypadá skvěle :) Jen mě napadá, nevadí přítelovi výrazné rtěnky nebo vůbec rtěnky obecně?? Protože ten můj je úplně nesnáší :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Jinak přítelovi se výrazné/tmavé rtěnky na mě líbí, ale nesnáší když mi chce dát pusu nebo já jemu :D Takže jeho sympatie bych ohodnotila asi 50 %:D

      Vymazat
  3. Moc gratuluji k výhře :))
    Jak asi ta SMS zněla? :D
    Řadu rtěnek od Heidi jsem zaregistrovala a přemýšlela zrovna, jestli ji vyzkouším... :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Ta SMS je asi hodně pobavila na té centrále, no :D Jinak se na ně mrkni a určitě vyzkoušej, podle mě za to určitě stojí !

      Vymazat
  4. Tak to jsi zabila :D! Stejný malíček! Super.
    Jinak dneska jsem na tyhle rtěnky koukala v Tetě, bylo tam pět odstínů, nevím jestli jich je jinde víc, ale tady mě moc žádný nezaujal, jenom taková hnědá, tak snad příště. Moc Ti to sluší na fotce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Mě právě zaujala jen tahle růžová a pak ještě jedna červená, ale ta mi přišla, že je moc teplá a do oranžova, tak sem ji tam nakonec nechala.

      Vymazat
  5. prvé mi do oka udrel obal alá Chanel, celkom som na túto spoluprácu zvedavá:O

    OdpovědětVymazat
  6. Hehe, tak gratulujem k výhre! :D Fakt originálne :) Rúž vyzerá super, hlavne tie jeho vlastnosti, len neviem, či by som si trúfla na takú farbu no, uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta barva je dost jedovatá a výrazná, ale přesně v takovýhle rtěnkách se cítím dobře no:) Ale chápu, že není pro každého. Nicméně tahle řada obsahuje i neutrální odstíny, tak se zkus na ně mrknout :)

      Vymazat
  7. Mám jí taky ale v rudé barvě a mám z ní úplně stejné pocity.Je prostě úžasná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tu jsem taky koukala, ale nakonec jsem ji tam nechala :)

      Vymazat
  8. Tak tos měla vážně štěstí, musíš mít velkou radost :). Rtěnka ti hrozně moc sluší :).

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...