NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pondělí 5. srpna 2013

Moje INGLOT výbava I.

Musím se přiznat, že si pamatuju tu dobu, kdy jsem stínům od téhle značky zdárně odolávala a neviděla na nich nic světového. Prostě další systém naplňovacích paletek, nic víc. To se všechno ale změnilo, když jsem otevřela obsah jednoho z balíčků krásy (už přesně nevím jestli Ladybox či Senzabox) a našla tam první stín.
Samozřejmě jsem se modlila, aby mi přišel jakýkoliv jiný odstín než fialový, který bych prostě neunosila. No samozřejmě mi právě fialová přišla. Zákon schválnosti asi funguje dokonale. A přesně podle mých očekávání, když jsem stín měla ze začátku doma, vůbec jsem ho nepoužívala a jen ležet v šuplíku.
Jednou jsem si ale hrála s barvami a zkoušela různé barevné kombinace, až došlo i na tuhle fialovku. No a stačilo pár tahů štětcem a já jsem cítila velkou potřebu skočit do Inglotu pro další. A další a další a další...


Bohužel mě první dvě návštěvy prodejny natolik odradily (a přečíst si o nich můžete zde), že jsem si řekla, že pokud se k zákazníkovi chovají takhle, tak tam nemám nejmenší potřebu nechávat své peníze. Ale bylo mi to upřímně líto. Stíny za 150 ,-, které mě svou kvalitou natolik překvapily, se nepotkávají každý den. Ale zařekla jsem, že jim vzhledem k chování personálu prostě odolám.


Jak vidíte, neodolala jsem dlouho. A jsem v tom prakticky nevinně, protože za vše může mamka. Jednou totiž měla cestu na Chodov a z Inglotu si přivezla nádherné stíny z Noble Collection. Taky sice říkala, že servis ze strany slečny vizážistky nic moc, ale stíny se jí líbily natolik, že přišla - zkusila - zaplatila - odešla. 
A tak jsem si řekla, že to tak taky budu dělat. Že se mi stíny natolik líbí, že jich chci mít víc. Mé konečné číslo je zatím 5, ale rozhodně jich bude přibývat.


Jako první dva stíny bych Vám chtěla ukázat nádhernou stříbrnou a jemnou lososovou se zlatými třpytkami. Stříbrná má číselné označení 151 a je jako dvojče slavných krémových Color Tattoo od Maybelline. Takže pokud zrovna nejste dvakrát kamarádky s krémovkami, ale ta stříbrná Vám nedá spát, můžete sáhnout po téhle pudrové variantě. Ani finančně se od sebe Inglot a CT moc neliší, takže žádná pohroma ve Vaší peněžence se taky konat nebude. Navíc Vám může sloužit jako rozjasňovač pod obočí nebo do vnitřních koutků oka. Barva je dost pigmentovaná, takže při její aplikaci opatrně a raději vrstvit.
Druhý kalíšek skrývá krásnou lososovou s číslem 470. Jak už jsem zmiňovala, stín v sobě má miniaturní zlaté třpytky, které sice na oku nejsou moc vidět, ale když se podíváte detailněji, jsou tam. Tahle barva je pro mě perfektní na léto a dokonale se kombinuje s matnou středně hnědou. Nebo na večerní párty místo hnědé sáhnu po matně černé a tím vytvořím efekt kočičích očí. Dokonce se dá tahle barva použít i jako tvářenka a rozjasňovač v jednom. 

Pro oba zmiňované stíny platí stejná charakteristika. Jejich cena je 150,- a velikostně se píšní 2,5gramy. Jsou perfektně pigmentované a při nanášení nepráší. Bez báze se výdrž pohybuje kolem 7-8hodin, s bází se mnou přečkají celý den. Dobře se stínují a nanáší, hravě se dají vrstvit. 
Sečteno podtrženo jsou to pro mě jedny z nejlepších stínů a víte, že na ně nedám dopustit. Ještě za takovou cenu.

A jak jste na tom s INGLOT stíny Vy? Máte nějaký tip na krásný odstín?

8 komentářů:

  1. Já si tedy nemůžu pomoci, ale stíny mně tůze zklamaly. Mám doma celou paletku pro pět stínů a ne a ne si je zamilovat. Divně práší a vůbec mi na víčkách nesedí. Asi jsem vadná :D

    OdpovědětVymazat
  2. mě se moc nelíbí ten paletkový systém, navic mi přijdou dost masivní a těžké :( a ještě k tomu odkazujícímu článku - s Chodovem mám stejnou negativní zkušenost, pán vypadal očividně velmi otráveně, když jsem chtěla, aby mi vybral odstín korektoru. na ČM ale pracuje kamarádka, tak tam budu chodit rozhodně ráda :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten stříbrný je krásný :) Já s nimi mám super zkušenost, všeobecně mám Inglot hodně ráda. Už nějakou chvíli se tam chystám pro další paletku a dva stíny, abych ji měla plnou, ale je mi jasné, že toho zas vyberu víc :D

    OdpovědětVymazat
  4. Zatím s nimi nemám zkušenosti..

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Já už pracuji na paletce o 40-ti stínech :-D Ještě tak týden nebo dva a dokončím ji ;-) Nemůžu se dočkat :-) Stíny jsou opravdu dokonalé, miluju je ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Moje zkušenost v chdovské prodejně je také při nejmenším rozpačitá. Já znám Inglot už nějakých 10 let, prostě z dob, kdy jsem byla ještě na střední a tuhle značku jsme měli na praxi. Kupovala jsem si stíny už kdysi na veletrzích a soutěžích v líčení pro školy typu Kalibr cup. Když jsem to s potěšením prodavačce řekla, utrhla se na mě, že to byl neoficiální prodej, a že se kvůli tomu dodneška soudí. Co mi je potom?! Nezajímají mě výhradní dodavatelé,že? Co se týče osobně mně, vůbec mi nevadí, že mi nikdo nic nenabízí a nepředvádí, prodavačům s dekorativkou nevěřím od doby, co jsme sama chvíli pracovala v Douglas:-)) Sama vím, jaké odstíny potřebuji a jak s přípravky naložit. Když jsem platila, všimla jsem si na stole papírů pro členy Inglotu. Zeptala jsem se prodavačky jak to funguje, a ta se na mě opět div neutrhla, že je to jen pro profesionály. Když jsem jí sdělila, že já profesionál jsem (tzn. vlsatnit ŽL) s nechtí mi papír podala. Pro laiky, co se v dekorativce zase tolik neorientují, nebo pro ty, co chtějí poradit Inglot nedoporučuji, jinak výrobky mají super.

    OdpovědětVymazat
  7. ja mam od Inglotu len tie licka co boli v Ladyboxe lebo u nas inglot nie je :(

    Inak ak hladas svetly BB krem tip tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/08/najlepsi-bb-krem-na-slovensku.html

    OdpovědětVymazat
  8. Stíny jsou fakt krásné, klidně bych si vzala všechny :)!

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...