NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pátek 18. října 2013

Další várka HAKURO štětců

O Hakuro štětcích toho už bylo řečeno tolik, že se i bojím na ně psát recenzi. Takže tohle spíš berte jako takový informační článek, abyste věděli, jaké že štětce mi do sbírky přibyly. V ,,akci" štětce ještě uvidíme ve videu o nákupech za říjen, ale jelikož mi štětce přišly v úterý a já jsem je musela hned všechny ozkoušet jsem se rozhodla, že Vám o nic něco málo napíšu. A to, že budu chválit, asi už nikoho nepřekvapí.


Ti z Vás, kteří mě už sledují nějaký ten pátek asi ví, že od téhle značky mám už doma štětce dva - na tvářenku a blending. Nejsem si jistá, ale myslím, že jsem je taky už v jednom videu zmínila. Oba štětce mám cirka půl roku a přijdou mi stejně skvělé jako na začátku používání, takže doufám a  věřím, že tyhle nové mi taky tak vydrží a budou odvádět stejnou službu jako tihle dva starší. Je sice pravda, že se štětcem na tvářenku mám problémek - v podobě odlupujícího držadla a špatného nanášení tvářenky, ale je to asi moje vina. Protože nebýt já kůže líná, tak jim to pošlu zpátky na reklamaci. A já se na to vykašlala.
Co se týká blending štětce, který nese číslo H77, tak u něj to byla i trošku moje vina, protože jsem dělala strašně chytrou a nečetla si popis, takže jsem si sice objednala štětec na blending, ale na detailní! A to v době, kdy jsem nutně potřebovala nějaký pořádný ztrácecí štětec nebylo zrovna dobrý. Ale stalo se a já ho mám nakonec ráda.


A teď už pomalu ke štětcům novým. Myslím, že je zbytečné ke každému štětci psát na co přesně je, protože na stránkách hakuro.cz se o nich můžete dočíst vše. Navíc Lucka ze světa módy XL podle LU ke každému štětci nahrála krátké představovací video, ve kterém jsou obsaženy všechny potřebné informace pro rozhodování o koupi štětců.
Ale co se vlastností týká, tak jsou u všech stejné. Štětiny jsou krásně střižené a u mých starších štětců se mi ještě nestalo, aby mi vypadl chlup. Samozřejmě u těch nových se to těžko posuzuje, ale doufám, že budou stejné povahy. Co se týká jemnosti štětin, ta je taky bezpochyby skvělá. Dokonce bych řekla, že štětce s bílým chlupem jsou o krapet příjemnější a jemnější než ty s chlupem černým. Ale je to jen o nepatrný rozdíl a i ten štětec s černým chlupem je moc příjemný. Štětce v žádném případě nijak neškrábou ani nedrhnou oko ani obličej a práce je s nima prostě skvělá. Celkově mají i poměrně dlouhé dřevěné ,,držátko", které se dobře drží a skvěle se s ním manipuluje. Na každém štětci je pak označení firmy a značka a číslo modelu, což je v dnešní době snad u většiny firem.
Pokud všechny benefity porovnáte s cenou štětců, je mi jasné, že doma už některý určitě máte. Cenově jsou štětce totiž víc než výhodné a určitě to nebyl můj poslední nákup u Hakuro.


H60 - štětec na korektor. Upřímně mě dost překvapilo, jak malý je, protože v Lucčině videu se mi zdál o hodně větší. Ale nevadí, bude se s ním dobře pracovat pro rozetření korektoru těsně pod oči.



H74 - blending brush. Jo jo, tohle je ten štětec, který jsem si měla objednat místo té H77. Protože tenhle štětec je na to ,,hrubší" roztírání a H77 je na detaily. To já sem ale tenkrát nevěděla a proto mi cca půl roku vždy při blendění málem upadla ruka, jak dlouho to trvalo. Doufám, že s tímhle to půjde jedna dvě.



H76 - pencil brush. Je pravda, že jeden pencil brush už mám, od značky UBU. Ale tenhle od Hakura je střižený víc do špičky a má delší štětiny, takže bude lepší na nanesení stínů pod spodní linii oka.



H79 - plochý štětec. No a na závěr poslední a nejuniverzálnější štětec. Je chlupatý do stylu blending brushe, ale je plochý, takže s ním můžu pohodlně nanést stín na celé víčko. A ještě k tomu je střižený do špičky, takže se dá použít i por aplikaci tmavého stínu do ohybu oka. Za mě všestranný štětec a pomocník.

Celkově musím pochválit i balení, protože každý štětec přišel v průhledné ,,fóliové schránce", na které je nálepka s informacemi, jak štětce čistit a z čeho je štětec dělaný. I z doby dodání jsem byla mile překvapená, protože jsem štětce objednávala v pátek a v úterý byly štětce u mě. Takže za mě má HAKURO celkově za všechno plný počet bodů a velké uznání, protože prodává velmi kvalitní štětce za nízké ceny.
*info o cenách,videích a popisech na www.hakuro.cz

Máte doma některého ze štětců HAKURO? Jak jste spokojení?

11 komentářů:

  1. Já mám taky dva štětce od téhle značky a budu objednávat brzo zase! Jsou perfektní! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě čeká v blízké době další objednávka :)

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. zrovna vybírám nějaké štětce, které bych si chtěla pořídit. Zatím se mi celkem líbily od Max Factoru, ale jsou poměrně drahé. Tyhle se mi celkem zamlouvají, možná nějaký vyzkouším:)

    TheHugeLover

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Max Factor se mi líbí štětec na tvářenku, zvažuju ho :)

      Vymazat
  4. já je sice všude vídám, ale nelíbí se mi, jak jsou černé. já jsem na ty barvičky, takže moje oblíbená řada je pink bambu od bdellium tools :)

    OdpovědětVymazat
  5. Asi zakoupím ještě ten na korektor a ten poslední plochý, těch není nikdy dost :) Sama jich mám několik, nevím přesně, asi 5.. a spokojená jsem moc, jen s jedním moc ne, je to tuším H13 a ty černé chlupy nejsou to pravé, prostě to s ním nejde tak hladce jako s těmi bílými nebo žíhanými, prostě mi nevyhovuje. Ale i tak ho občas používám na meteoritky Guerlain, s těma si docela rozumí :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten na korektor je vážně parádní, skvěle se s ním pracuje:) A taky si myslím, že ty tmavé štětiny nejsou tak příjemné.

      Vymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...