NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pondělí 14. října 2013

Když poznáte, že jste asi opravdu beauty guru

Dnešní článek jsem ani neměla v plánu psát, protože mi přišlo dost namyšlené sama sebe pasovat na post ,,beauty guru". A proč taky? Existuje mnohem, mnohem víc lepších beauty blogerek/youtuberek, které by se na tento post mohly pasovat jedna dvě. Ale já asi ne. Možná. Nevím. Nicméně to není myšleno ve zlém a už vůbec ne namyšleně. Jen mě tak poslední dny napadá, že jsem asi vážně trošku vadná :D
Ale jelikož mě skolila nemoc (zase-grr!!!), tak jsem si řekla, že dnešní článek bude takový oddychový, proto ho berte s rezervou a úsměvem :)

 Klasický příklad toho, že je se mnou po kosmetické stránce něco v nepořádku jsou nákupy. Kamkoliv jdu, s kýmkoliv jdu a vidím nějakou kosmetiku, vrhám se po ni. Osahávám testery, zkouším tmavé rtěnky, zkoumám odstíny. Ať už se jedná o stálou a známou značku nebo něco nového. A věřte mi, že když najdu někde nějakou novou kosmetickou značku, tvářím se asi stejně důležitě jako tehdy, když Kolumbus objevil Ameriku. Takže to musí vypadat hodně vtipně, ale zatím si nikdo z mého doprovodu nestěžoval. No, zatím.
Sice od přítele při koupi další kosmetické nezbytnosti slýchám, že toho mám doma přece už dost, ale to mě absolutně nemůže odradit. I proto už to asi vzdal.
Další typická věc je zkoušení. Kdykoliv si koupím něco nového, co absolutně nepotřebuju tak se uklidním, že jsem přece ta beauty blogerka, tím pádem musím pořád zkoušet nové a nové věci. Proto potřebuju už stopadesátou řasenku, abych Vám o ni mohla napsat recenzi. A to je přesně jasný, ne? A když do toho ještě přičtete fakt, že točím každý měsíc video o nákupech a přece tam nebudu mít jen dva produkty, musí Vám být nad slunce jasné, že si tu věc prostě koupím. A ještě k tomu s nadšením, kdy Vám ji ukážu.
Někdy mi sice přijde, že za kosmetiku utrácím víc, než je zdrávo a kdybych radši něco z těch peněz ušetřila, jezdila bych už možná audinou. Zase na druhou stranu, proč si neudělat radost, že. Ty peníze na to jsem si vydělala a jako svědomitý občan chci pomáhat naší ekonomice. Jsem to ale hodná holka. S těmito pocity většinou odcházím ověšená taškami a plačící peněženkou. Ale za to ,,šťastná".
Možná jako další symptom blogerské nemoci jsou okolní lidé. Berte tuhle větu s nadhledem. Ne, že bych chodila po ulicích a zkoumala lidem obličeje, to ne. Ale jak jedete metrem, tramvají nebo autobusem, všímáte si lidi, já především jejich tvaru očí, rtů, lícních kostí atd. Zkrátka magor. Co si ale budem nalhávat, já je vždy zkoumám z toho ,,profesního" hlediska, ne jako úchyl čekající v parku. Abyste si zas o mě neudělali moc špatný obrázek.
Takže já když se na ně tak dívám, říkám si, hm ta má hezký tvar obličeje, ta krásné řasy - co asi používá za řasenku?, ten má krásný tvar očí, ta má oči jako dělané na ztrácení, té by kontura pomohla zmenšit nos...No a takhle já si v myšlenkách hraju. Říkám si, co bych kde vylepšila a zlepšila, jakou barvu bych zvolila nebo co by té dané slečně slušeno. Zkrátka a dobře je tohle asi další divná věc spjatá s blogem.
No a poslední věc, které jsem si v poslední době všimla nebo zaznamenala jsou sny. Normálně se mi zdá, že třeba natáčím video nebo že si vybírám nějaký odstín. A to se mi nezdá jen jednou, už se mi to stalo několikrát! Takže já ve snu normálně natáčím video, ukazuju Vám nákupy nebo na těch nákupech zkrátka jsem. A ty sny jsou tak živý, že někdy, když se probudim si myslim, že ty věci, co jsem si ve snu koupila, mám doma. No a to už je fakt na zbláznění.

Ale ať už je to tak, že jsem se zbláznila nebo ne, být beauty blogerkou mě zkrátka strašně baví a upřímně si nedokážu představit, že bych teď měla s psaním a točením videí přestat. Takže ani nemoc mě nemůže odradit od videí v pravidelném intervalu a od článků:) Sice možná nejsou nijak hluboce prospěšné, ale čas od času se vyplatí jen tak napsat oddychový článek, abysme z té kosmetiky nezcvokli :)

21 komentářů:

  1. Tak už jsem se bála, že jsem jediná, komuse zdají "beauty" sny. Jsem si normálně myslela, že už jsem se totálně zcvoikla. A s tím nakupováním a posuzováním lidí máš pravdu. Asi už je to nemoc z povolání. Zrovna o tom nakupování jsem včera psala článek na dnešek odpoledne. Jako je fajn, že všechno vyzkouším, ale říkám si, že je na čase se krotit a kupovat věci jen až když budou docházet, nebo je budu dávat pryč, protože fakt nevim, kam ty věci budu třeba za dva měsíce dávat :/

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem si koupila novou velkou komodu z Ikei, takže tam je zatím místa dost, ale jestli to půjde tímhle tempem dál, tak to taky nebudu mít kam dávat :D

      Vymazat
  2. Jééé to je hezký :-D
    Strašně mi to připomíná mne samotnou... Téda s tím rozdílem, že u nás se nový a další "krámyů netolerujou a tak nějak si je kupuju a jen to doma nevyslovuju...

    No a co chodí mezi náma, to je občas děs... Já teda nejezdím MHD, ale po ulici taky občas jdu... Nejvíc mi iritujou slepený řasy... To je vážně základ, přes kterej v mých očích nejede vlak... Ale má to spousta lidí =o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo slepený řasy, to je hnus :D Mě strašně irituje když má slečna oranžový obličej a krk bílý jak sýr - to je k smíchu i pláči zároveň:/

      Vymazat
  3. Mně se dneska v noci zdálo, že jsem si koupila konečně minerální makeup, na který se už dlouho chystám a když jsem přišla domů, tak jsem zjistila, že jsem si omylem koupila makeup od Mary Kay. Probudila jsem se úplně zděšená. :D Takže ti rozumím. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak v tomto článku jsem se přesně našla :-)
    Sny, neustálé nákupy omluvené "potřebou psát". Jj, máme to spočítané :D
    P:S: O částkách raději nemluvit ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě jsou částky za kosmetiku tabu, protože kdybych si spočítala, kolik peněz už ve své kosmetické sbírce mám, asi by se mi udělalo zle :D

      Vymazat
  5. Mívám to stejně. Na vše musím sáhnout, vše musím ozkoušet. Neustále pozoruji slečny v MHD a jedna z toho byla tak nervózní, že vystoupila :-D škoda její stínování očí mě bavilo :-) Musím se začít ovládat. Jinak mě se zdálo, že zakládám novou rubriku a nemohla jsem přijít na název. A z natáčení videí už blbnu. Kamarádka si nedávno koupila novou kameru a chtěla ať jí něco povím (znáte to, takové domácí video) a já spustila : Ahoj vítám vás u dnešního videa a dnešní video bude na téma kosmetické štětce. Nemálo mě nechápala :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo to se mi stává taky :D Jednou chtěl přítel vyzkoušet kameru, tak ji zapl a já takže ta rtěnka je úžasná.. a on jen: Tery, teď netočíš video :D:D:D

      Vymazat
  6. Hehe, hezky napsáno! Tak ať Ti to vydrží! Třeba ale časem zjistíš, že kosmetika není všechno :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já neříkám, že je kosmetika všechno, to zdaleka ne :) Ale je to koníček, který mě baví a asi jen tak nepustí :)

      Vymazat
  7. Hezký, vtipný článek! Jen hezky nakupuj, ráda tě sleduju ;-)

    Osobně na kosmetice nevidím nic špatného, ani ji nepovažuju za "všechno", ale přijde mi, že lidé, co mají nějaký koníček a něco je baví jsou spokojenější - někdo pořád chodí na fotbal, někdo se rád líčí. Na tom mi nepřijde nic divného.

    Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo děkuju, že mě ještě v nakupování podpporuješ, já bych se spíš měla krotit :D

      Vymazat
  8. :))) Říkáš, sleduješ v šalině, jak mají slečny vykonturovaný obličej, jo... hmm já taky:-D No je to sranda, já myslím, že je to v pohodě, hlavně, že náš to baví ne? Každý má nějakého koníčka:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně:) Někdo třeba chodí na golf a taky tam nechává horentní sumy :D

      Vymazat
  9. Super nejsem jediná kdo si musí v každé drogérce něco koupit apod. :) zatím se mi ještě sny jako máš ty nezdály ale třeba to časem přijde a to že každého soudim v duchu mu radim to dělám taky a jsem ráda že nejsem sama :)

    OdpovědětVymazat
  10. S tím mám také problém - nakupuju šminky, které nepotřebuju:-). Teď už ale tolik ne (zatím) :-)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...