NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pondělí 21. října 2013

Když se jdu podívat na veletrh - INTERBEAUTY PRAGUE

Jak už jsem zmiňovala v sobotním videu, dnešní článek se bude týkat veletrhu, který se uskutečnil na Výstavišti v Holešovicích. Nevím kolik z Vás ví, že to mám, co by kamenem dohodil, takže když mi společně s objednávkou od MILANI přišla čestná vstupenka, neváhala jsem a vypravila se tam.
Měla jsem jít původně s kamarádkou, ale ta bohužel v pátek onemocněla a já si řekla, že na to asi kašlu. Samotné se mi tam moc nechtělo a celkově mi to i zkazilo náladu. Nikdo jiný nemohl a nebo nechtěl platit vstupné. Nakonec to dobře dopadlo a další kamarádka, která nedaleko veletrhu pracuje měla čas, takže jsme šly alespoň kousíček spolu. Dovnitř jsem teda šla sama, ale předtím jsem šly do mé nejmilejší kavárny a daly si něco dobrého.


No jo, já jakožto nemocný člověk jsem si dopřála čaj místo svého oblíbeného karamelového latté. Ale nevadí, čaj byl skvělý a zase jsem se přesvědčila o tom, že je tahle kavárna skvělá!


No a tudy jsem už vcházela dovnitř. Musím říct, že jsem byla ráda, že jsem tam šla v pátek a ne v sobotu, protože v sobotu to tam muselo být k nevydržení. Protože když jsou někde slevy a kosmetika zároveň, ženy mají tendenci se u toho mačkat, strkat a nadávat. Jsem zjistila. No a já tohle moc v lásce nemám. Spíš vůbec, nemám ráda když mi někdo narušuje osobní prostor.
Sice u některých stánků bylo málo lidí, ale u některých zase moc a naopak. Klasika.


Kadeřnická show byla asi pro mě to nejlepší a nejzajímavější, co veletrh nabízel. Jinak byly všude samé stánky s nehty a prodlužováním řas. Sem tam pak nějaké přístroje a přírodní kosmetika. No a já měla úplně, ale úplně největší radost ze stánku s řasami ARDELL a SLEKem ! Konečně jsem viděla pár věcí (nebyl tam celý sortiment) ,,naživo" a mohla jsem si je osahat a ozkoušet a celkově s nima blbnout a zvážit nákup. Bohužel pro mě ale bylo právě u Sleeku nejvíc narváno a ženské se strkaly a zabíraly zbytečný prostor mohutnými kabelkami atd. Však to znáte. 
A to bylo pro mě všechno. Nic víc jsem na veletrhu nezahlédla a ani mě nic nenadchlo. Podívala jsem se ještě jen na stánek Clinique, Artdeco a MILANI, který mimochodem měl dost drahé věci, především laky a proto jsem si žádný neodnesla. Na fotkách níž můžete vidět obsah  taštičky Sleek, takže je Vám asi jasné, že jsem tam něco pokoupila. Koupila jsem i další věci, ale na ty se můžete těšit až ve videu o nákupech za říjen, které bude příští týden:) Teď už se jen mrkněte na fotky :)

*omluvte prosím kvalitu fotek, jsou foceny mobilem a velmi narychlo...:)












Co Vy a veletrhy? Nebo konkrétně tento? Byly jste? Popřípadě šly byste, kdyby to okolnosti dovolovaly?


14 komentářů:

  1. Jééé, škoda, že jsi nepřišla pozdravit, já tam byla celé oba dva dny u stánku proti melanomu. A koupila jsem si stejnou paletku od Sleeku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé tak to mě mrzí! Nevěděla jsem, že tam budeš :)

      Vymazat
  2. Škoda, že nebyl čas..hned bych tam šla:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že to ani není taková škoda, zas tak úžasné to nebylo :)

      Vymazat
  3. Škoda, že jsem tohle zmeškala.. Ráda bych se šla podívat:)

    OdpovědětVymazat
  4. jee to me mrzi! meli pry i levne laky od opi!
    zvu te na giveaway o kabelku:)
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak laky OPI jsem viděla jen praskací a ty byly asi po stovce, což je na tuhle značku výborná cena, ale já si žádný neodnesla :)

      Vymazat
  5. Néééé, tam bych nešla, NESNÁŠÍM tlačenice a krafající ženský. Asi noční můra toto...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já se těm nejvíc obloženým stánkům snažila vyhnout, taky to moc nemusím :/

      Vymazat
  6. Jee proč jsem tam nebyla?:(( ty laky!!!!!!! ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Kdybych to měla blíže, určitě bych o tom přemýšlela, ale jezdit takovou dálku kvůli tomu, abych se tam mohla s někým mačkat... To strávím víkend raději válením u notebooku :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu:) Tak pokud to máš daleko tak je to podle mě bezpředmětný sem kvůli tomu jezdit :) Ale já to měla za rohem téměř :)

      Vymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...