NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pátek 11. října 2013

Mamka testuje - JOICO barvené a suché vlasy

Dnešní článek se nebude točit kolem mě, ale kolem mého speciálního hosta. Mým hostem je moje úžasná a krásná maminka, pro představu Vám sem hodím nějakou fotku abyste věděli jak si vůbec ale vůbec nejsme podobné :D To ale nemění nic na tom, že mě mamka v tom co dělám - v psaní a točení videí - podporuje a čas od času mi i s něčím vypomůže. Jako třeba právě dnes. Dostala totiž ode mě za úkol napsat článek na svoje dva vlasové přípravky, které se řadí do oblasti profesionální vlasové kosmetiky a byly jí doporučeny kadeřnicí. Moje mamka má vlasy barvené na blond už několik let, takže je jasné, že její vlasy potřebují extra péči a vyživení. A to všechno slibuje právě zmiňovaná řada značky JOICO na barvené a suché vlasy. A co na ně tedy mami říkáš ?

* moje krásná maminka

Musím říct, že jsem článek nepsala nikdy v životě, snad jen práce ve školních létech a to už se asi ani nepočítá. Snad to tedy pro vás bude přínosná a užitečná recenze. Mě totiž oba produkty velice vyhovují.
Měla bych asi začít tím, že mi tyto produkty byly doporučeny mou kadeřnicí, protože mám už hodně let odbarvované vlasy. Bylo mi vysvětleno, že těmito zásahy vlasy hodně trpí a mají větší sklony k lámavosti a také suchosti. A jako doporučený lék a zázrak na mé vlasy byly právě tyto dva produkty, konkrétně asi není velkým překvapením, že se jedná o šampon a kondicionér.


Oba jsem kupovala v jednom z pražských kadeřnictví, konkrétně v pasáži na Florenci. Pokud tedy nejste z Prahy, bohužel nevím, kde jinde jsou k dostání. Měla bych také zmínit cenu, která bohužel není tak úplně příjemná. Šampon stál 513 ,- a kondicionér 522,-. Oba jsou v balení po 300 ml, takže mi to nějakou dobu snad i vydrží. Celkově se mi balení líbí i barevně, kdy hnědá kontrastuje s jemnou zlatavou a působí to opravdu dobře. Dávkování je vyřešeno pomocí malého otvoru, který dávkuje mírné množství.


Nevím do jaké míry znáte kadeřnické značky, ale pro mě byla značka Joico novinou, proto jsem se těšila až oba přípravky vyzkouším. Já si vlasy myji dvakrát týdně, takže jsem oba produkty zatím vyzkoušela jen dvakrát. Ale z prvního dojmu můžu uznat, že vlasy jsou po aplikaci opravdu jemnější a takové nadýchanější. Zároveň mám pocit, že jsou vlasy chráněné před ztrátou barvy. Celkově je mi i aplikace příjemná, protože šampon i kondicionér pěkně voní. Není to nic těžce parfemovaného, spíš jen lehká vůně, jako když vychází z kadeřnictví.


Je sice pravda, že je velice těžké soudit výrobek po tak krátké době, ale už první umytí jsem měla pocit, že se moje vlasy zlepšily. Minimálně tak alespoň vypadaly. A to prostě poznáte hned. A hlavně vidím obrovský rozdíl mezi používáním šampónů z drogerie a těchto profesionálních. Stačí když si to zkusíte sami a rozhodně poznáte rozdíl na první dotyk vlasů.
Ale za sebe můžu říct, že tyto dva produkty můžu s klidným srdcem doporučit všem blondýnám, které si stejně jako já už nějaký ten pátek přebarvují vlasy na jednu z barev, která nejvíce škodí vlasů.

7 komentářů:

  1. Nechodí maminka do kadeřnictví Journal?

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jo to přesně nevím jak se to kadeřnictví jmenuje :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mamka je kočka. A mám neodbytný pocit, že už jsem jí někdy potkala. Je super, že tě mamka podporuje. U nás doma to mají za blbost, která nikam nevede.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuje :) Jinak já sem taky moc ráda za to, jakou mám mamku a přítele a celkově lidi kolem mě, kteří mě v tom podporují :)

      Vymazat
  4. Ahoj, až to mamka vypotřebuje, mohla by ještě napsat konečný verdikt :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, tak aspoň teď víme, po kom jsi tak hezká ;-) A přeju všechno nejlepší k svátku! :-)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...