NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

sobota 12. října 2013

Porovnání řasenek (Maybelline, Rimmel, Avon, Miss Sporty, Famous, Essence,...)

Dlouho slibované video o porovnání řasenek, o které jste si hodně psali. Jelikož nejsem zastáncem drahých a značkových řasenek, tak ve videu dominují jen drogerkové řasenky. Většinou se jedná o známé a cenově dostupné značky, proto pokud se vám bude některá z nich líbit, není problém, abyste si ji koupili a vyzkoušeli sami. Doufám, že jsem vám v tomto videu v něčem poradila a pomohla tím při rozhodování.










8 komentářů:

  1. moc ti to ve videu sluší!!:)
    Jinak řasenky od Maybelline jsou pro mě absolutní špička, mám moc ráda cat eyes, ale ta smoky eyes vypadá taky mooc dobře :)

    TheHugeLover

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju!:) Pro mě není bohužel ani jedna řasenka z drogerie špičkou, pořád je pro mě top SuperSHOCK:)

      Vymazat
  2. Jsi krásná a dobře se vyjadřuješ a krásně se to poslouchá:) Vážně super video:) Z těchto řasenek jsem nevyzkoušela žádnou, ale často si objednávám z avonu a příště vyzkouším tu jejich, protože jsi mě přesvědčila ke koupi:)) Už jsem četla pár recenzí a taky si ji chválili:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju strašně moc !.) Jinak pokud si objednáváš z Avonu, určitě do příští objednávky přihod i tuhle řasenku, nebudeš litovat :)

      Vymazat
  3. Ahoj Terezko, prosím tě, jaký odstín té Avon SuperShock máš? Našla jsem, že prodávají 2 odstíny černé (odstín Blackest Black a odstín Black), tak se pro jistotu ptám... Co kdyby ten druhý nebyl tak super :D Ráda bych si pořídila přesně tu, co ve videu chválíš ty :-) Moc děkuji a opět chválím video, jsi hvězda :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, moc děkuju za pochvalu!:)* Jinak já mám odstín Black, protože v té době, kdy jsem is ji objednávala tak tu Blackest Black neměli, ale myslím si, že funkčně budou to samé, jen ta nová bude černo-černá .) Asi :D

      Vymazat
    2. Ok, no momentálně jsou vyprodané oba (čím to asi bude?! Je to jasné ...všechny holky viděly tvoje video a na mě už nezbyl žádný :-D ) ale jak bude některý dostupný, je můj :-) Moc děkuji za odpověď a hlavně za super typ :-) Jak jsi představovala jednotlivé řasenky, tak jsem jen souhlasně přikyvovala, asi máme stejný vkus na řesenky nebo stejné řasy :-) Takže tu Avoňáckou okamžitě musím mít! Jen tak dál, tvá videa jsou aktuálně moje BEST! :-)

      Vymazat
  4. ahoj, můžu se zeptat na hodinky? jsou to korsky nebo se mi to jen zdá?:)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...