NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

čtvrtek 3. října 2013

První make-up, ze kterého jsem si sedla na zadek...

..doslova!
Myslím, že tohle téma už jsem nakousla ve videu o nákupech za září a proto by bylo asi fér Vám přesně říct, jaké že ty skvělé benefity ten zázračný make-up má. Možná je ale zázračný jako slovo moc přehnané, ale já mám po hodně dlouhé době pocit, že sem narazila na make-up, který mi úžasně sedí a já mám nutkání po jeho vyplýtvání si koupit další. No a pak ještě jeden. Nebo dva?


Řeč je o tomhle Brightening and hydrating foundation od Sephory. V akci jste ho mohli už vidět ve  zmiňovaných nákupech, ale pro upřesněný zde najdete samozřejmě i fotky. Protože se prý často stává, že se tento make-up zaměňuje s tím druhým, který Sephora nabízí. Ten druhý je totiž primárně určen pro mastnou pleť a obsahuje v sobě i extrakt z pudru, takže pokud Vás zaujala americká verze make-upu od    L´Orealu, která tuhle formuli slibuje, můžete si vyzkoušet ten od Sephory. Já jsem jak jinak sáhla po tom druhém, který je na normální/sušší pleť a krásně hydratuje.


Začnu tedy chválit, rozplývat se a ochat. Možná to pro každého není důležitá věc, ale mě se strašně líbí balení. Make-up má roztomilou a dobře dávkovatelnou pumpičku, na druhou stranu klame tělem, protože vypadá jako obr. Bohužel jen tak vypadá, protože pokud sundáte mohutné víčko, už Vám tak velký nepřipadá a jeho obsah 20ml už Vás ani nepřekvapí. Myslím, že jeho velikost je jeho největší a zároveň jediná slabina.


Já osobně mám odstín 26 medium, což je perfektní odstín a až neuvěřitelně mi na pleti sedí a vůbec to nevypadá, že bych nějaký make-up vůbec měla. Celkově mi přijde, že po zapracování štětcem, které je mimochodem velmi snadné a příjemné, to vůbec nevypadá, že nějaký make-up mám. Je tak strašně přirozený a ještě k tomu ten skvěle padnoucí odstín? Páni, vypadá to, že sem vyhrála!
Ale to ještě není zdaleka všechno. Další bomba v podobě kryvosti měla následovat. Na to, že make-up působí tak přirozeně a skvěle se ,,nosí" by člověk tipoval, že jeho krycí schopnost je nula nula nic. Opak je ale pravdou. Krytí je plné střední a zakryje mi všechny možné nedokonalosti a diskolorace. Je pravda, že nějaký ten pupínek musím ještě malinko zamaskovat korektorem, ale celkově je jeho krycí schopnost hodna obdivu.

Celkově si troufám říct, že je tohle první make-up, ze kterého jsem si opravdu sedla na zadek a který mě přesvědčil o tom, že si ho koupím znovu. Protože najít make-up, který mi na pleti krásně sedne, vypadá přirozeně tak že už to víc nejde, kryje dostatečně a ještě příjemně voní, přece nenajdete každý den :)

Máte už svůj skvělý make-up nebo stále ještě hledáte a zkoušíte?

20 komentářů:

  1. tak tohle bych od Sephory necekala. asi vyzkousim ten na mastnou plet.

    OdpovědětVymazat
  2. tak tohle bych od Sephory necekala. asi vyzkousim ten na mastnou plet.

    OdpovědětVymazat
  3. Já osobně Sephoru moc nemusím, ale jak vidím, i ta se umí vyšvihnout, takže tam možná zajdu!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teda taky Sephoru nemusím co se týká produktů na pleť, ale tenhle make-up mě fakt dostal :)

      Vymazat
  4. Upřímně já svůj make-up z kterého bych si sedla na zadek, tak jsem zatím nenašla. Celý týden o make-upech přemýšlím a pátrám a vůbec si nevím rady. Tenhle jak píšeš, mě velmi zaujal balením a možná, že bych si pro něj do Sephory skočila. Mohu se optat, kolik stojí ? :)))) Děkuji.

    Blog The ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Normální cena je 410,--, ale já ho měla se 30%slevou :)

      Vymazat
  5. No do prčič...proč já mám Sephoru takhle daleko :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak až si uděláš výlet někam, kde je Sephora tak na něj mrkni :)

      Vymazat
  6. Vyzera dobre, ja popravde na ten, z ktoreho si sadnem na zadok len cakam. ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Nepotrebuju ho
    Nepotrebuju ho
    Nepotrebuju ho
    Sakra :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Miluju tvoje články a teď už i komentáře :D

      Vymazat
  8. Já jsem ještě toho pravého nenašla :(, ale zatím mi nejvíc vyhovoval Match Perfection od Rimmelu :).

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...