NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pátek 25. října 2013

Seznamte se, Bobbi Brown

O tomhle produktu jsem slyšela tolikrát, že jsem si ho chtě nechtě musela zamilovat. Každý ho vychvaloval až do nebes, takže jsem měla zákonitě nutkání tak skvělý výrobek taky zkusit. No, zkusila jsem ho jednou, v přímo v prodejně Bobbi Brown na Andělu a byla to láska na první pohled. Dotyk? To asi taky. Nicméně jsem se zamilovala. Ale říkala jsem si, že tisícovku za konturovací pudr nedám. Takže jsem hledala jiné a dostupnější alternativy. A těch konturovacích pudrů jsem vyzkoušela hned několik, ale pořád to prostě nebylo ono. Pořád se tam z prvních příček wishlistů na mě smál tenhle krasavec a ne a ne zalézt.


Už jen podle balení si ho musíte zamilovat. Jednoduché minimalistické balení, doplňující lehce napsaný nápis bílou barvou. Klasika, která mě dokáže nadchnout. Nádech luxusu balení dodává lesklá textura, která na druhou stranu po praktické stránce není žádná výhra, protože je na ni vidět každý otisk prstu. Skvěle je taky řešené otevírání, které funguje na ,,mačkacím" mechanismu. Je sice pravda, že někdy mi trvá, než tlačítko správně zmáčknu a pudr se otevře, ale na druhou stranu si o to neponičím nehty ani manikuru. A poměrně velké zrcátko uvnitř je jen sladkým bonusem.


No, nakonec koupě tohohle krasavce dopadla tak, že jsem ho dostala od mamky k svátku. Ti z Vás, co mě sledují na instagramu to už ale stejně ví:) Nicméně mám hodnou maminku, to já vím. A mám ji dokonce tak hodnou, že mi splnila jeden z mých mnohých kosmetických snů.
Co se týká samotného pudru, tak ho mám v nejsvětlejším možné tónu, tedy odstín Golden Light. Se slečnou vizážistkou jsme zkoušely ještě další odstíny, ale ty byly buď moc agresivní nebo byly moc do žluta. Mimochodem slečna v Bobbi Brown byla strašně milá a celkově skvělá, vše na mě ochotně vyzkoušela, ptala se co používám na pleť, ukázala mi další produkty a celkově bych její servis ohodnotila na jedničku s hvězdičkou.
Ale zpátky k pudru - celkově jsem z něj prostě unešená. Přesně tak, jak jsem myslela, že budu. Pudr má krásnou texturu, která mi malinko připomíná minerální pudr od MAC, ale o krapítek méně práší. Hezky se s ním pracuje, ale je hodně pigmentovaný, takže při aplikaci si štětec hodně oklepávám, abych si intenzitu mohla regulovat podle sebe. Pudr ale na tváři vypadá přirozeně a řekla bych i tak nějak kouzelně, protože mi přijde, že tak nějak splyne s pletí. Neobsahuje ani žádné třpytky nebo lesk, takže klasicky skvělý konturovací pudr. Ale nebojte, určitě ho uvidíte naživo v nákupech za říjen.


Celkově pudru nemám co vytknout, kromě ceny samozřejmě. Ta je poněkud vysoká a nepříjemná, ale protože na kontury na celém obličeji potřebuju málo produktu, snad mi nějaký ten pátek vydrží. Zase na druhou stranu je tohle první výrobek od BB a jsem mile překvapená, jak hezky mi sedl. Proto musím prozkoumat sortiment téhle značky, hlavně co se týká pudrů a make-upů, jestli mi náhodou nebude víc vyhovovat než MAC.

Co Vy a Bobbi Brown? Máte nějakou oblíbenou kosmetiku od ní?

8 komentářů:

  1. BB ronzery jsou nejlepší. Lepší jsem ještě neměla (mám totožný jako ty), škoda že jsi mě předběhla s recenzí :D ale ne přeju Ti to ;)

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
  2. Od Bobbi jsem ještě nic nezkoušela a ani mě tato značka příliš neláká :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě dřív taky moc netankovala, ale od té doby, co jsem zkusila tenhle konturovací pudr a jeden make-up mě začala zajímat daleko víc.

      Vymazat
  3. moc hezky, bb mam rada a konturovaci pudr by se mi taky hodil:) pockam ale az do USA, tam jsou ceny malinko nizsi nez u nas:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:) Samozřejmě pokud máš namířeno do USA(velkááá závist) tak ty ceny jsou opravdu nesrovnatelné.

      Vymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...