NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

středa 2. října 2013

Shopping - září 2013

Další měsíc nám utekl jako voda a už jsou tu další nákupy, tedy za září. Je neuvěřitelné, jak strašně ty dny letí a hned jak natočím jedny nákupy, přijde mi, že hned točím další. Nicméně na tohle video si opravdu udělejte hodně velké a dobré kafčo nebo čaj, protože jsem se mírně rozkecala. Ale hlavně těch produktů je tolik, že jsem to tak nějak nestihla úplně rychle :) Ale co, zas na druhou stranu občas musí být nějaké delší video ne? Abysme si pořádně pokecali. Když už se bavíme o povídání, co jste si v září koupili Vy? A jak se Vám líbí nový účes?

*odkazy na zmiňované články:
O mé suché pleti: http://luxylady2.blogspot.cz/2013/09/...
O pletové vodě MIXA: http://luxylady2.blogspot.cz/2013/09/...






12 komentářů:

  1. jsi suprová.. ofinka ti strašně moc sluší, jsi moc milá, líbí se mi jak povídáš :) tvoje barvička vlasů a jemný make-up je skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta ofinka je úžasná, moc Ti to sluší! :)

    http://evelinkablog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. spoustu skvělých tipů:) obzvlášť na make-up a tu poslední rtěnku...tou jsi i nalíčená na videu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Nene ve videu, ač se to nezdá, jsem nalíčená rtěnkou od Rimmelu v odstínu 120 Cutting Edge :)

      Vymazat
  4. Moc ti to sluší a ta rtěnkaaaa,aaaach.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, moc ti nový účes sluší :-). Já jsem přesně ten typ, co se tmavších rtěnek bojí. Mám jich pár doma, vždycky si říkám, že je budu nosit, ale pak mi příjde, že mi to vůbec nesluší, že jsem tak nějak "přemalovaná lacině". Přitom bych je tááák ráda nosila :-). Po tom rozjasňovači pokukuju dost dlouho, plno lidí si ho chválí, tak uvidím... Jeden krém od RYORu mám taky (s koenzymem Q10). Když jsem viděla balení, tak mě nijak moc nazaujal, říkala jsem si, že to asi nebude žádný zázrak...ale je naprosto bezvadnej!

    Měj se hezky!
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju. Co se týká tmavých rtěnek tak k těm si někdo hledá cestu snáz, někdo hůř, je to individuální :) Nicméně zkus třeba tu od Rimmelu 080 jak ji ukazuji ve videu jako poslední, je to super alternativa mezi nude růžovkami a tmavými rtěnkami:) Třeba se ti bude líp nosit .

      Vymazat
  6. Tyjo, ta ofina ti moc sluší! Vážně ti sedne;) Ten highlighter vypadá dobře, nějaký bych potřebovala, v drogérkách nejde sehnat:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju !:) Sice vypadá dobře ale funkčnost nic moc :(

      Vymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...