NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

středa 16. října 2013

TOP 5 nejoblíbenějších podzimních rtěnek

Tohle bylo asi jedno z nejtěžších videí, jaké jsem kdy dělala. Protože vybrat jen 5 tmavých rtěnek, které mám na tomhle podzimu nejradši bylo strašně těžký a dlouho jsem nad tím přemýšlela. Určitě už totiž víte, že jsem blázen do tmavých rtěnek a v podstatě si žádné jiní nekupuji. A samozřejmě taky nosím tmavé rtěnky celoročně, to dá rozum. Proto pro mě není podzim nějaká významná možnost, jak rtěnky provětrat. Ale chápu, že někdo na tmavé rty není a třeba podzim ho skoro až nutí k tomu minimálně nějakou vyzkoušet. A proto z tohohle videa můžete brát třeba i inspiraci:)
#bojzatmaverty







5 komentářů:

  1. Ahoj, ja tiez nosim celorocne iba tmave rty :) v tomto sme uplne rovnake..rimmel cutting edge mam aj ja, aj ked mne pride malo tmava, ja by som chcela este tmavsiu fialovu a tu milani sa uz dlhsie chystam kupit :) mozem sa ta opytat, ze ake hodinky to mas na ruke, myslim znacku a aj link, kde sa daju kupit ak mas, dakujem :)
    E.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj:) To je super že někdo miluje tmavé rty stejně jako já :) A ty hodinky jsou od značky STORM, ale odkaz bohužel nemám, protože jsem je kupovala přímo v kamenném obchodě:)

      Vymazat
  2. Na to,že jsi nemocná, ti to stejně moc sluší,měla bys vidět mě:). Máš krásně nalíčené oči,řasy máš svoje nebo nalepené?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak mám na sobě nějaký make-up že jo:) Sice trochu ale mám:) Jinak řasy jsou umělé .)

      Vymazat
  3. Já jsem na rtěnky úchyl, mám jich 22. Zkoušela jsem i rtěnku za 600 a zjistila jsem, že si raději koupím 6 správných rtěnek za 100 Kč, nějak jsem oproti povedeným drogerkovým nezaznamenala rozdíl. Barevně se mi líbí živé odstíny, tmavé moc nenosím

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...