NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pondělí 9. prosince 2013

Co koupit mamce k narozeninám?

No, tak dnes Vás zase budu stavit do pozice rádců. DOufám, že Vám to nevadí a budete mi dobrými rádci stejně jako vždy, protože tentokrát opravdu nemám tušení. Jedná se o tom, že moje mamka má zítra narozeniny. A já vím, že to řeším na poslední chvíli, ale známe se, vše řeším až když mi teče do bot. A jelikož v poslední době toho bylo opravdu dost, neměla jsem vůbec myšlenky na to, abych vymýšlela dárek. Vím, zní to hrozně ošklivě, ale bohužel je to pravda.

A proto se Vás chci zeptat, co mám mamce koupit? Kosmetiku ji dávat nechci, to dostane na Vánocem stejně tak jako pořádné štětce, takže by to mělo být něco jiného. Jenže co, že? Mamka má, když to řeknu obecně, všechno a prý nic nechce. Klasika. A zase co nemá a chtěla bych ji dát tak to je jaksi mimo mé finanční možnosti. Takže co teď? Nějaký nápad? :)

18 komentářů:

  1. Zkus se mrknout třeba na slevomat a daruj jí např. nějakou hezkou masáž, nebo kurz, dají se sehnat cenově přijatelné věci. Nebo si vyrob svůj vlastní voucher kde mamce daruješ třeba tzv. holčičí den atd..nebo nějaký diy (pečený čaj, vaječný koňak atd...)

    OdpovědětVymazat
  2. já mamce vždycky kupuju něco z Mixit, někde mívají namíchané už hotové kaše, müsli nebo ořechy (hodně třeba ve Sklizeno) a teď mají ještě hodně luxusní čokolády. nebo nějakou knihu, voucher do restaurace, šperk ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Já rodičům dávám vždy album s fotkama členů rodiny z akcí z ulynulého celého roku. Jedu už asi desátou sezónu. A na další album se vždy moc těší.

    OdpovědětVymazat
  4. Tento rok mám pro mamku koupený župan a balerínkové papuče :)

    OdpovědětVymazat
  5. Možno to je nad tvoj finančný limit ale mňa napadol kávovar. Dajú sa zohnať celkom v dobrej cene a ak má rada kávičky, tak ju to určite poteší .) J.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak jí dej čaj, svíčku a nějakou huňatou deku:) na tohle počasí je to ideální..

    OdpovědětVymazat
  7. Co treba satek, salu, hodne dobry kafco, listky do divadla?? :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ked rada pečie tak vyskúšaj nejakú knihu s dobrými receptamy alebo ak vieš,ktorú vonavku alebo parfúm oblubuje tak jej kúp ten :)

    Pozývam ťa na svoju Giveaway :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já hlasuju pro nějaký voucher ze Slevomatu. Masáž, mani nebo pedi, to snad musí nadchnout každou ženskou. Nebo jí kup 2 vstupenky do divadla nebo koncert, ať si užije trošku kultury ... my se ségrou tatínkovi kupujeme dárkový poukaz na Pražské jaro, z toho se zblázní, sám by si to nikdy nekoupil, na sebe je lakomej, takže je na nás, na dětech, abychom rodičům taky něco dopřáli :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Moje mamka má ráda dárkové kartičky, hlavně do C&A, pak si na sebe koupí, co chce;) Anebo nějaké dobré vínko, svíčku, sůl do koupele, sýry, prostě ať si udělá z tvých dárků pěkný a relaxační večer;)

    OdpovědětVymazat
  11. Já koupila kosmetický balíček o Ziaja s kozím mlíkem:)

    OdpovědětVymazat
  12. Holky mooc děkuji za rady, mamka nakonec dostala voucher :) a nějaké sladkosti :)

    OdpovědětVymazat
  13. Docela fajn tipy na dárky jsou tady http://www.vanocni-darky.cz/pro-maminku/ :)

    OdpovědětVymazat
  14. Bej tebou tak mamce koupim nejaky darkovi kos.

    OdpovědětVymazat
  15. Nejlepsi je koupit darkovy poukaz z Glamor.cz - maji krasny vyber satu pro zeny vsech veku i velikosti za velice rozumne ceny!

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, já nakupuji pro svou mamku, kamarády a blízké vtipné dárky a kravinky na stránce http://ptakoviny-cb.cz mají tam opravdu originální věci!

    OdpovědětVymazat
  17. Mamka vždycky nejvíc ocení vtipné a praktické dárky, tak jsem jí nechala udělat tak trochu od obojího a objednala jí i celé rodině tričko, kde je napsáno, že kopeme na její tým. Konkrétně jsem je objednávala z www.colorfactory.cz :) Kdyby někdo potřeboval :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...