NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pátek 13. prosince 2013

Jedna z nejlepší tmavých rtěnek - MAC Diva

Byla to láska na první pohled. Sice to nebyl pohled z očí do očí ale z očí do monitoru, ale hned jsem věděla, že ji musím mít. Už tenkrát, když jsem ji poprvé viděla u jedné zahraniční youtuberky, tak jsem věděla, že tenhle odstín je přesně to, co hledám. Dokonalá tmavá rtěnka, která má matný finish a vypadá naprosto, ale naprosto božsky. A jelikož já jsem trochu úchyl na ty tmavé rtěnky, nemohla jsem ji odolávat moc dlouho.


No řekněte, nevypadá božsky? Jak už jsem zmiňovala, má matný finish, což z ní dělá sice dlouhotrvající rtěnku, ale musíte pod ní i přesto šoupnout konturku. Jednak se Vám s tím bude pracovat daleko lépe, ale hlavně bude nanesení rtěnky daleko preciznější a hezčí. Bohužel rtěnka je bez konturky trochu s kratší výdrží, která dělá tak 3-4 hodiny. S konturkou je to samozřejmě lepší, a dá s Vámi tak 6 hodin. Bohužel se ale musíte připravit na to, že vzhledem k její struktuře i poměrně vysušuje. Já to řeším nanesením balzámu, ale stejně mám někdy u koutků úst pocit, že mě strašně stahuje. Ale přes to všechno je to úžasná barva, kterou jsem ještě nikdy nikde neviděla.


Vlastnostmi a strukturou bych ji přirovnala k rtěnkám od Kate Moss, které jsou ale podle mě o trochu víc vysušující. Diva se mi prostě líp nosí a nevysušuje zas tak moc jako Kate. Cenově se bohužel moc srovnávat nedají, protože Diva stojí v MACu 500,-. Vím, pro někoho je to částka nepředstavitelná, aby ji dal za rtěnku. Ale pro mě je to něco, co mi udělá strašnou radost a bude mě těšit ještě hodně dlouho. Protože jak už jsem psala, rtěnku jsem dlouho chtěla a kdykoliv jsem zašla do MACu a viděla tmavou rtěnku, hned si ji vyzkoušela na ruku, otočila ji a viděla název odstínu ,,DIVA", bylo mi jasné, že musí být moje. Tak se to stalo několikrát, i když mi pokaždé přišla trošku jinak barevná. Je to totiž zvláštní chameleon, který se pokaždé tváří trochu jinak.
Rtěnka má studené podtóny, takže dělá pěkné zuby a mé pleti prostě sluší. A tak dlouho jsem se na ni chodila koukat a tak dlouho jsem jí vídala na zahraničním videech, že jsem si ji musela jít koupit.
Samozřejmě byla poslední, což jsem brala jako poslední znamení toho, že si ji mám koupit.
A vážně toho nelituju, protože ji nosím strašně ráda. Určitě jste ji viděli na mých videích či v tutoriálu Girls Night Out, kde jste mi psali, že to bez tmavých rtěnek nejsem ani já. A víte co? Možná máte pravdu :)

A co Vy a tmavé rtěnky? Je nějaká Vaše nej nej ke které už nikdy nenajdete náhradu?

28 komentářů:

  1. Už strašně dlouho chci MAC rtěnku vyzkoušet, tak možná jednou. Jinak ta tvoje má krásnej odstín !

    OdpovědětVymazat
  2. Já osobně mám strašně velký problém najít pro sebe tmavý odstín rtěnky, o kterém bych byla přesvědčená, že ke mě opravdu jde :/
    ... ale teda tuta... :D ... ta je úplně mega super!! ;)
    :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nekdy je to tezke, to je pravda :) Ale musis hledat a urcite najdes !:)

      Vymazat
  3. Božská mi tedy nepřijde a navíc mi přijde, že ti vůbec nesluší. Mnohem hezčí je rtěnka Riri Mac - Talk that Talk...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sto lidi, sto chuti ;) Me se na me libi a to je nejdulezitejsi :)

      Vymazat
  4. Prosím nauč se barevnou typologii a odstíny. Tato rtěnka je teplá a má teplé podtóny, nevím kde jsi přišla na to, že má studené?! o:O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barevnou typologii jeste zvladam, dekuju. Co se tyka podtonu, tak je mozne ze rtenka na fotce ma zkresleny ton, ale ve skutecnosti je opravdu studena :) Dokonce i slecna v MACu mi to rikala ;)

      Vymazat
    2. Já tu rtěnku mám, takže vím jak vypadá a podtón má teplý. To co říká slečna v MAC nemá význam, protože to nejsou vizážistky, ale prodavačky, kdežto já jsem vizážistka a to s 10 letou praxí i ze zahraničí, tak myslím, že to snad ještě poznám.

      Vymazat
    3. Nechapu proc si hned protivna :) Slecnam v MACu verim a svemu usudku taky :) Takze si rikej co chces ale podle me ma studeny podton. Tecka :)

      Vymazat
    4. Když mi nevěříš, tak se podívej na ofiko stránky MAC tam to píšou také, že má teplý, ale ty se musíš pořád hádat...

      Vymazat
    5. :D zajimalo by me kdo jsi a jaky mas komplex :) Dle meho nazoru je to rtenka se studenym odstinem.

      Vymazat
    6. Nedalo mi to a zeptala jsem je slečny Terezy, která tam pracuje a byla mi řečena překvapivá odpověď: TEPLÝ PODTÓN, stačí ti to takto?

      Vymazat
    7. Anonym: To neznamená, že okamžitě musíš dělat machry a vytahovat se, kde všude máš praxi, koho to zajímá?! Ne každý má orlí zrak, aby viděl každou píď podtónů a odstínů. Mě osobně to třeba nezajímá. Prostě se mi odstín líbí/nelíbí.

      Vymazat
    8. Dneska jsem byla v MACu a říkala mi slečna, že je to studený podton tak nevím :) Ale určitě je slečna nebo paní ,,anonym" chytřejší než my všichni :)

      Vymazat
  5. Má nádherný odstín. Bohužel takový si já dovolit nemůžu:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju:) Treba si tento dovolit nemuzes ale jemu podobny urcite ano:)

      Vymazat
  6. Krásny je :O Taký už dlhšiu dobu hladám :3

    http://pajameysik.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherný odstín, škoda, že nemám plnější rty a lepší tvar, hned bych si udělala zásobu tmavších rtěnek :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ále, najdou se určitě i rtěnky, které ti sluší :)

      Vymazat
  8. Ten odstín je krásný.. takhle podle fotek mi přijde dost podobný matné Rimmel Kate 107 :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No 107 mám taky a ta mi přijde světlejší, ale jsou si trochu podobné :)

      Vymazat
  9. krásná rtěnka :)) určitě Ti strašně moc sluší... :)) měj se krásně :))

    OdpovědětVymazat
  10. Krásná barva, to každopádně:) Mám dost podobnou od Kate Moss 107. stála okolo 119 Kč, tak třeba tip pro ty, co nechtějí tolik investovat.

    OdpovědětVymazat
  11. já jsem taky na ty tmavší rtěnky :) v těch světlých a nude odstínech se vůbec necítím. tahle barvička je nádherná, vůbec by mi nevadilo ji mít doma.

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...