NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pondělí 2. prosince 2013

Milý ježíšku, toto bych si přála...

Ano, ano, už je konečně ta roční doba, kdy si můžeme bez výčitek říct o pár krásných, nových dárků a nemusíme se za to stydět. A samozřejmě, abychom nebyli tak sobečtí, většinou obdarováváme i druhé. To, co chtějí druzí teď ale necháme stranou a podíváme se, co vlastně chci já najít pod tím krásným rozsvíceným vánočním stromečkem. Je sice pravda, že tento rok to bude spíš Neštastné a smutné než Šťastné a veselé a místo materiálních věcí bych si pod stromečkem přála najít něco jiného, ale s tím člověk nic neudělá a tak si musí přát věci, které se dají koupit.
A protože všichni milujete wishlisty, stejně jako já, tady je ten můj vánoční na rok 2013..


1. - Too Faced paletka A Few of Little Things
Tuhle paletku jsem poprvé viděla ve vánočním katalogu Sephory a hned se do ní zamilovala. Pak jsem se ještě podívala na youtube a google na swatche a recenze a věděla jistě, že si ji prostě musím přát! Protože součástí paletky jsou i dvě tvářenky, dva bronzery, miniřasenka a lipbalm!

2. - REVLON Colorburst Matte - COMPLEX
Tohle je jen vypůjčená fotka z googlu, není to odstín, který jsem si objednala. A čtete správně, objednala. Rozhodla jsem se totiž obdarovat samu sebe, když to za mě nikdo jiný neudělá :) Jinak jsem si tuto novinku objednávala z eBaye a je to moje celkově první zkušenost s objednávkou, takže doufám, že vše dopadne dobře a tenhle krásný NUDE (ano, zase čtete správně) miláček ke mně dorazí do Vánoc.

3. - ARDELL řasy
No, vlastním dvoje, ale evidentně jsem si nevybrala ty správné. Všichni touží a mluví o těchto DEMI řasách a pak ještě o Wispies, tak uvidíme, jaké Ježíšek nakonec vybere.

4. - poukaz na nákup do MOHITA
Přiznám se bez mučení, že o tomhle dárku tak nějak vím. Slyšela jsem totiž mamku, jak se na to paní v prodejně ptá. Ale pššt! :D
Je to ale opravdu dárek, na který se moc těším a který chci, protože Mohito mě poslední dobou strašně zaujalo a líbí se mi tam čím dál víc věcí. A vzhledem k tomu, že příští rok pro mně bude zlomový, rozhodla jsem se kompletně předělat šatník - takže se těšte na bazárek :)

5. - Štětce Real Techniques
Ano, jejich powder brush a blush brush musím mít, nutně. A bude to i dárek pro mamku, která zoufale potřebuje nový štětec na pudr, protože ten její je tak starý a tvrdý, že nechápu, že tím stářím ještě neodešel sám.

6. - MAC Brush Cleanser
Poslední věc, která je takovou nutností a dostala jsem ji už minulý rok je tenhle čistič štětců od MACu. Je to zatím to nejlepší, co jsem zkusila, krásně voní, hezky čistí štětce bez toho, aby je opotřebovával nebo se k nich choval příliš hrubě, vydrží dlouho a já ho prostě miluju. A jelikož ten svůj už nemám, tak by se mi tenhle dárek rozhodně líbil pod stromečkem.

No a to je vše, vše z mého Vánočního listu přání, který mi nepřijde nijak extra přehnaný. Některé věci si koupím sama, prostě jen proto, že mi je nemá možnost nikdo jiný dát. Sice miluji Vánoce a je to můj nejoblíbenější svátek v roce, ale tento rok je to jiné, zvláštní. A strašně se těším, až to vše bude za mnou a já budu moct vykročit vstříc novému roku 2014. Snad bude lepší než tento.
Jinak se samozřejmě po Vánocích můžete těšit na video o tom, co jsem dostala od Ježíška:)

A jaká jsou Vaše hmotná přání? Co si přejete od Ježíška?

22 komentářů:

  1. Krásný :)
    Koukni na můj http://xoxolucyfashion.blogspot.cz/2013/11/christmas-wishlist.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  2. Plánuju se k Vánocům taky obdarovat štětcema :D Nevíš ještě o nějaké dobré značce, která není zase úplně předražená?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Štětce jsou vděčný dárek:) Vím jen o UBU štětcích a HAKURO :)

      Vymazat
  3. Mohito miluju! mají podobné věci jako v Mangu, ale levnější a přijde mi, že ta kvalita je mnohdy i lepší :) což mi připomíná, že jsem tam už dlooouho nebyla... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem mu poslední dobou naprosto propadla! Už se těším an povánoční výprodeje, vezmu Mohito útokem! :D

      Vymazat
  4. Štětce si taky hrozně přeji, ale nejspíš se obdaruji sama někdy během roku:D :)

    OdpovědětVymazat
  5. presne tie Ardell riasy mám doma :) ale ešte som ich nevyskúšala, tak teraz sa veľmi teším, keď mám tie, o ktorých všetci hovoria :)

    OdpovědětVymazat
  6. Štětce RT bych si přála taky!:)

    OdpovědětVymazat
  7. no ja bych nepohrdla kabelkou:D
    pozdravy z Milana
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo ta by taky bodla:D Jinak si užij Miláno a moji tichou závist :D

      Vymazat
  8. tá paletka je neskutočná <3 waw :D

    OdpovědětVymazat
  9. ta paletka je boží <3 nevíš kde se dá koupit? kromě předražený Sephory

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bohužel nevím, ale v Sephoře stojí kolem 1300,- a když použiješ slevu 20 % tak sotjí něco kolem tisícovky a to je běžná cena v USA, tkaže mi to nepřijde tak drahé :)

      Vymazat
  10. Přijdeš mi nějaká smutná :(...jinak wishlist super, štětce si přeju taky ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoooj,

    já tento rok nic nepotřebuju =o) mám všechno... ou jééé!

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, děkuji, ráda se k otbě podívám :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...