NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pátek 20. prosince 2013

Typický Vánoční lak ala CATRICE Genius in the bottle

Nevím jak pro Vás, ale pro mě, pokud se řekne Vánoční barva, se vybaví směsice zelených, zlatých a červených tónů. Nevím proč, ale tohle jsou podle mě vánoční barvy. Chápu, že to máme každý trochu jinak a pod Vánočními barvami si každý představí tu svou. A proto taky pro každého může být ten pravý Vánoční lak jinak barevný. Někdo si ho představuje jako sváteční perfektní červenou, někdo si ho zase představuje jako studenou modrou evokující mráz za okny, a někdo, stejně jako já, si ho představuje jako zelenou nádheru, která z každé strany a úhlu mění svou barevnou kompozici. Přesně takhle.


Ani na fotku nejde zachytit, jak moc je ten lak nádherný. Různé tóny zelené, zlaté, měděné a já nevím jaké ještě si krásně pohrávají se světlem a evokují ve mně svítící vánoční stromeček. Ostatně nějak podobně jako můj Vánoční tutoriál (klik). A celkově ve mně tenhle lak vyvolává pocit jakési domácí pohody s rodinou a přáteli. Asi jsem už sentimentální, ale tenhle lak mi evokuje zkrátk Vánoce. A proto, s nástupem té pravé Vánoční atmosféry a blížícího se Štědrého dne, sahám po tomhle krasavci a nemůžu se ho nabažit. 


Je sice pravda, že ještě před rokem se mi z nepochopytelného důvodu nelíbil. V lahvičce to byl krásný odstín, ale jakmile jsem ho dala na nehet, vůbec se mi nelíbil a hned šel dolů. A proklínala jsem se, že jsem si ho vůbec kupovala. A ani upřímně nevím, kdy nebo v čem nastal ten zlom, že jsem ho začala mít ráda a dokonce milovat. Ale takhle se to u věcí někdy stává, někdy je nenávidíte ale najednou je začnete milovat. A nebo naopak. Lidé se mění a jejich názory taky:)

Co se týká samotného laku, nemám mu co vytknout. Kryje krásně v jedné vrstvě, nádherně odráží světlo a když na něj použijete nějaký zdobící lak s bílými tečkami, bude vypadat jako zasněžený vánoční stromeček. A nebojte se, vydrží s přehledem týden, potom sice chce odlakovat, protože oprýskaný vypadá vážně ošklivě (i když který lak ne?), ale je to krása se na něj dívat. Bonusem toho všeho je poměrně rychlá zasychací schopnost, kterou se lak pyšní. A to už je panečku výhra!:)

Máte nějaký svůj oblíbený Vánoční lak, který nalakujete jen na Vánoce? 


4 komentáře:

  1. Pískový červený lak od Essence se zlatými třpytkami, muj typický vánoční:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tento rok budu lakovat červený lak od Avonu a na to nějak hezky naaranžovat zlatý lak od Milani 525 :) Snad to bude vypadat hezky :D
    Minulý rok jsem si koupila lak od Essence z limitky, krásně modrý, tak ten budu lakovat až bude sníh - žel ho nalakuju asi už jenom jednou.

    OdpovědětVymazat
  3. AHojky Teri..tento lak mam , je super:-)))

    OdpovědětVymazat
  4. mám ho doma a přesně jak říkáš - mohla bych si ho neustále prohlížet a obdivovat ty barvy :) :D

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...