NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pondělí 16. prosince 2013

Winter Wishlist aneb lednové slevy třeste se!

Ach jo, kdybyste jen věděli, jak já se těším na leden. Nevěřila bych, že tohle někdy řeknu, ale už se těším až budou Vánoce a Silvestr za mnou. Jsem z toho všeho vyřízená, nic nestíhám a celková nálada u nás doma a uvnitř mě mi k tomu taky moc nepomáhá.
A proto se upínám k myšlence, že to stejně všechno zase rychle skončí a bude tu leden. Měsíc slev a nákupního šílenství, které já tolik miluju. Už se nemůžu dočkat nákupů oblečení, které jsem tak odkládala. Těšim se až za poloviční ceny najdu kousky, nad kterými jsem ještě před pár tydny nadávala, jak jsou sice krásné, ale drahé. No a abych se tomu ještě více přiblížila, rozhodla jsem se udělat malý seznam toho, co bych si ráda z lednových slev odnesla. Samozřejmě toho bude, doufám, víc, ale tohle jsou základní věc, na které mám spadeno. Je to totiž o tom, že bych chtěla postupně kompletně změnit svůj šatník, který už se mi zas tolik nelíbí. A lednové slevy jsou k tomu jako dělané.

Vidíte, že mě učarovala nesmrtelná černo-bílá kombinace...zdroj všech fotek oficiální stránky MOHITO

Vidíte, že to byla opravdu jen hrstka toho, co bych si chtěla pořídit. Doufám, že si toho pořídím daleko víc a za super ceny, protože není nic lepšího, než když si koupíte něco krásného a přitom za pakatel. To z toho máte dvojnásobnou radost, no ne? A jelikož toho v lednu opravdu bude asi hodně, co se týká té ,,módní" stránky, můžete se těšit na obří Fashion Haul a možná i na outfitová videa, o které jste si taky hodně psali :)

Jak se Vám věci líbí? Už se také nemůžete dočkat na výprodeje? :)

P.S.: Nevíte někdo nááhodou, jestli české Mohito nabízí stejný sortiment jako je to na ofiko stránkách? Děkuji za odpovědi :)

15 komentářů:

  1. Ten světlý kabátek je krásný, ale když si představím kvalitu kabátů v Mohitu, jakou jsem tam minulý týden viděla, tak bych si to asi ani ve slevách nepořídila :/ Podle mě to odpovídá ve většině, spoustu toho opravdu mají, ale já mám smůlu, že když si na stránkách vyberu něco konkrétního, tak to pak ale v obchodě není.. tak bůh ví, snad budeš mít větší štěstí než já :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíš že kabáty jsou od tamtud nekvalitní? No s tím kabátkem ještě uvidím, ale další věci jsou prostě úžasný, musím je mít :D

      Vymazat
    2. Nevím, jak moc vydrží, žádný jsem od nich neměla, ale odrazuje mě už to zpracování a materiál. Topy a různý světříky ok, to stejně člověk střídá furt, ale kabát by podle mě měl být pořádný, což se mi odtamtud moc nezdá no :/ Ale mají ty věci všechny hrozně nápaditý, hned zaujmou, to je fakt .))

      Vymazat
    3. Koukám, že tady nikde email asi nemáš :) Tak kdyby se ti chtělo na to kafčo, tak se mi ozvi na marketka.pobudova@gmail.com :))

      Vymazat
  2. Mě se hrozně líbí ten náhrdelník,hodil by se mi k náušnicím :)

    OdpovědětVymazat
  3. Věci hezké, ale kvalita je úplně někde jinde. Mohito má reklamace na denním pořádku. Pracuje tam kamarádka a říká, že se tam opravdu nevyplatí moc nakupovat oblečení, protože nic nevydrží, především kabáty, svetry a kalhoty, prý se to strašně páře, po vyprání to vypadá úplně jinak a všeobecně to vydrží tak půl sezóny a můžeš to hodit do koše, takže bych si na to dala pozor a raději si ty kousky koupit někde jinde ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt jo? Tak to je blbý, no uvidíme :) Mě se tam právě věci dost líbí :/

      Vymazat
  4. Vaši se letos rozvedli nebo proč jsi smutná? Nějak si to nakousla, ale už nedořekla..

    OdpovědětVymazat
  5. Jej, súhlasím s úplne celým wishlistom okrem tej blúzky/trička... to už nie je môj šálok kávy :-)

    Blog Papi Lapi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu. mě právě přijde strašně zajímavá :)

      Vymazat
  6. Moc hezký věci :) U nás v Plzni te´dka nově otevřeli Mohito taky, tak tam taky musím co nejdřív naběhnout...ale až po Vánocích, momentálně jsem už z chození po obchodech unavená :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No teď je to šíleným všude strkající se davy lidí, ohromný fronty, no prostě hrůza :/

      Vymazat
  7. na slevy jsem se také těšila, ale všude bylo přebráno a ve slevách samé hadry :/ doufám, že alespoň Ty jsi byla úspěšná. ten kabátek je krásný!

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...