NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pátek 31. května 2013

Drahý vs. Levný - RTĚNKA

Konečně jsem zvládla vytvořit perfektní pozadí pro porovnání dvou cenově odlišných rtěnek, které si nejsou podobné jen cenou ale i odstínem. Ale to přece vůbec nevadí ne? Každá z nás si podvědomě kupuje odstíny barev, které si myslí, že ji sluší a které se jí líbí. U mě jsou to třeba tmavé rtěnky, u někoho rtěnky do růžova nebo nude barvy. Každá máme něco. Ale co když rtěnka za pár korun plní službu daleko líp než rtěnka za několik stovek?


Dnešní duel levné kosmetiky s drahou má v rukou jedna rtěnka MAC a jednak rtěnka značky F&F. Možná, že si teď některé z Vás řeknou, že já jakožto zastánce a milovník MAC kosmetiky tu budu psát samou chválu a rtěnku koupenou ve výprodeji za pár korun budu pomyslně házet do koše s pocitem zbytečně vyhozených peněz.


Jak už jsem zmiňovala, tahle rtěnka byla pořízena ve výprodeji za směšných cca 50,-. Původně bych si rtěnky ani celého stojanu této značky ani nevšimla, ale nalákala mě na ni Lucka ze Světa módy XL, která ve videu říkala, že jejich rtěnky má opravdu ráda. No a tím zasadila semínko zvědavosti. Takže hned při první návštěvě Tesca jsem nechala květák květákem a utíkala do prvního patra omrknout rtěnky.
První věc, která mě příjemně překvapila byl výběr odstínů. Sice to tam už bylo poměrně vybrakované a vybrané, ale od každého odstínu jste jednu nebo dvě zástupkyně vždycky našli. A díky bohu nechyběly testry, za to taky velké plus. A trvající 70% slevy byly už jen třešnička na dortu.
Ale teď už k samotné rtěnce. Musím se přiznat, že jsem si říkala, že od ní nic neočekávám a i kdyby byla úplně k ničemu, tak těch peněz zase tolik litovat nebudu. A hádejte co? Samozřejmě, že rtěnka překvapila. Ne to ne, ona udělala ještě víc, absolutně mě nadchla! Už při první aplikaci jsem tajila dech nad její krásně krémovou strukturou, která není ani moc ani málo krémová, přesně tak akorát. Rtěnka nezalézá do vrásek a dokonce ani nezvýrazňuje suchá místa. A díky té krémovosti jsem se opravdu bála, že vydrží nula nula nic.
A další překvápko - rtěnka vydržela výborně pigmentovaná kolem 5-7 hodin a dokonce přežila i malou sváču. Celkově se rtěnka dobře nosí, po určité době se tak nějak do rtů vpije a tím si zaručí dlouhotrvalost.
Škoda jen, že jediný odstín Vixen se mi líbil, ostatní odstíny nic moc a hlavně obsahovaly třpytky, které já v rtěnkách moc ráda nemám.


Zmiňovala jsem ji tolikrát, takže ji snad nemusím moc představovat. Jedná se o Prolongwear kousek v odstínu Overtime. Tyhle dlouhotrvající rtěnky jsou v MACu cca o 60,- dražší než klasické ,,tamponové" rtěnky, takže její cena byla někde kolem 560,-.Za tuhle cenu jsem čekala perfektní výdrž. No nejen podle ceny ale i názvu. Po prvním vyzkoušení jsem si pomyslela, že tím názvem se MAC svým zákazníkům asi vysmívá. Věřte mi, že jsem si rtěnku doma nanesla a když jsem dojela do práce (cca 45 minut) tak tam nebyla!! Rtěnka skoro za 600 nevydržela ani jízdu Prahou, docela síla. Další důvody proč ji nesnášet - zdůrazní i takové nedokonalosti, které na rtech nemáte, zaleze do každé možné vrásky kterou po cestě potká a po aplikaci tak nějak zvláštně ztvrdne jako kámen. Tím pádem se i špatně nosí a hrozně obtížně se  s ní mluví. Teď když nad tím přemýšlím, říkám si jak to, že ta rtěnka tak ztvrdne ale pak se ztratí? Záhada.


KONEČNÉ SKÓRE:

                                                             F&F                                                                      MAC
výdrž                                                     1                                  -                                    0
parfemace                                          1                                 -                                     1
cena                                                       1                                  -                                     0
konzistence                                        1                                  -                                     0
barevné spektrum                           0                                 -                                      1
nezvýraznění suchých míst            1                                  -                                      0
obal                                                         1                                  -                                      1                  
                                                                   6                                  -                                     3

A vidíte kdo je vítěz! Poměrně překvápko že? Musím říct, že Vixen rtěnku jsem si hrozně oblíbila a zařadila se mezi mé nejoblíbenější. Naopak ProlongWear od Macu je pro mě snad největším zklamáním a je mi strašně líto vyhozených peněz.

Je ve Vaší sbírce nějaká levná rtěnka, která Vás naprosto okouzlila? Nebo naopak máte drahou, která Vás nemile překvapila?

pondělí 27. května 2013

Zhoubní anonymové

Po sobotním uveřejnění videa mi v mailové schránce přistál e-mail. Samozřejmě od neznámého odesílatele, který použil tak trapnou a vysmívající přezdívku, že aniž bych e-mail vůbec otevřela jsem věděla, že mě v něm nečeká nic dobrého. A taky že ne.
Psala mi nějaká slovensky/anglicky hovořící slečna, která mou osobu (se kterou nikdy v reálném životě nepřišla do styku) označila za namyšlenou, protivnou, vulgární a označila mě nálepkou ,,co si to vůbec dovoluješ říkat lidem že tenhle šampon ti nesedl?????!!!!" Také mi doporučila, abych změnila název blogu, jelikož přece nejsem žádná LADY. Toto doporučení napsala v anglickém jazyce (??). Dále jsem se dočetla, že má videa jsou strašná a jestli jsem náhodou nespadla z višně, když jsem si je dovolila natočit a ještě hůř zveřejnit.
Podpis adresáta/tky bohužel chybět a na e-mail nešlo odpovědět. V tu chvíli jsem byla zaskočená a zklamaná. Říkala jsem si, že se na točení videí jednoduše vykašlu, proč to taky dělat že? A nějakým záhadným způsobem se mi do hlavy dostala myšlenka, že má asi pravdu.

Druhý den jsem se zamyslela znovu a řekla si, kde by byla taková Kája z PlumFoolery teď, kdyby ji každý anonym, který ji nadává, uráží a všemožně ubližuje, stál za to, aby s blogováním a natáčením skončila. A že jich Kája měla nespočet. Dokonce zašli až tak daleko, že ji přáli smrt. To pardon, ale to už je trošku jiná liga ne? Přát někomu smrt nebo podobné věci je už trochu příliš i na klasické vulgární anonymy a ti lidé by se měli jít léčit.

Díky Bohu takovou zkušenost nemám a ani mít nechci, ale při pomyšlení, že někteří lidé se schovávají za monitor svého počítače či notebooku a pod falešnými nicky nebo e-maily špiní a nadávají na práci někoho jiného, při čemž oni sami doma sedí a neudělají vůbec nic, je mi celkově zle. Je mi z toho víc než zle, je mi špatně a nazvracení z takovýhle rádoby hrdinů. Konstruktivní kritiku? Prosím, sem s ní. Vím, že nejsem dokonalá ani moje videa či články, ale kdo je? Kdo může říct, že začal natáčet videa a měl je v super kvalitě, neomylně se vyjadřoval a rázem měl tisíce odběratelů?

Takhle to prostě nefunguje. Lidi by si měli uvědomit že to, co jim se nelíbí se může třeba líbit někomu jinému. A nikdy nepochopím fakt, že místo toho, aby zmáčkli křížek a stránku s pro ně nelíbivým obsahem vypli, tak raději plýtvají svým časem někoho zostudit, pošpinit a dostat ho do té fáze, kdy si říká, jestli to za to vůbec stojí.

Jak se vypořádáváte s anonymy Vy? Mě to zatím moc nejde, jak vidíte...

sobota 25. května 2013

Shopping - Květen 2013



Co bych to byla za beauty blogerku kdybych Vám ukázala oblíkací nákupy ale na nákupy kosmetiky by se nedostalo? Samozřejmě že jedny pro Vás mám !:-)
A ne jen tak ledajaké - ale točené na třikrát, zrovna když jsem potřebovala co nejrychleji odejít, klasika.

Co hezkého jste si v dubnu koupily VY? LL*

pátek 24. května 2013

Stojí NAKED paletka vůbec za to?

O téhle paletce už se toho napsalo opravdu hodně a proto Vám dnes nepřinesu ani tak recenzi jako spíš úvahu o tom, jestli tahle paletka stojí za koupi. Stejně jako mnohé slečny tak i já si její koupí splnila jeden z mých kosmetických snů, ale řekněme si upřímně, stojí tahle paletka opravdu za tak hříšné peníze? Nebo radši sáhnout po levnější variantě od MUA?


Prvním lákadlem téhle paletky je samozřejmě proslulá máslová konzistence stínů. Tady musím podotknout, že jsem ještě nikdy neměla v ruce tak úžasné stíny s tak dokonalou konzistencí jako jsou tyhle. A ať už je srovnáváte s jakýmikoliv stíny, stejně Vám NAKED stíny vždy vyjdou jako jasný favorit. Opravdu se nedají konzistentně srovnat s žádnými jinými, ale pokud samozřejmě chcete barevnější stíny a né hnědou desetkrát jinak, pak můžete sáhnout po mono stínech této značky a vyjde to nastejno.


Pokud bychom se bavily o výdrži stínů tak ta je asi také bez diskuze a určitě jste si už o ní mnoho přečetly. Pokud ale čekáte, že budu ta, která tuhle řadu superlativů naruší nějakým negativním hodnocením, tak Vás zklamu. I jejich výdrž je totiž fenomenální jak bez báze (cca kolem 8h) tak i s bází.
Čeho jsem se ale bála byla škála barev. Sice se mi líbily, ale přemýšlela jsem, jestli pro ně všechny najdu využití a opravdu je budu často používat (za ty peníze). Přece jen chci mít paletku na denní líčení a ne ji využívat příležitostně. Moje obavy byly ale rázem pryč hned po prvním otevření paletky a při prvním ,,ách". Barevná škála je totiž přesně dělaná pro mé používání a denní nošení, mix matných i třpytivých barev a pastva pro oči.

prostě mi to foták nezaostří !
Nejpoužívanější barvou, kterou používám jako rozjasňovač pod obočí je odstín Sin. Dál pak využívám v kombinacích nejčasteji Half Baked se Smog, Sin a Sidecar nebo Toasted s Hustle. Jako tmavý stín pro zvýraznění očí používám kombinaci Naked a Buck.
Každý stín má velikost 1,3g, tudíž je v paletce 12x1,3g stínů. A pokud to už po cca 4 měsících můžu posoudit, tak stíny jakoby neubývaly.
Jediný problém s touhle paletkou ale přece jen mám - OBAL!!! Sakra jakýho inženýra zase napadlo, že se kosmetická paletka plná stínů (!!!) bude dělat v semišovém obalu? Kdykoliv na ni sáhnu, je špinavá a pokud ji nemáte zavřenou v šuplíku a máte ji stejně jako já na poličce, tak ji budete mít plnou prachu. A ten se dostává dolů hodně ztuha.

Na druhou stranu když k tomu všemu přičtu přiložený štěteček, který mi přijde poměrně tvrdě ,,slisovaný" (nevím jak to jinak pojmenovat) ale přesně a precizně nanese stín, říkám jedním dechem ANO!!! Naked paletka stojí za ty peníze, stojí za to ji mít, stojí za to se s ní každý den líčit a opravdu stojí za to si na ni našetřit a splnit si jeden z kosmetických snů.

Takže je to od teď můj miláček, milujeme se a neopustíme se. Má to někdo z Vás holky podobně? Máte ji některá doma?
 LL*

středa 22. května 2013

Fashion Haul



Nákupní rubriky byly, jsou a vždy budou zábavné. A co teprve rubriky s oblečením, které jemně doladují nákupy kosmetické - pořád dokola kosmetika a kosmetika by byla trošku nuda ne?:) 
Sice se musím přiznat, že nejsem módní guru a módu nehltám tak jako kosmetiku, ale jednou za čas se s vámi chci podělit o nové kousky do mého šatníku.

A o co jste se obohatili Vy za poslední měsíce? :)

pondělí 20. května 2013

Dopřejte své pleti oddychový čas...

...aneb víkend na chatě :)

Většina žen, dívek či slečen se maluje poměrně často, ne-li denně. Samozřejmě se to nevztahuje na nás všechny a záleží to také i na místě bydliště, jestli pracujete doma nebo ne, jestli ráno stíháte, jestli Vás to baví, jestli to nepotřebujete atd atd. Těch důvodů je zkrátka spousta. Ale o tom, kdo a kdy se maluje dnešní článek nebude. Bude naopak o tom, proč dát své pleti jednou za čas ,,dovolenou" a dopřát ji plnou nálož vitamínů a hydratace bez jakýchkoliv líčidel. A to jsem přesně tenhle víkend udělala:)

Na Instagramu jste moji vidět moji fotku před odjezdem na zmiňovanou chatu. Chata je přítelova a nachází se cca 100km od Prahy v malé vesničce nedaleko Tábora. Těšila jsem se na pohodový leč učící víkend s přítelem a jeho rodinou a na ten klid, který obecně na vesnicích panuje.


Je zvláštní jak může být život ve velkoměstě a na vesnici odlišný. Přijde mi, že v Praze všichni pospíchají, za něčím se honí a tak nějak neumí zbrzdit a odpočinout si. To na vesnici sice není tolik dostupných věcí a možností například vzdělání nebo práce a většina z obyvatel musí dojíždět, ale zase je pro mě ten vesnický klid jako balzám na duši a sem tam moje tělo volá po kusu přírody a  kapce toho klidu.


A když už si zaslouženého odpočinku užívala moje duše, nechtěla jsem svoji pleť zanedbat. Proto jsem hned po příjezdu důkladně odlíčila pleť a namazala ji krémem a zařekla se, že líčící prostředky k mé pleti celý víkend nesmí. I kdybych jela do města na nákup nebo přišel někdo na návštěvu. Stejně si mě nikdo v Albertu nebude pamatovat jestli jsem na sobě neměla nic nebo stíny za pět stovek.


Joo tak to jsem celá já, v mé přirozené ,,kráse". Snad jste se moc nelekli :D Nerada bych strašila své nejmilejší čtenáře, ale jak se říká, důkaz místo slibů.
A abych řekla pravdu, náramně jsem si to užila. Dokonce to může pro někoho, kdo se v ,,normálním" životě nemaluje být směšné, ale pro někoho jako jsem já, kdo je zvyklý se malovat denně a make-up ho baví a pomocí líčení se denně může měnit v někoho jiného je víkend bez make-upu k nezaplacení. Takže doufám, že se mi za to pleť náležitě odmění v podobě krásné pokožky!
A aby toho nebylo málo, provedla jsem si jak domácí peeling tak jsem si i udělala domácí masku, která má být pro pleť vitamínová bomba. A pokud taky potřebujete ovitamínovat pleť (kdo nepotřebuje?), tak tady je recept:

  • 2 lžíce bílého jogurtu
  • 3 lžíce ovesných vloček
  • 2 lžíce medu
  • pár kapek olivového oleje
* Maska je primárně určena pro suchou pletˇ, pokud máte jiný druh pleti, zkuste vynechat olivový olej:)
Ovesné vločky a bílý jogurt smícháme dohromady a vytvoříme hutnější kašičku. Med rozpustíme v mikrovlnce jen mírně, aby nebyl příliš horký, ale aby se s ním dalo pracovat. Následně med zamícháme do ovesné kašičky a zakapeme olivovým olejem. 


Můžete ji na pleti nechat dle svého uvážení, ale já zvolila dobu kolem 15 minut. Potom jsem se ještě namazala krémem a plácla na oči dvě kolečka okurky. Ještě masáž navrch a byla bych v sedmém nebi. No bohužel, třeba příště:)

Každopádně jsme za tyhle dvoudenní prázdniny já i moje pleť vděčné a nemůžeme se dočkat příští návštěvy. Přikládám pár fotek všech dobrot a kolem dokola všeho, co stálo za to vyfotit. Snad se Vám budou líbit:) 
P.S.: Fotky jsou focené mobilem takže asi nic moc kvalitka ...

A jak jste trávily víkend Vy? Daly jste pleti oddychový čas? LL*


Snídaně od miláčka :)

Můj kuchařský um aneb naložená krkovička v medu a spouustě koření
Samé dobroty!

Tuhle fotku jsem dávám kvůli příteli, prý abyste viděly jak dobře umí grilovat :D (to mužské ego)

Došlo i na učení...

A dokonce přijela i pouť :) Sice malinká vesnická, ale o to to bylo lepší.

pátek 17. května 2013

Reorganizování blogu aneb CO, KDY, KDE...

Trošku to tady zanedbávám nezdá se Vám? Mě teda docela jo a hrozně mě to štve a mrzí mě to. Psát blog a natáčet videa mě strašně baví, ale prostě den má jen 24 hodin a já pokud přijdu v osm večer z práce, kde jsem byla posledních deset hodin, tak už jsem opravdu unavená na to, aby jsem psala nějaký článek. A za to se stydim. A jsem na sebe naštvaná!

A právě i z tohoto důvodu jsem Vám vděčná, že se sem vracíte, navštěvujete můj blog a snad se Vám tu i líbí. No a protože mě to všechno mrzí a už mě nebaví to vše zanedbávat, tak jsem se rozhodla vše znovu přeorganizovat a stanovit si jasné cíle a pravidla.

Největším cílem je dodržovat předepsaný rozvrh akcí na blogu/youtube. A co se týká samotného youtube, tak bych ráda zlepšila kvalitu videí, naučila se sestříhávat videa a možná i začala nějaké nové rubriky. Nejde mi ani tak o tisíce odběratelů ani o miliony shlédnutí, ale jde mi o to, být na svou práci pyšná a dělat to, co mě baví. A že se na moje videa koukne vždy jen pár lidí? No a? Hlavní je, aby jsem se těm lidem líbila já a moje videa je bavila. A tohle je můj cíl.

A teď už si asi přestanu sypat popel na hlavu a mrkneme se na věci, na které se můžete těšit a kdy:

  • Pondělí - fotky líčení, můj týdenní look den po dni, zdravý životní styl, změny,.....
  • Úterý - free day
  • Středa - video 
  • Čtvrtek - free day
  • Pátek - recenze
  • Sobota - video
  • Neděle - free day

Jak se Vám plán líbí? Btw jak se Vám líbí videa, mám v nich pokračovat dál? LL*

středa 15. května 2013

Best&Worst - Duben 2013



Vím, že jsem za ostatními blogerkami a vlogerkami oěpt mírně pozadu, ale snad mi to i pro tentokrát odpustíte a rády se mrknete na další video. Je sice pravda, že je to přehlídka nejlepších a nejhorších produktů z minulého měsíce, ale to zas až tolik nevadí ne? Slibuju ale, že se příště polepším :)


sobota 11. května 2013

Video: Vše o prodloužených vlasech

Krásnou sobotu holky,

dnes jsem měla náročný den obsahující zkoušku z managementu změny, kterou jsem zdárně složila (třikrát jupíí). No a pro Vás mám docela žádané video o prodloužených vlasech, na které jste se ptaly.
Snažila jsem se shrnout vše, co o to vím, ale samozřejmě nejsem kadeřnice, jsem pouze lajk, takže vše se odvozuje od mých osobních zkušeností a poznatků. Doufám, že se Vám video bude líbit :)
Mějte se krásně, LL*


VIDEO KLIK 

čtvrtek 9. května 2013

Za málo peněz hodně muziky aneb UBU štětce

Na začátek bych si troufla říct, že UBU štětce jsou jedny z nejkvalitnějších štětců, které mi prošly pod rukama. A paradoxně jsou i jedny z těch nejlevnějších. Je sice pravda, že sehnat je dá docela zabrat, ale věřte mi, že jejich nákup stojí za to - ale to jen tak na okraj.


Štětce jsem sehnala v malé drogérii s názvem PeMi a to jen díky Káje z PlumFoolery, která je zmiňovala v jednom ze svých videí a já jsem si říkala, že bych je mohla taky vyzkoušet. No, díky bohu za to! 

Jak už jsem zmiňovala v úvodu, štětce patří do opravdu nízké cenové kategorie, celý set stál něco málo kolem 130,-. Takže když si trošku procvičíme matematiku, tak suma sumárum zaokrouhleno vyjde jeden štětec na 45,- což podle mě je vynikající cena a mám ten dojem, že za tuhle cenu neseženete ani štětec od Essence (ale nechci kecat). 



První ze setu nesoucí název Smokey Eyes Set je tenhle s číslem 35, který je zároveň můj nejoblíbenější. Používám ho prakticky při každé aplikaci stínů a nemůžu si ho vynachválit. Nejenže je krásně jemný, ale taky skvěle drží tvar a po několika vypráních z něj nevypadl jediný chlup. Co je na něm ale to nejlepší je právě jeho tvar. Je totiž precizně střižený do špičky, tím pádem se s ním krásně dostanete pod kost, abyste nanesly tmavší stín. Krásně s ním nanesete stín tam i zpátky a i když se může zdát, že na práci, kterou má vykonávat pencil brush je tenhle štětec moc velký, tak se ji teda zhostil perfektně. A proto tady z těch všech důvodů ho pasuji na nejlepší štětec na aplikaci stínů do záhybů oka. 


Myslím, že jsem se dost rozepsala u prvního štětce, takže tenhle štětec na obočí můžu shrnout jen v rychlosti - opět je nádherně hebký a jemný, ani jednou se mi nestalo že by z něj vypadla štětina a je krásně došikma střižený. Moc dobře se s ním pracuje a je poměrně velký v porovnání s jinými stejného typu, takže Vám na namalování obočí stačí více méně jen dva tahy. A tím pádem Vám urychlí práci. A to přece chceme ne?


Klasika v podobě pencil brushe. Dokonce mi přijde tenhle až miniaturní a proto ho používám na prosvětlení vnitřního koutku oka. A stejně jako další dva štětce v setu i pro něj platí vynikající štětcové vlastnosti zahrnující nepadání štětin, pevné ale jemné štětiny a krásný střih. Dál se mi na něm líbí fakt, že se moc ,,neohýbá" , takže je tvrdší, o to je ale práce s ním lepší, protože nanese přesně tolik produktu na dané místo, kam má, nikam jinam. Takže jako jeho kolegové - také má palec nahoře!


Celkově štětcům tleskám ale zároveň říkám a upozornuji, že s dalšíma štětcema od této britské značky nemám zkušenosti, takže je možné, že tyhle štětce budou skvělé, ale třeba jiné nebudou stát za nic. Na druhou stranu mi věřte, že levnější a kvalitnější štětce asi nenajdete a proto, pokud hledáte perfektní pomocníky na líčení očí, ale Vaše peněženka nemá ráda vydávat větší finanční obnosy, určitě sáhněte po těchto UBU štětcích a nebudete litovat.

Máte s nimi zkušenost nebo byste je rády alespoň vyzkoušely? 
                                                                                                                                                  LL*

úterý 7. května 2013

Shopping - duben 2013 (video)

Krásné odpoledne holky moje,

dnes si dáme další video a tentokrát se bude jednak o mé nákupy za duben. Sice jsem si říkala, že tenhle měsíc nebudu moc utrácet, ale znáte to, člověk míní a život mění. Na druhou stranu proč si taky neudělat radost a odměnit se malými drobnostmi :)
Některé věci mě zklamaly a jiné mě zase mile překvapily, ale tak je to vždy a se vším. Doufám také, že kvalita už bude lepší než u předchozího videa, jelikož mám novou zrcadlovku Nikon, která krásně fotí a doufám, že i dobře natáčí. Pokud se Vám moje videa líbí, nezapomeňte se přihlásit k odběru na YouTube, aby Vám nic neuteklo :)
 A čím jste si udělaly tento měsíc radost VY?

VIDEO - KLIK

neděle 5. května 2013

GIVEAWAY k 250. čtenářům aneb Mé malé DÍKY!

Ani nevím, jak Vám mám poděkovat. Protože si myslím, že mám nejlepší čtenářky na světě. A i když Vás teď zanedbávám, na což nejsem vůbec pyšná a určitě to chci napravit, tak je Vás tu čím dál tím víc. A za to Vám patří velké a ještě větší DÍKY. Nevím jak jinak Vám mám poděkovat než tím, že Vás něčím obdaruji.



A rozhodla jsem se pro tuhle nádhernou tvářenku od Nars v odstínu OUTLAW. Myslím, že je to krásný odstín s lehkým shimmerem a bude slušet každé pleti. Samozřejmě, že něžné blondýnky asi ocení vrstvu pouze jednu, ale tmavovlásky se toho vůbec nemusí bát a klidně můžou tvářenku navrstvit. Jako každá tvářenka od NARS je i tahle krásně jemně namletá, přičemž ale nepráší a vydrží celý den.
A pokud jsem Vás dostatečně navnadila, tak stačí splnit těchto pár lehkých bodů a může být Vaše:

  • být mým pravidelným čtenářem 
  • odebírat můj youtube kanál (klik)
  • být facebook fanouškem (klik)
  • ** bonusovka nepovinná = Co Vám na blogu chybí/nelíbí ? , Jaké video byste rády viděly?

Samozřejmě mi nezapomeňte do komentáře připsat svůj mail ať Vás v případě výhry můžu kontaktovat. Vítěze vyberu náhodně ve videu :) GA bude probíhat do konce května :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...