NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pondělí 12. května 2014

Aktuální WISHLIST aneb Peněženko, neplakej

Tyhle články píšu ze všeho nejradši, protože si vždy říkám, že díky nim nebudu utrácet za zbytečnosti a budu si kupovat věci, které opravdu chci a ,,potřebuji". No jo, ale známe to, něco se vám líbí a řeknete si, že jednou se nic nestane, pak je to podruhé, potřetí,..
Ale stejně jsou tyhle typy článků mými skoro největšími favority i na ostatních blozích, protože se ráda inspiruji, co se komu líbí a po čem cizí srdce tožím a přemýšlím, jestli moje srdce netouží náhodou po něčem stejném né-li podobném. A protože jsem poslední dobou nějaká skromná, nevím čím to, tak se mi současný wishlist neplní nijak extra zvlášť nesplnitelnýma věcma, ale celkem reálně obstaratelnýma položkama, které si stejně dřív nebo později koupím I když doufám, že dřív.


 X




URBAN DECAY Electric pallete / SLEEK Acid 
Do paletky od UD jsem se zamilovala hned na první pohled. Nádherné barvy a podle všeho skvělá pigmentace a výdrž. Ale! Ta cena je mi dosti nepříjemná, stojí tučím 50 dolarů. Nevím jistě, jestli se na ofiko stránkách UD dá vůbec objednat k nám, ale řekněme, že i kdyby se dalo, poštovné bude asi taky stát za to.
Proto jsem jako dostupnější variantu mého přání zvolila klasiku od Sleeku Acid. Tolikrát už jsem na tu paletku koukala na různých veletrzích a následně na blozích, ale nikdy jsem si ji neobjednala. Říkala jsem si, že ji nutně nepotřebuju. Ale konečně tohle léto si ji prostě musím objednat!


MAC rtěnka - Heroine
Další láska na první pohled. Dlouhou dobu scháním takhle výrazně fialovou, ale aby to byla opravdická fialová, ne řůžová. A tahle kráska všechno do puntíku splňuje. Na fotce se trochu stydí, protože v reálu září daleko víc a já si dokážu živě představit, jak v horkém letním dnu budu mít na sobě jen bílé šaty, trochu řasenky a tuhle nádhernou fialovou barvu na rtech. K opálené kůži to bude vypadat perfektně. Bohužel rtěnka má jednu vadu a to takovou, že je bohužel matná, takže se bude strašně špatně nosit a bude hned zalézat do vrásek. Toje věc, která mě od její koupě dost odrazuje. Ale kdyby ste měli tip, kde koupit podobně fialovou piště mi! :)

MISSHA Brow Gel
Nejradši bych zkusila slavné věci na obočí od Anastacie, ale jelikož se u nás neprodává a jsem líná něco hledat, rozhodla jsem se prubnout tenhle gel. Vypadá moc dobře a podle recenzí je to opravdu držák. Nicméně jsem ho na živo ještě neviděla, tak nevím, jaké jsou odstínové rozsahy nebo jak je na tom konzistentně. Celkově mě ale zaujal a rozhodně stojí za povšimnutí.



MAC PREP + PRIME báze pod rtěnku
Moje dlouhodobější přání v podobě téhle průhledné věci na rty je mým prokletím. Vždy se na ni dívám, když jdu kolem. Vždy ji vyzkouším a pak přemýšlím, jestli ji potřebuju. Nakonec si řeknu, že ne, a odcházím bez ní. Navíc se pořád nemůžu rozhodnout mezi touhle bází a tou od Too Faced.
Hlavně nevím, zda to opravdu funguje nebo ne. Nemůžu se pořád nějak přesvědčit a nedokážu to porovnat. Jsem z toho celá zmatená :D

A toť z mého aktuálního přacího listu vše. Jsem na sebe hrdá, že tady toho není padesát a držim se celkem při zemi. Rozhodně mi napište po čem v současné době touží vaše srdéčko a s čím jste si už radost udělali:)

24 komentářů:

  1. UD Electric jsem o víkendu okukovala naživo a vypadá úžasně. A to se takovýma barvama vůbec nelíčím. :)

    OdpovědětVymazat
  2. wishlist aneb sponzoři už víte co mi máte posílat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, to takhle funguje? Tak to si hned taky jdu nějaký udělat! :P (Chbože...)

      Vymazat
    2. Kéž by mi Urban Decay zastoupení poslalo Electric paletku :( :D Nebo MAC nějakou maličkost :D

      Vymazat
    3. Ano Anno, takto to běžně funguje. Blogerky vytvoří jakýsi pomyslný seznam toho co chtějí a pak sponzoři ví co poslat, provozuje to takto co vím několik stovek blogerek a především ty známé ;)

      Vymazat
  3. já mám tyhle články také nejraději, ať už se jedná o kosmetiku nebo oblečení. vždycky to pak zkoumám, kdybych náhodou zjistila, že to také potřebuji (což se v 12 případech z 10 vždycky stane :D :D)

    OdpovědětVymazat
  4. jedinou osobni zkusenost mam s paletkou Sleek vs UD.
    Sleek se s ni neda srovnat - ani pigmentaci ani vydrzi. Ano, Sleek nema vubec spatnou pigmentaci, ale u takhle neonovych stinu je to presto velky rozdil. To same vydrzi. Sleek vydrzi par hodin (2-3). UD do odliceni ve stejne intenzite.

    V CR se da koupit treba tady (odtud ji mam ja):

    http://mac.nabizi.cz/urban-decay-electric-palette-paleta-ocnich-stinu_p77559/

    Ale maji ji i na Galaxii prani - jen neni skladem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. planuji na toto tema i clanek - jakesi srovnani obou paletek, tak jestli chces, poslu Ti pak link...

      Vymazat
    2. Určitě hod link :) Ale co se týká té ceny - uff :/ To si ji radši objednám ze zahraničí :(

      Vymazat
    3. tady je: http://www.blondatejsvet.cz/2014/05/urban-decay-electric-palette-vs-sleek.html

      Vymazat
  5. nedivím se ti, že toužíš po té paletce, protože je dost povedená

    http://sisters-hoods.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Paletku Acid bych chtěla takyyyyyyyyy :) I když myslím, že bych takové crazy barvy nevyužila tak často :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  7. Hned by som brala vsetko bohuzial som neskusala nic :)

    Ak budeš mať čas pozývam na giveaway o vlasový balíček, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/05/kallos-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  8. Ty "electric" paletky vypadají hezky, ale já si vůbec neumím představit co bych s nimi dělala ... :-/

    OdpovědětVymazat
  9. Na feelunique.com ji mají za 38 Euro doprava je samozřejmě zdarma

    OdpovědětVymazat
  10. Teda ta rtenka je opravdu krásná, bozi odstín na léto!

    OdpovědětVymazat
  11. Mám paletku UD a od kamarádek jsem dostala i tuto Sleek a musím říct, že jak mi u neutrálních stínů nevadí, tak u těchto neonek je rozdíl drastický a určitě se vyplatí investovat.

    OdpovědětVymazat
  12. http://www.ebay.com/bhp/dark-purple-lipstick

    OdpovědětVymazat
  13. Co tahle ? http://www.yslbeautyus.com/Rouge-Volupté-Perle/523YSL,default,pd.html

    OdpovědětVymazat
  14. Too Faced primer na rty si, Terezko, klidně odpusť, mám ji a nic moc. Jinak mám věci od Too Faced moc ráda, tohle ale funguje jen malinko. Ta od MACu lepší, ale odvařená nejsem taky. Nejlíp se mi pod rtěnku osvědčil All about lips od Clinique, používám x let. Není to sice přímo primer, ale vyhladí, hydratuje, připraví.

    OdpovědětVymazat
  15. som asi jediná ktorá nakupuje v drogérii :(

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...