NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pondělí 19. května 2014

Make-up dne: NEON vládne!

Jsou věci, které z mojí kosmetické výbavy nikdy nezmizí a troufám si říct, že je budu mít ráda do konce života. A nebojím se přiznat, že si klidně koupím několikáté balení. A proto někdy o mých ,,svatých grálech" můžete na blogu nebo ve videu slyšet častěji než je zdrávo.
Když já si ale nemůžu pomoct, když je nějaká věc, produkt, který mi sedl úplně vším, tak ho prostě používám a chválím, používám a chválím. A někdy se takhle stane, že i když tu věc mám nesmírně ráda, ráda ji používám a ještě radši o ní všude mluvím, prostě na ni zapomenu. Přestanu ji používat, nahradí ji jiná skvělá věc nebo jen zkrátka leží doma v šuplíku a kdykoliv si ji chci vzít tak nad ní vyhraje nějaká jiná. A přesně takhle to mám s úzasnou neonkou od Astoru.


Už jste o ni slyšeli asi ticikrát, ale kdyby náhodou mezi Vámi byl někdo, kdo ještě neví jak se jmenuje má rtěnková láska, tak je z kolekce Heidi Klum, odstín 007 Bubbly. Zkrátka ta nejkrásnější neonová růžová, jakou jsem na rtech kdy měla. A aby to v Astoru dotáhli k naprosté dokonalosti ukázalo se, že rtěnka skvěle drží, příjemně se nosí a jako třešnička na dortu je její úžasná parfemace. Prostě jednička s hvězdičkou.
No a jelikož jsem dnes měla náladu na celo-černý outfit s prvky zlaté, měla jsem náladu trošku tu tmavou rozbít něčím zářivým a neonovým. A co je lepší než tohle?






Jaká je Vaše TOP neonka ?:)

9 komentářů:

  1. Sluší ti to, nádherný odstíny rtěnky! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Nadherná!!!!
    Olgalifestyle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, já mám oblíbenou Maybelline z řady Colorsensational 900 pink pop a 910 shocking coral. Ráda nosím výrazné rty, je to jednodušší, než se dělat se stíny. Sluší ti to.

    OdpovědětVymazat
  4. Já zase ráda nosím tu neonově růžovou rtěnku od Famous, myslím, že je v odstínu Spotlight. A to jinak tu značku nemám moc ráda, ale tahle rtěnka je fakt povedená.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  5. Já na neonovou rtěnku nemám odvahu, jelikož jsem světlá a připadá mi že mi tolik nesluší. Ty v ní vypadáš skvěle ! ♥ a máš úžasný tetování :)

    OdpovědětVymazat
  6. toto mi nerob, práve keď som si povedala, že s rúžmi a leskami mám útrum, navyše tak trošku hľadám náhradu za moju neónku z Pupy..:/

    OdpovědětVymazat
  7. No tak to je tutututut barvicka, v utery jsem na ni koukala v dm a je teda fakt krasna, akorat ja na vyrazny rtenky proste nemam koule :(

    OdpovědětVymazat
  8. výrazné rtěnky Ti moc sluší, takže tu krásku nezanedbávej a koukej ji pořádně vyvětrat :))

    OdpovědětVymazat
  9. Teda, tak tahle ti opravdu moc sluší!!!! Já ty neony prostě miluju :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...