NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pátek 9. května 2014

REVLON ColorBurst Matte

Poprvé jsem tuhle ,,novinku" viděla v nějakém videu od američanky, která ji vychválila až do nebes. Z prvu jsem si říkala, že je to věc, kterou nepotřebuju a ikdyby se dostala k nám do ČR, stejně bych ji nechala ve stojanu ležet bez povšimnutí. No, kdyby se k nám dostala, je dobrý vtip.

Nicméně jsem to nechala plavat. Ale pak se tím začal plnit beauty svět a poslední hřebíček do rakve mé peněženky udělala milovaná Nicole, která těmto Revlonovým pastelkám věnovala celé video ve kterém v podstatě řekla, že je musíme všichni mít. No a já se zamilovala do 230 Complex. Pak už stačilo pár kliků na eBayi a pastelka si to namířila z Floridy až ke mě do Prahy.


Začnu klady, protože těch moc není a dneska bohužel budu zlá. Co se týká prvního bezvýznamného plus tak to je obal. Obal je zvláštně matno-stříbrný, v barvě zralé broskve. Vypadá vážně moc hezky a hned jak jsem pastelku vyndala z balíčku, zamilovala jsem se.
No a druhý a bohužel poslední klad je rychlost dodání, které tak úplně s pastelkou jako takovou nesouvisí. Ale na to, že balíček putoval ze zmíněné Floridy, tak jsem ho doma měla cca za týden-10 dní. Což mi přijde dost rychlé, protože všichni známe Českou Poštu, že. Ale zpátky k pastelce.
Ted musím začít s těmi negativy. První věc, se kterou se těžko zžívám ale ještě bych ji překousla je tvar a způsob otáčení produktu. Tvarově je ,,hlavička" pastelky poměrně tlustá, takže se s tím užší rty budou kreslit těžce a vykreslit srdíčko jde taky opravdu ztuha.


Otáčecí systém je na jednu stranu praktický, na druhou mi vadí absence toho, že si pastelku nemůžu ořezat. Chápu, je to subjektivní problém a dojem, ale takovéhle vychytávky zkrátka ráda nemám.
Dalším problémem je u mě parfemace a celkově smrad, který je tak intenzivní, že i když si tím namaluju rty, cítím to pořád a musí pastelka dolů. Je to strašně silná peprmintová vůně (čti smrad), která je ale mému nosu strašně ale strašně protivná. Je totiž hrozně pronikavá a strašně chemická.

Sečteno a podtrženo tohle všechno by se dalo zkousnout, kdyby byla pastelka skvělá. Jenže není!! Pastelka se v okamžiku aplikace okamžitě odstěhuje do všech vrásek mých rtů, popřípadě rty strašně vysuší. A ano, zkoušela jsem to i s balzámem i bez. Co mi trochu pomůže je bezbarvý lesk, ale proč jsem si teda kupovala matný produkt, když na to musím prdnout lesk?
No a jako největší problém vidím výdrž, která je nulová. Bohužel musím říct, že i přesto, že je to matný produkt a ty většinou mají o něco delší výdrž, tak pastelka se na rtech udrží maximálně půl hodiny a to je opravdu maximálně a ještě do toho nesmíte ani jíst ani pít.

Celkově je produkt pro mě vělkým zklamáním a vůbec ho nepoužívám. A na to, že jsem za něj dala i s poštou nějakých 350,- jsem od něj čekala zkrátka víc. Ono to zklamání většinou bývá o dost větší, když si něco objednáte, ještě z takové dálky, těšíte se na to jak malý a pak zjistíte, že jste vyhodili peníze oknem a žádný zázrak se nekoná.

8 komentářů:

  1. já jsem těhle "pastelek" moc nevyzkoušela, ale pro mě je nejlepší ta od Astoru. je strašně příjemná na rtech, vydrží, a i odstíny se mi moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  2. Je pěkný :) Já mám máslo na rty v pastelce od Astoru a je skvělé :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ako už vyššie dievčatá písali, aj ja mám pastelky od Astor a tie sú vážne super. Nedávno som kúpila už tretí odtieň a musím sa veľmi premáhať, aby mi po návšteve drogérie neskončil v košíku ďalší.

    OdpovědětVymazat
  4. Matné barvy na rty vysušují obecně všechny. Já jsem si z barvících balzámů oblíbila Caresse od L'Oreal a Lip butter od značky Korres

    OdpovědětVymazat
  5. vidíš to.. a já je mám opravdu ráda.Možná to je odstínem, protože já mám jiný :/ To je mi líto, že ti tak nesedla..

    OdpovědětVymazat
  6. Viděla jsem je ve Skotsku, ale odstín který jsem měla vyhlédlí tam nebyl (je možné, že taky je jen v Americe) a další se mi nelíbili. Z těhle chubby sticků mám doma essence a catrice a obě jsou super! :)

    OdpovědětVymazat
  7. No mám na ní spadeno, tak uvidím. Každopádně by to chtělo fotku na rtech, obrázek tužky mě ani tak moc nezajímá jako spíš to, jak to vypadá po namalování...

    OdpovědětVymazat
  8. Já po celém Revlonu po dobré zkušenosti s MU toužila jak blázen, a obvzlášť po klasických pastelkách. Jenže recenze právě mluvily o tom peprmintu, což nenávidím a udržela jsem se nekoupit a s odstupem jsem za to fakt ráda.
    Je to na nic,když má člověk očekávání :-/

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...