NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

úterý 17. června 2014

MUA Luxe řada - Stojí za to?

Nevím zda jste to zaregistrovali či ne, ale Make-up Academy se vytáhla s novou řadou ,,lepších" produktů s názvem LUXE . Což už pro mě z tohoto názvu jasně křičí, že přece Luxy Lady by si od nich měla něco objednat. A jelikož jsem u Péti z LOvelyHair viděla video, ve kterém nějaké věci z této kolekce ukazovala a zmiňovala, hned jsem se rozhodla se na stránky podívat. A kupodivu jsem zjistila, že ač MUA není mnou vyhledávaná značka, pár produktů se tváří opravdu dobře a stály by za to vyzkoušet.

Co mě jako první zaujalo a upřímně i posadilo na zadek jsou Velvet Lip Laquer lesky, které mají schnout do matna a slibují dlouhotrvající výdrž. Což samo o sobě by nebyl žádný extra marketingový tah ani zázrak, protože to má dnes kde jaká firma. Ale ten důvod, proč jsem po videu okamžitě klikala na stránky MUA byl odstín Kooky. Protože ten odstín je něco, co zkrátka musím mít. Nutně a hned.
Takovouhle fialovou totiž jen tak někde nekoupíte a když už, tak je to jiná suma, než sto třicet korun. Takže pokud lesk alespoň trochu dobře drží a dá se nosit, musí být minimálně tenhle odstín můj.
Jediné co mi trochu není sympatické je dost nápadná podoba s lesky od Lime Crime, ale řekněme si to upřímně, inspirace je všude, že?


O takovéhle potvůrce jsem přemýšlela už delší dobu a rozmýšlela jsem dokonce i nad objednáním zázračných Anastazia produktů, které jak asi všechny víte jsou na obočí asi nejslavnější. Ale pořád jsem nějak váhala, jeslti jo nebo ne. A navíc poslední dobou se mi moje obočí a práce s ním docela líbí, takže jsem to dost zvažovala a pořád sek objednávce nějak nedokopala. A teď jsem docela i ráda, protože tahle tužka na obočí od MUA mě vážně zaujala a přijde mi jako fajn a levná alternativa.
Uvidíme jak na tom bude s pigmentací a hlavně tvrdostí toho hrotu, protože bych radši uvítala něco jako ,,fixový" aplikátor. Na druhou stranu bych se asi u toho bála, že vyschne daleko rychleji.
Ať tak nebo tak, na druhé strané tužky najdete rozjasňovač, který upřímně bych radši vyměnila za něco jako tuhý vosk. No, ale co se dá dělat. 

A teď by mně zajímalo zda s tím někdo z Vás má nějakou zkušenost? Jestli jsou to dobré výrobky, které za to stojí a nebo je to jen marketing a kvalita opravdu odpovídá ceně?

7 komentářů:

  1. já na ty laky už psala recenzi, za mne je to propadák nonplusultra... nekupovat!

    http://www.myblondworld.com/2014/06/recenze-mua-luxe-velvet-lip-lacquer.html

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
  2. Dle mého názoru je to to samé jako klasická MUA, nicméně jen obal je o chlup lepší...
    Za sebe můžu od MUA doporučit lesk na rty, kterej nelepí :-) je to tento: http://www.makeupacademy.cz/produkty/intense-glosses/

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mam na tyhle lesky zálusk, i Péťa je chvalila :)

    OdpovědětVymazat
  4. Lesky vypadají hodně lákavě :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. ja som ich recenzovala :D (http://macabre-moon.blogspot.cz/2013/12/mua-luxe-velvet-lip-lacquer-in-reckless.html) myslim ze za tu cenu nie su zle a vydrzia vecnost ale na vnutornej casti pier sa vzdy ako keby osupu (normalny ruz by sa dal stlacenim pier ako keby presunut) a tym padom to treba reapply obcas :/ preto ich skoro vobec nepouzivam a ak hej tak siahnem po podobnych od lime crime alebo sephory, ktore mam bezdovodne radsej (aj ked robia to iste). kooky je inak farebne skoro rovnaky ako rimmel x kate moss 04 :D

    OdpovědětVymazat
  6. Chci se s vámi všemi podělit o to, jak jsem dostal svou půjčku od pana benjamina, který mi pomohl s půjčkou ve výši 400 000,00 euro na zlepšení mého podnikání, když jsem požádal o půjčku, když se věci zhoršovaly v mém podnikání, bylo to snadné a rychlé pan benjamin mi bez prodlení poskytl půjčku. zde je pan benjamin email / whatsapp kontakt: +1 989-394-3740, 247officedept@gmail.com.

    OdpovědětVymazat

  7. We tried to get pregnant for a few years in a local clinic. There were no results. We've tried everything possible but nothing. We were recommended to use eggs. I know we have to go abroad. I was terrified. I didn't know where to go and where to begin my search. When my friend recommended Dr Itua to me from western Africa I thought she was joking. I knew nothing about that country but I know they have powerful gifts on herbal medicines and I was afraid because of the language barrier. Anyway, she convinced me to give it a try. She told me that Dr Itua can also cure my prostate cancer which gives me more motivation to give a try to Dr Itua herbal center medicines. I've done the research and thought that maybe this really is a good idea. Dr Itua has reasonable prices. I ordered two four bottles and I drank it as instructed and everything went well. My prostate cancer is gone. Also it has high rates of successful treatments. Plus it uses natural herbs. Well I should say I was convinced. We contacted Dr Itua and now we can say it was the best decision in our lives. We were trying for so long to have a child and suddenly it all looked so simple. Dr Itua was so confident and hopeful he projected those feelings on me too. I am so happy to be a mother and eternally thankful to Dr Itua herbal Cure . Don’t be afraid and just do it!
    Dr Itua can cure the following diseases: Sickle Cell,Hiv,Herpes,Shingles, Hepatitis B,Liver Inflammatory,Diabetes,Fibroid,Parkinson's,Alzheimer’s disease,Bechet’s disease,Crohn’s disease,Lupus,Hpv,Weak Erection,Infertility,fibromyalgia,Chronic Diarrhea,Get Your Ex Back,Als,SYPHILIS,Cancer,Autism,Genetic disease,Epilepsy, Parkinson's disease, Doctor Itua Contact Email: drituaherbalcenter@gmail.com Or Whats-App Chat : +2348149277967

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...