NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

středa 16. července 2014

Prázdninový provoz na LuxyLady

Prázdniny už budou za chvilku ve své polovině a já jsem mimo horka ani nepostřehla, že je léto. Což je na jednu stranu dost smutné, ale znáte to, čím jste starší, tím víc povinností Vás v životě čeká. A jelikož já školu v prvním ročníku flákala, teď mě čeká dodělávka všech zkoušek. Díky Bohu už mi chybí jen dvě, takže se zdárně blížím konci.
Plus do toho všeho chodím ještě do práce a mám ještě další mimo aktivity, takže si opravdu léto nijak extra neužívám. Pokud nepočítám pár návštěv chaty a opalování na našem pidi balkoně.

Ale co se týká prázdninového provozu tady na blogu, tak to bude trošičku jinak. Videa zůstávají stejná, středa a sobota. Ale články budou po dobu prázdnin jen v pondělí, kdy se budou střídat recenze a klasické články.
Příšté týden jsem celý pryč, takže nevím jestli pondělní článek stihnu, ale o videa nepřijdete, předtočila jsem je, takže středa i sobota je rozhodně jistá :)

No a jinak doufám, že Vy si alespoň užíváte léto plnými doušky, že si užíváte pohodu a realxujete. Já se taky snažím a doufám, že příští týden bude super a plný pohody. Ještě jsem se chtěla zeptat, zda mám za celý týden zkusit natočit nějaký vlog? :) Zajímalo by Vás to? Dejte mi prosím, dolů vědět:)

Mějte se zatím pěkně a uvidíme se sice virtuálně normálně, ale fyzicky se na Váš těším přespříští týden.
Paaa
T.

7 komentářů:

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...