NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

úterý 27. listopadu 2012

Vánoční TAG od Nikolety :)

Krásný večer holky,

dneska opět trošku ,,odflákle", jelikož jsem pořád u přítele a on okupuje počítač - ano, hraje 7 hodin počítačovou hru :D Takže mě omluvte :)
Dneska bych chtěla napsat článek/TAG od Nikolety. Jako každý TAG je to série otázek a tentokrát se budou otázky týkat Vánoc, které už se kvapem blíží. Pokud by si chtěl někdo přečíst odpovědi od Nikoletky, tak může zde.

1.) Jaký film je v období Vánoc Tvým nejoblíbenějším? 
Noo, dost těžká otázka na začátek :D Řekla bych, že nejoblíbenější film v období Vánoc je ,,Sám doma,,. Je to klasika a vždy mi to zvedne náladu. Z pohádek bych řekla jednoznačně Tři oříšky pro popelku.

2.) Jaká je Tvá oblíbená Vánoční barva? 
Miluju spojení buď stříbrno-modré nebo zlato-červené. To jsou pro mě barevné kombinace evokující Vánoce.

3.) Je Štědrý Večer. Zůstaneš ve svém pyžamu/domácím oblečení, nebo se hezky a společensky oblékneš a upravíš?
Máme to doma nastavené tak, že už od rána k nám chodí příbuzní, takže už od rána jsme všichni svátečně oblečení, upravení, hezcí, voňaví - zkrátka je to sváteční chvíle a oblečení k tomu prostě patří.

4.) Pokud bys tento rok mohla koupit jen jeden dárek, jen jedné osobě, pro koho by byl? 
No, určitě bych se velmi těžce rozhodovala mezi mámou a přítelem. Ale pokud by to měl být opravdu jen jediný dárek pro jednoho člověka, tak bych asi vybrala mámu. Přece jen - máma je máma. Přítele sice strašně miluju a doufám, že to nebude znít zle - ale prostě je to máma ! :) No a co bych ji koupila? Asi parfém, který vím, že by ji udělal největší radost - Cacharel NOA.

5.) Otevíráš své dárky večer nebo ráno, a v kolik?
Tak myslím si, že nejsme v USA, abychom si rozbalovali dárky až ráno. My teda klasicky rozbalujeme dárky večer - hned po večeři. A je to vážně úžasná věc. A teď tím zrovna nemyslím to, že něco dostanu (i když to taky miluju), ale myslím to, jak se obdarovaným lidem rozzáří oči a potěšíte je.

6.) Upekla jsi někdy chaloupku z perníčku?
Ne:D Stejně jako jsem nikdy nepekla perníčky. U nás doma se prostě perníčky nějak nepěstují - spíš klasické cukroví.

7.) Co děláš o Vánočních prázdninách?
Popravdě, nic. Pokud samozřejmě nepočítám nějaké to pečení cukroví, vánoční úklid, balení dárků atd atd - co prostě dělá většina lidí. Jinak si o Vánocích užívám atmosféry, rodinné pohody, pohádek v televizi a jídla :D

8.) Máš nějaké Vánoční přání?
Pokud by se mělo jednat o věci jako takové, pár přání by bylo. Jinak celkově nějaké speciální přání mám asi jako každý - aby moje rodina byla zdravá, šťastná a aby se ji dařilo. Dál bych si přála, aby jsme byli s přítelem šťastní, abych měla pořád svoji práci a abych dodělala školu. 
No, když na to tak koukám, nechci toho málo :D

9.) Jaká je Tvá oblíbená Vánoční vůně?
Abych se přiznala, úplně nesnáším vůni například vanilky, skořice, fialek, vonných tyčinek atd - prostě vůní, které jsou pro Vánoce typické. Proto je pro mě nejoblíbenější vůní Vánoc vůně stromečku, vůně právě upečeného cukroví a smažených řízků.

10.) Jaké je Tvé oblíbené Vánoční jídlo/pochoutka?
Tak o tom není pochyb - přece řízek a bramborový salát! Hlavně ten od táty, dělá ho prostě nejlepší. Ať si říká každý kdo chce co chce, ale my prostě salát přes rok neděláme - máme to jako takové sváteční jídlo na Vánoce, proto se na to patřičně celý rok těšíme. 
Pokud se jedná o pochoutku, tak je to samozřejmě cukroví.

Táák a to byla poslední otázka. Snad jsem odpověděla nějak uspokojivě a ještě jednou děkuju Nikoletce za otázky a zveřejnění tohoto TAGu:) Jinak se ještě jednou omlouvám že teď tolik nepíšu, ale slibuju, že mám v záloze super nápady na články a samozřejmě i na videa ;) Holky mini dotaz - Budete koukat na videjka až nějaká budou na youtube? Popřípadě jaké téma by se Vám líbilo? :)

Vaše LL*

pondělí 26. listopadu 2012

Dotaz - LUSH

Ahojte holky,

dnes jsem u pritele, takze pisu pres IPhone (ano bez diakritiky) a nemam v zaloze nic, co bych vam dnes napsala. Spis potrebuju radu zase ja, hm opet :D
Je to bohuzel zase tady, potrebuju vasi pomoc me mile ctenarky:) Chci si konecne (po vsech tech kladnych recenzich) koupit neco od firmy LUSH. Koukala jsem na jejich stranky a urcite navstivim jejich obchod, ale kamen urazu je to, ze nevim co bych si mela koupit? Co vybrat z takoveho mnozstvi produktu a co je opravdu dobre?
Proto otazka na vas me slecny, co stoji za to si koupit a co proste musim mit?
(P.S.: chtela bych neco na mastici vlasy,pak neco na plet no a neco na telo;)))

Dekuju moc za rady a uzivejte pondeli!
Vase LL*

neděle 25. listopadu 2012

Poděkování, blogový svět, novinky atd...

Krásnou neděli holky,

tenhle článek bude čistě kecací, takže žádnou recenzi nebo něco podobného nečekejte. Ale samozřejmě čtěte dál, aby vám něco neuniklo :D


PODĚKOVÁNÍ...
....a to velké. Chtěla bych vám poděkovat za všechny milé komentáře, že vás baví to, co píšu, že tento blog navštěvujete tak hojně (..návštěvnost již přesáhla hranici 1600...pro někoho málo, ale pro mě úspěch!!), že se stáváte mými pravidelnými čtenáři a nebo jen prostě proto, že mi umožňujete a motivujete k věci, která mě strašně baví a naplňuje - k psaní.
Pamatuju si, když jsem tenhle blog zakládala (což není tak dávno, že) a nikdo sem nechodil, nebyly tu žádné komentáře a o pravidelných čtenářích jsem si mohla nechat jen zdát... byla jsem z toho celkem smutná a odrazovala mě to od psaní dalších článků. Ale pak se nějakým zázrakem začaly objevovat první komentáře, návštěvnost stoupala no a i ti čtenáři přibyli. A od té doby to jde - díky vám - stále nahoru.
Snažím se každý den napsat nějaký zajímavý článek, který vás bude bavit nebo nějakou zajímavou recenzi, abych vám poradila po čem sáhnout a od čeho ruce pryč. Samozřejmě, že jsou mi ostatní blogy velkou inspirací, ale fakt se každý den snažím vymyslet něco nového, svěžího a hlavně - svého. Jsem vám neuvěřitelně vděčná, že mě čtete. Doufám, že vám to přináší aspoň z půlky takové potěšení jako mě.


BLOGOVÝ SVĚT...
...tak to je myslím kapitola sama pro sebe. Svět plný recenzí a článků, holek které milují kosmetiku a možná i začátku nových přátelství. Na druhou stranu je to svět plný kopií, sprostých a zlých (většinou) anonymních komentářů, závisti, faleše a utajených spoluprácí s firmami.
Sice jsem v tomhle světě poměrně nováčkem, ale myslím, že tohle je tak nějak patrné hned a na první pohled.
Ale ať už je to jakkoliv, tenhle svět kosmetiky, vůní a všeho holčičího prostě miluju. Je to vášeň a možná i trošku závislost, ale jsem za to vděčná. A je super, že se i videa s touto tématikou rozmohly jak tady v ČR, tak i vedle na Slovensku. Sice jsme opět strašně pozadu za Amerikou, ale aspoň něco!
Je úžasný si přečíst recenzi nějakýho výrobku o kterém zrovna přemýšlíte, že si koupíte, ale nevíte jestli bude dobrý nebo naopak ne. Je super sledovat blogy plné rad, tipů a všeho nového.
Jak už jsem říkala, jsem v tomhle docela nováček, ale myslím si, že se učím rychle (tohle neberte jako nějakou namyšlenost) - a snad je to i vidět na mých článcích. Snažím se zlepšovat každým novým článkem, snažím se zlepšovat i blog a prostě celkově vše, co by vám mohlo vadit. Jednou bych totiž chtěla být jedna z těch ,,slavných" blogerek, která má tisíce čtenářů. Sice je to běh na dlouhou trať, ale doufám, že mi v tomhle trošku pomůžete svým stálým zájmem, přihlášením se mezi mé čtenáře a nebo jen sdílením blogu :)

NOVINKY...
...těch je víc. Možná asi začnu jednou zásadní, které jste si už jistě všimly při prvním pohledu na blog. Ano, má nový vzhled :) Ten starý byl jen provizorní, takže doufám, že se vám tenhle líbí víc. Jinak je blog trošku i jinak přeorganizovaný - můžete si všimnout nových kontaktních údajů - na facebooku mám novou fanpage, takže mi prosím dejte like :) http://www.facebook.com/luxylady2 . Můžete mě s jakýmkoliv dotazem, prosbou, přáním nebo kritikou kontaktovat, budu ráda.
Další novinkou nebo spíš překvapením je taková odměna pro vás. Až totiž tento blog přesáhne hranici 2.000 shlédnutí - bude první giveaway ♥ (a bude stát za to!!!).
Pokud by někoho zajímalo, jak je to s videem, tak video o Elfu je natočené, sestříhané, všechno hotové, ale..
........ je strašný! Upřímně musím sebekriticky říct, že se strašně zadrhávám když mluvím, světlo je taky úplně na nic a hlavně - což je podle mě asi nejhorší - ten blbej foťák se pořád sám zaostřuje, takže je půlka videa skoro rozmazaná. Takže po zdravé úvaze jsem se rozhodla video přetočit. Ale opravdu nevím kdy, takže nic neslibuju, ale budu se snažit. Mám v hlavě spoustu nápadů na videa, takže pokud mě budete sledovat a videa se budou líbit, moc ráda v nich budu pokračovat :)
Poslední novinkou jsou asi nové rubriky, které chci zavést. Konkrétně se jedná o rubriku ,,5 věcí, které...." - která bude každou druhou středu v měsíci. Další rubrika s  názvem ,, Tip měsíce ", která bude vždy poslední neděli v měsíci. No a do třetice všeho dobrého to bude rubrika ,, Best&Worst" , která bude vždy poslední den v měsíci.

Uff, koukám, že jsem se zase rozepsala, takže kdo jste dočetl až do konce, gratuluju:D Jinak jsem na novém vzhledu pracovala docela dlouho, tak mi prosím dejte vlevo nahoře vědět, jestli se vám líbí. A klasické zvídavé otázky nakonec. Jak se vám celkově líbí blog a jeho uspořádání? Těšíte se na giveaway? Líbí se vám nové rubriky?

Krásný zbytek neděle
Vaše 

Luxy Lady

pátek 23. listopadu 2012

Mazáníčko, mazání....

...aneb zpevňující tělové máslo Doliva.

Tak tohle tělové máslo vám prostě musím ukázat a hlavně vám o něm napsat pár slov. Bylo původně mamky (myslím, že ho dostala snad k narozeninám), ale po jeho vyzkoušení a přivonění k návykové vůni se tak nějak potají stalo mým. A jelikož je to úžasná věc, doporučuju ho určitě vyzkoušet!


Tak to vezmeme pěkně od začátku. Jak už jsem říkala, tělové máslo je od značky Doliva. Já s touhle značkou zas tolik zkušeností nemám, ale po zkušenosti s tímto máslem mám na ni jen ten nejlepší názor.
Začala bych asi balením - sklěněná lahvička, která má strašně bombový zavírání. Připomíná mi nějaké starodávné medikamenty z nějaké malé lékárny, kde to voní levandulí (ano, mám velkou představivost). Jednodušeji řečeno se mi balení hrozně líbí, jen snad jediná věc, která mě trošku štve - hůř se otvírá ten železný ,,otvírák" na boku, musíte použít sílu. Ale po otevření..
po otevření cítíte úžasnou vůni granátového jablka. Je to tak nádherná vůně, že bych ji fetovala celý den. Nejlepší na tom je to, že ta vůně na těle opravdu vydrží. Dále je ve složení tohoto másla například olivový olej, bambucké máslo, kofein, sladkovodní řasy chlorella vulgaris, extrakt z kořene coleus forskohili společně s pečujícím vitaminem E. Celá tato sestava poskytuje suché pokožce celého těla skvělou péči.

Kdybych měla celé tohle máslo shrnout, tak bych řekla, že je to v podstatě zázračná krabička, plná úžasných a zdravých věcí, která vám zaručí dokonale hebkou a hydratovanou pokožku. A že já opravdu vím, o čem mluvím, jelikož jak už asi víte, mám strašně suchou kůži - ne jen na tváři, ale všude. Žádné pleťové mléko a už ani olej mi nepomáhaly, ale tohle ano. Zní to možná tak, že to tady nějak propaguju nebo něco podobnýho, ale je to prostě tím, že jsem s tím maximálně spokojená. Strašně moc.
Chtěla jsem vám ukázat konzistenci, abyste viděly jak je opravdu hutná, ale už ho prostě nemám :D Na dně se krčí snad jen pár kapek a z toho byste asi moc moudré nebyly. Ale pokud máte suchou pokožku jako já a chcete zkusit opravdu něco účinného, pak je to právě tohle máslo. A pokud vás ani neodradí cena ( cca kolem 350 ,-), tak je to jasná volba.
Třešničkou na dortu celého výrobku je jeho další funkce (aby té chvály nebylo málo, že). Doliva totiž slibuje od tohoto másla daleko víc než jen hydrataci suché pokožky. Tvrdí totiž, že pokud budete tohle máslo používat hned po koupeli, ve které budete používat sprchový gel ze stejné řady (dole na obrázku), tak vaše pokožka bude po nějakém čase krásně vypnutá, hladká a zpevněná. Podle mé zkušenosti je to nejvíce vidět v oblasti zadečku a stehen, což jsou podle mě jedny z nejproblémovějších partií.







Závěrem se asi budu opakovat, ale prostě ho s čistým svědomím doporučuju. Získá si vás jak vůní, tak funkčností. A pokud i rozmýšlíte nad cenou tak věřte, že vám vydrží opravdu dlouho.

Tak co holky, vyzkoušíte ho? Nebo máte nějakou zkušenost se značkou Doliva?

Vaše LL*





čtvrtek 22. listopadu 2012

Nejnovější info o Elfu

Ještě v rychlosti vám řeknu super informaci, na kterou jsem teď narazila! Huráá :)



A jelikož od 29.11 už budou k dispozici novinky o kterých si můžete přečíst zde - http://luxylady2.blogspot.cz/2012/11/novinky-od-elfu-ktere-si-urcite-objednam.html, tak je hned ten den objednám! :) Rozdělím to asi na dvě objednávky a v té první budou tyto tři věci:

  • rozhodně maximálně krycí korektor (o jehož recenzi jste si hodně psaly)
  • pak HD tvářenka (na kterou se těším jak malá)
  • malý zúžený štětec

Ale co by mě zajímalo od vás, holky je to, jestli chcete na ty produkty recenzi tady na blogu nebo to udělat formou videa? (prosím opravdu o co nejvíc názorů ať vím :) předem děkuji )
A teď už vážně dobrou noc
LL*

Zelená vášeň od Elfu

Krásný čtvrtek holky,

tak už jen zítra naposledy a pak už víkend. Taky se tak těšíte jako já? Poslední dobou jsem šíleně unavená, takže už se nemůžu odpočinku dočkat. A abych si aspoň trošku zpříjemnila večer (a doufám, že i vám) napíšu vám slibovanou recenzi na lak od Elfu.

Nějak neumím popsat přesně barvu toho laku, ale řekla bych že je to taková zvláštní zelená. Nicméně se odstín jmenuje Teal Blue a samozřejmě jsem ho zakoupila na stránkách Elfu. Stál 75.- a má obsah 10 ml.
Můžu teda upřímně říct, že mě strašně překvapil. Když jsem ho zkusila otevřít, tak mi konzistence přišla strašně vodová a už v duchu jsem si říkala, že budu muset dávat minimálně dva nátěry a že já husa hloupá si ten lak kupovala. Ale jak tušíte správně, strašně překvapil ! Hned první nátěr super kryl - takže žádná další vrstva nebyla potřeba, odstín laku vypadá taky úžasně a nejlepší věcí na něm je to, že schne neuvěřitelně rychle. Během cca půl minuty jsem měla lak skoro zaschlý. Takže jsem si slíbila, že si musím objednat víc odstínů (a že jich mají opravdu hodně). Takže když to všechno shrneme, určitě laky z Elfu doporučuju - jsou stokrát lepší než laky například od Essence. A dokonce se tyto laky i objevují v jejich novinkách - například 15ti dílná sada laků (kterou si určitě objednám pokud bude za dobrou cenu).

A jak jste na tom vy holky? Máte zkušenosti s lakama od Elfu? Jinak takové malé překvapení pro vás - až tu bude přes 1500 návštěv čekejte velké změny a super článek plný novinek. Těšíte se? ♥
Vaše LL*

středa 21. listopadu 2012

Pěnová tvářenka Essence

Ahoj holky,

nevím jak vy, ale já jsem tak utahaná z práce, že dopíšu tenhle článek, umyju si vlasy, odlíčím se a jdu chrnět. Takže pokud by tu byly nějaké překlepy, tak za to zjevně může únava :). Ale vrhněme se na dnešní článek.
Dneska bych vám řekla něco málo o mém novém miláčkovi - pěnové tvářence Essence. Nese název soufflé touch blush a je dostupná hned v několika odstínech (tuším, že čtyři - ale nejsem si jistá). Já ji vlastním v odstínu 020 frozen strawberry, ale přijde mi, že všechny odstíny jsou si tak nějak podobné, takže je v podstatě jedno po kterém šáhnete.




 Já se teda přiznám, že jsem v poslední době pěnovým tvářenkám podlehla. A tuhle jsem si přímo zamilovala. Strašně mi vyhovuje ta její konzistence a způsob nanášení. Taky na tvářích vypadá daleko víc přirozeněji než klasická a hlavně, když výdrž  klasické tvářenky mele z posledního, zůstává z ní jen třpytky na tvářích, ale po téhle nic - což mě naprosto vyhovuje, protože mi třpytky v tvářence docela vadí.




 Barvička je opravdu příjemná a přirozená. Já tvářenku teda nanáším prsty, protože mi přijde, že po takovéhle aplikaci vydrží dýl, ale možná je to jen můj pocit. Další plus, který tato tvářenka má je její parfemace. Voní tak úžasně a hlavně dlouhodobě, že i cca po hodině cítím tu příjemnou vůni na tvářích. Co se ale výdrže týká, ta je trošku horší. Ale tak zase z druhé stránky - co bych mohla čekat za 65.-.



 Pomyslnou třešničkou na dortu je balení. Jak můžete vidět na téhle druhé fotce, když se podíváte z boku tak to vypadá, že tam skoro nic není, ale jedná se pouze o optický klam, nebojte :) Jinak mi přijde balení docela elegantní a hezky řešené - pokud by tam nebyla napsaná značka Essence, člověk by ani neřekl že stála pár korun.
Jen na konec poslední tip pro vás - pokud bych vás inspirovala a rozhodly jste se si tuhle tvářenku koupit a vyzkoušet ji, tak se nejdřív podívejte dovnitř balení, které chcete koupit. Mám totiž zkušenost, že každé balení je jinak naplněné - v prvním balení po kterém jsem sáhla bylo tvářenky jen půlka, tak pozor!

No a s touto recenzí se s vámi mé milé ladies loučím. Zítra se mi už snad podaří nahrát to proklaté video o Elfu - tak doufám, že hned budete sdílet odběr:) A zítra se těšte na recenzi jednoho úžasného laku.
Otázky na závěr... Máte rády pěnové tvářenky? Jaká je Vaše nejoblíbenější?

LL*

úterý 20. listopadu 2012

Krém na ruce Nivea

Tak holky a ještě vás dnes zasvětím do recenze na tento krém na ruce.



Konzistence je v podstatě stejná jako u většiny krémů na ruce


Je to teda novinka od Nivei, která slibuje rychlé vstřebání. Což můžu jen potvrdit. Obsahuje také mořské minerály a technologii HYDRA IQ. Tato zvláčňující technologie podporuje vlastní hydratační proces pokožky, pouze ale při pravidelném používání. Jeho velikost je 100ml a stál kolem 70,-.
Hlavním důvodem, proč byste si ho ale měly pořídit je jinde. Miluju tenhle krém z toho důvodu, protože nádherně voní. Ale tak strašně nádherně, že je to jako kdybyste si na ruce napatlaly parfém. A co je na tom snad úplně nejlepší - ta vůně vydrží opravdu, ale opravdu dlouho, přitom se ale krém rychle vstřebává a nemáte po něm takový ten nepříjemný ulepený pocit.
Takže kdybych to měla shrnout, tak ho ode dneška nedám z ruky, protože je nejlepší. Máte s ním některá zkušenost? Nebo byste mi/nám doporučily nějaký jiný?

Teď už opravdu dobrou noc:)
LL*

20 zajímavostí o mě

Hezký večer holky,

dneska mám chuť na povídací článek, takže jsem se rozhodla, že bych vám taky něco málo mohla říct o mě - co mám třeba ráda, co ne, jakou mám úchylku atd. Prostě 20 zajímavostí o mě, které se asi všechny nebudou týkat přímo kosmetiky :) Ale abych vás trošku zaujala, tak dnes bude i recenze na krém na ruce od Nivei.

20 zajímavostí o mě:

  • jediná věc z kosmetiky, bez které bych nemohla žít je řasenka
  • nesnášim kombinaci tmavých rtů a tmavě namalovaných očí
  • moji největší úchylkou je asi to, že neusnu v místnosti kde tikají hodiny
  • 6 let jsem závodně tancovala disco dance a rock´n´roll dívčí formace
  • jsem poměrně vysoká - 176 cm
  • jsem šťastně zadaná - s přítelem chodím přes rok a půl
  • nikdy jsem nenašla make-up, který by splňoval vše, co od něj očekávám
  • jsem studentkou VŠEM (Vysoká škola Ekonomie a managementu)
  • jako malá jsem skoro každý měsíc trávila v nemocnici - od té doby mám v nemocnici panický strach
  • mým nejoblíbenějším filmem je Thirteen (třináctka)
  • nemám doma žádné zvíře, ale strašně bych si přála psa - retrívra
  • mým vysněným místem na zemi je LA
  • nesnáším na holkách krátké vlasy a klučičí sestřihy
  • jednou bych chtěla být managerkou nějaké mezinárodní společnosti
  • mou nejoblíbenější značkou je Guess
  • mám suchou pleť a pokud bych se večer nenamazala krémem, ráno bych se celá loupala
  • největší radostí je pro mě poslední dobou právě blog a vy, mí čtenáři :)
  • miluju kombinaci rudých rtů, rudého laku a vysokých rudých lodiček s černým kostýmkem
  • celý život mám komplex ze svých hubených nohou
  • můj nejoblíbenější drink je Tequila Sunrise

Uf, dalo docela práci vymyslet 20 zajímavostí, ale snad jsem to vymyslela obstojně :) Napsala jsem seznam věcí, které mě zrovna napadly, takže některé můžou být trošku ,,mimo kosmetiku".
Tak co na mě říkáte holky, pořád mě budete číst i potom že teď víte, jaká jsem? :D 

LL*

pondělí 19. listopadu 2012

Novinky od Elfu, které si určitě objednám

Hezké pondělí,

dneska jsem náhodou zavítala na stránky Elfu a co nevidím? Připravují k naskladnění super novinky, které budou již brzy k mání. Je tam pár věcí, které si musím hned objednat až budou k dispozici. A konkrétně se jedná o tyto výrobky:





Maximálně krycí korektor - přírůstek do profesionální řady. Dostupný bude v 5ti barvách, cena bude 95,- a pyšní se obsahem 20ml. Elf slibuje od tohoto korektoru maximální krytí jak pro zamaskování kruhů pod očima a akné, tak si dokonce troufá i zamaskovat tetování. Pokud by aspoň z části splňoval to, co slibuje, byla bych nadšená. Určitě ho ale vyzkouším.









Osvěžující roll-on pro oční okolí - rovněž výrobek profesionální řady. Jeho cena tedy asi nikoho nepřekvapí - 95,-. Má obsah 11,2ml a bude k dostání pouze ve variantě ,,clear". Obsahuje granátové jablko, rozmarýn, zelený čaj a okurky - takže redukuje viditelnost váčků a tmavých kruhů pod očima. No, pokud by tohle splňoval, tak je to můj vysněný výrobek, jelikož docela trpím na kruhy pod očima. Ale jak znám roll-ony, tak jsem k tomuto výrobku docela skeptická.




Štětec na korektor kulatý - asi se budu opakovat, ale opět patří do profesionální řady. Takže opět stejná cena 95,-. Tento štětec slibuje docílení air brush efektu - což by bylo sice vynikající, ale tak nějak tomu nevěřím. Ten tvar štětce mi přijde zvláštní, hlavně jeho hustota. Ale zkusím a uvidím.




HD Tvářenka - samozřejmě produkt profesionální řady a opět cena 95,-. Bude k dostání pouze ve dvou odstínech - což mě osobně zklamalo. Její velikost bude 10 ml a bude obsahovat praktickou pumpičku. Elf slibuje po použití této tvářenky hedvábně jemnou pleť. A jelikož jsem si v poslední době celkem oblíbila krémové tvářenky tak tuhle určitě vyzkoušim.




Malý zúžený štětec - a překvapivě další produkt profesionální řady s cenou 95.-. Na tenhle štětec jsem mimořádně zvědavá, jelikož má prý být skvělý na konturování obličeje a nanášení pudru pod oči a na těžko dostupná místa. Takže mi nesmí ve sbírce chybět. Jestli umí to, co slibuje, ukáže jen čas.










Peeling na rty - je to možná náhoda. ale opět se jedná o novinku profesionální řady s cenou 95,-. Peeling bude dostupný pouze v této barvě a jeho gramáž bude 4,4g. Peeling má sloužit na obroušení suchých rozpraskaných rtů. Má obsahovat vitamin E, bambucké máslo, avokádo, grep a jojobový olej, který vyživuje a chrání pokožku. Takže z toho popisu se to zdá jako ideální přípravek na zimu, ale upřímně si moc nedokážu představit jak přesně funguje. Ale tak zkusíme a uvidíme.






Samozřejmě, že novinek je víc, ale vypsala jsem vám ty, které si objednám a vyzkouším. Pokud byste se chtěly podívat na všechny novinky, víte kde to najít - www.elfkosmetika.cz a čekejte, kdy budou tyto novinky k objednání, protože určitě stojí za to alespoň jednu z nich vyzkoušet. A pokud s objednáním počkáte, určitě se tu dočtete o těchto výrobcích nějakou recenzi, takže pak se můžete rozhodnout zda koupit nebo ne.
Jak se vám novinky líbí?

LL*                           

neděle 18. listopadu 2012

Pigmenty Essence


Hezký nedělní večer holky,

dnes jsem si pro vás připravila opět jednu recenzi a to na pigmenty od Essence z řady Twilight - kterou každá asi zná, takže ji tady nemusím moc představovat. Mě osobně se ta kolekce jako celek moc nezamlouvá, ale tyhle pigmenty mě dostaly. Nejdřív jsem si koupila zlaté, zkusila je a byla jsem nadšená. Takže ano, tušíte správně, jsem musela jít pro další, tentokrát černé.




Tak takhle krásně vypadají pigmenty v obalu. Jeden stál 65,- a jsou fakt super. Nevím přesně, jak se odstíny jmenují, ale myslím, že nejdou přehlédnout. Takhle vypadají po rozetření:


Ta zlatá na fotce moc vidět nejde a na očích je to zrovna tak, ale pokud to trošku navrstvíte, tak jsou krásně zlaté a plné třpytek. Stejně jako ty černé. Pokud se jedná o výdrž, tak po použítí báze pod oční stíny (viz.obrázek) od Elfu mi pigmenty vydržely celý den. 


Jediné, co mi na pigmentech trochu vadí je jejich aplikace. Samozřejmě se musí nanášet štětečkem a o to by ani tak nešlo, spíš mi vadí to, že pokud si s nimi chci namalovat víčko, třpytky jsou opravdu všude na obličeji. A i když si oči namalujete jako první a pak až teprve make-up atd. tak stejně tam jsou třpytky pořád vidět. Takže jsem nad tím tak přemýšlela a asi si objednám od Elfu tento ochranný kryt:


Jinak celkově hodnotím tyto pigmenty velmi kladně, jinak řečeno jsem z nich opravdu nadšená. Přijde mi, že pokud se například ty černé nanesou na klasické oční stíny, dodá to líčení nový rozměr. A ty zlaté doporučuju používat s tekutýma černýma linkama - vypadá to skvostně!
Určitě je doporučuju minimálně zkusit, stojí to za to. Jak cenou tak výdrží.
Máte s nimi holky nějakou zkušenost? Nebo s jinýma pigmentama?

LL*








sobota 17. listopadu 2012

Nenechte si ujít

Hezké poledne holky,

opět se musím omluvit, že jsem nepsala, ale nakonec to skolilo i mě - chřipka. Každý z nás to zná, vše mě bolí, z nosu mi teče a ještě k tomu mě bolí v krku - takže jsem ráda, že ležim a vážně se mi nějak nechce sedět u pc. Takže dnes to bude krapet ,,odfláklý,,. Ráda bych vám ukázala dvě akce, které byste si podle mě neměly nechat ujít. Jedna z nich je ale bohužel pouze pro pražáky, nicméně pokud tam nebudete, určitě se o tom alespoň dočtete tady.




- tak tenhle výprodej by si asi žádná z nás neměla nechat ujít, ale jak už jsem psala, je to bohužel jen pro holky z Prahy a okolí. Už je to druhý výprodej, který se takto koná a já tam prostě nesmím chybět. Už proto, že jsem na tom prvním nebyla a doteď mě to štve.




- tak tímhle mi Rossmann udělal radost, protože mám vyhlídlou jednu rtěnku a oční stíny, takže tuhle akci určitě využiju. Já teda nevím jak vy, ale já poslední dobou víc prefetuji Rossmann než DM nebo Tetu, přijde mi, že mají větší výběr. Sice mám DMko hned za rohem, ale radši si zajedu o kousek dál do Rossmanna a vyberu si přesně, co chci. Já nejradši chodím do Rossmanna dole pod Václavákem, blízko Havelského tržiště (informace opět jen pro pražáky), protože tam mají podle mě největší výběr vůbec.

Tak tímhle bych asi dnes skončila, jelikož už mě přítel nahání zase do postele - ano, stará se o mě svědomitě :) Vím, že je to článek fakt na rychlo, ale třeba některé z vás budou za tyto tipy rády.
Jinak jak si užíváte víkend? Líp než já? A využijete některou z těchto akcí?

Hezkou sobotu
LL*

středa 14. listopadu 2012

Prodlužování řas

Krásnou středu holky,

doufám, že dnes jste měly na rozdíl ode mě pohodový den. Já jsem opět úplně vyčerpaná z práce - takže si dám skleničku vínka a pustím se do psaní. Takže tohle bude spíš takový kecací článek, který se bude týkat prodlužování řas metodou řasy na řasu. Chtěla bych vám napsat mou zkušenost, kterou s tímhle mám, ale jak říkám, každý s touto metodou má jinou zkušenost - někomu to vyhovuje někomu ne. Takže doufám, že tento příspěvek budete brát s nadhledem s tím, že je to opravdu pouze můj názor.
Nějak nevím, kde začít. Začnu asi tím, kvůli jaké blbosti jsem si nechala prodloužit řasy...

Já osobně mám docela štěstí, jelikož mi příroda nadělila tmavé, dlouhé řasy, které jsou i docela pěkně natočené. Takže takové věci jako jsou kleštičky na řasy, umělé řasy nebo prodlužující řasenka neznám. Jediné, co používám, je řasenka na objem, aby byly řasy krásně výrazné. Ale problémem je ta moje lenost. Ráno mi trvá cca 10 minut, než si vůbec řasy namaluju, jelikož je musím mít perfektní a výrazné - ano, prostě si na namalování očí potrpím nejvíc. Takže když jsem viděla, že se v poslední době rozmohlo prodlužování řas, říkala jsem si, že je to skvělá příležitost, jak ušetřit po ránu čas a přitom se budit s krásnýma řasama. Tak jsem si k narozeninám nechala koupit voucher na tuto metodu. Nebudu jmenovat salon, ve kterém jsem byla, abych náhodou nějak nepoškodila jejich pověst nebo něco podobného, ale když jsem tam na řasách byla, zdálo se mi to tam krásné a profesionální. A aplikace probíhala zhruba takto:

  • musela jsem přijít odlíčená (logické), následně jsem si lehla na lůžko, které mi připomínalo doktorské a měla jsem si vybrat délku řas - vybrala jsem si středně dlouhé
  • dále mi paní kosmetička nalepila pod spodní linii řas proužek izolepy - aby mi lepidlo nenateklo do očí
  • a pak už jsem jen zavřela oči a cítila, jak se mi vždy dvě řasy slepují a drží jednu umělou. Nebylo to nic nepříjemného ani bolestného, jen to lepidlo ! Když mi náhodou steklo do očí, byla to strašná bolest.
  • nakonec, když bylo vše hotovo, mi paní kosmetička sundala proužky izolepy a ukázala mi ,,své dílo"


Řasy byly krásné, to ne že ne. Problém byl v hustotě. Jsem prostě zvyklá, že jsou moje řasy opravdu výrazné a husté, což ty umělé řasy bohužel nesplňovaly. Byly takové až potom, co jsem je několikrát přejela řasenkou - takže byly umělé řasy v podstatě k ničemu, když jsem je stejně musela malovat. Další věc, která mi hrozně vadila byla ta pichlavá bolest, když jsem si přes ty řasy přejela nebo si jen promnula oko. Byla to strašně nepříjemná bolest, která mi vadila ze všeho nejvíc. Takže asi po zhruba pěti dnech bylo rozhodnuto, řasy musely dolů. Když jsem paní kosmetičce řekla, co mi řasy dělají, jen nevěřícně kroutila hlavou a říkala, že to není možné. Bohužel bylo.
Takže jsem měla umělé řasy dole. Ale to nebyl konec mého ,,utrpení". Když jsem se podívala do zrcadla, zděsila jsem se. Svoje krásné dlouhé řasy jsem měla pryč a místo nich jsem měla milimetrové ,,chloupky"!

Abych to teda shrnula a jak to vůbec dopadlo.. Řasy mi po cca měsíci a půl dorostly (ale to jen díky tomu, že mi rostou poměrně rychle) ale mezitím než narostly jsem se cítila hrozně - nebyla jsem to já a vypadala jsem opravdu divně. A ano, každý den jsem si nadávala, že jen z lenosti jsem si takhle blbě zničila řasy. Nakonec tedy vše bylo zase jak má, ale už bych do toho nikdy nešla. Nikdy nikdy nikdy!
Koukám, že jsem se strašně rozepsala, tak doufám, že některé z vás jste to aspoň dočetly do konce a berte tento článek opravdu jako můj osobní názor a zkušenost :) A co vy holky, máte s tímto některá zkušenost?

Krásný pohodový večer
LL*

pondělí 12. listopadu 2012

Nové laky do sbírky

Krásné pondělí holky,

omlouvám se, že jsem o víkendu neuveřejnila žádný článek ani se nevěnovala vašim komentářům, ale celý víkend jsem nebyla doma a nevěděla jsem, kde mi hlava stojí.
Dnes jsem si ale udělala malinkou radost a koupila jsem si 5 nových členů do mé lakové rodiny. Moje máma a přítel se shodují, že je to posedlost. Možná ano, možná ne, nicméně laků není nikdy dost, že. Ještě k tomu, když je tolik krásných barev a druhů, to je pak těžké odolat.


























číslo 1.
Tenhle lak mě naprosto nadchl. Úžasná zlatá barvička a třpytky. Je to klasický lak od essence s klasickou cenou 40,-. Takže výdrž asi zase nebude nic moc, ale nemohla jsem si pomoct. Je úžasný!

číslo 2.
Tak tenhle lak je ode dneška mým nejoblíbenějším. Je naprosto perfektní a stál jenom 50,- Je průhledný a jsou v něm velké zelené, modré a černé třpytky. Vypadá na nehtech neuvěřitelně dobře, vytváří nádherný efekt. Sice je to také lak od essence, ale jelikož se používá jako ozdoba na již nalakované nehty, tak by jeho výdrž nemusela být tak špatná. Jediná věc, která mi trošku vadí je, že docela dlouho trvá než zaschne.

číslo 3.
Moc hezká a příjemná barvička. Já jsem si vybrala tenhle zlatý lak, ale mají ještě stříbrný. Myslím, že je to takový ten klasický lak na večerní posezení nebo na party. Cena byla obvyklá jako u většiny laků od Miss Sporty - 39,-.

číslo 4. + 5.
Nádherné barvičky. Hlavně se mi strašně líbí ta fialová, která se dá krásně kombinovat se třpytkovým lakem číslo 2. Jinak cena je samozřejmě stejná, 39,-.


Tak tímhle jsem si dnes udělala radost, jelikož opravdu poslední dny nestíhám a jsem jen samá práce. A co vy holky? Máte nějaké nové laky do sbírky? A ještě mě tak napadlo, co kdybych zavedla ,,pár" rubrik, které se budou každý měsíc opakovat?:) nějaké návrhy?:)
Krásný večer
LL*


A na závěr ve zkratce pár novinek posledních dnů:

  • I já nakonec podlehla a objednala si prosincový LadyBox, takže jsem plná očekávání.
  •  Dala jsem na vaše rady a objednala si make-up, který jste mi doporučily - Bourjois - Healthy Mix
  • Už se stříhá video, takže se (snad už konečně) zítra dočkáte videa o Elfu !!:)

čtvrtek 8. listopadu 2012

Pár fajn věcí z Avonu

Hezký čtvrtek holky,

jaký jste měly den? Já teda nic moc, v práci strašný šrumec, takže jsem ráda, že jsem doma a že si najdu chvilku na psaní tohohle článku. Takže to vezmu asi trošku rychleji.
Předevčírem mi dorazil balíček z Avonu, takže jsem vám chtěla ukázat pár skvělých věcí, které už si objednávám po několikáté a jsem s nimi maximálně spokojená.


 Balzám s včelím voskem - výborná věc hlavně na zimu. Lze ho použít jak na rty, tak na ruce i pleť. Balení je sice maličké (15 ml), ale pokud ho budete jako já používat jen na rty, tak vám vydrží celou zimu, ne-li déle. V minulém katalogu byla akční cena 49,-, takže jsem objednala hned dva, protože je to šikovný pomocník do kabelky.




Miluju tenhle tělový sprej s melounem. Je to sice záležitost spíš na léto, ale objednala jsem si ho jak jinak než kvůli tomu, že byl zlevněný. Sice vůně nevydrží nic moc dlouho, ale jak už jsem zmiňovala, v létě je to skvělé osvěžení s příjemnou vůní. Balení je 125ml velké a přijde mi, že ani moc nemizí. Super je taky rozprašovač.


Vyhlazující pleťové sérum s minerály z mrtvého moře Myslím, že tohle je klasika z řady PLANET SPA. Je ho sice jen 50ml, ale pumpička dávkuje opravdu po troškách, takže vydrží poměrně dlouho. Zatím si myslím, že vrásky příliš nemám, ale používám ho proto, že mi krásně napne pleť a mám ji potom krásně hebkou. Ještě z této řady používám pleťovou masku.




Krásná, úžasná a velká pěna do koupele s vůní růžové magnolie. Nádherně pění a opravdu stačí nalít do vody jen trošku. Navíc má mít magnolie zklidňující a relaxační účinky, takže je skoro až povinnost si v ní odpočinout na hodinku nebo dvě. Balení je to XL-tedy 1000ml a stála 99,-. Další vůni, kterou si ještě občas koupím je ostružina a vanilka - ale to spíš v létě.



Tak tenhle přípravek je naprostá bomba. Objednávám si ho už po několikáté, protože mi prostě nesmí chybět. Jedná se o kúru proti akné s kyselinou salicylovou. Balení je sice jen 15ml, ale aplikuje se pouze na pupínek, takže vydrží fakt dlouho. Je to úžasný pomocník pro toho, komu se sem tam udělá nějaký ten pupínek. Já si ji dávám většinou na noc na vyčištěnou pleť - ze začátku trošičku štípe, ale není to nic, co by se nedalo vydržet. Ale opravdu krásně pupínek stáhne a zahojí. Pro mě je tohle naprostá jednička.







Četla jsem na několika blozích, že hodně holek nemá avon rádo. Já sama za sebe můžu říct, že ho ráda mám, ale jsou tam samozřejmě i produkty, které bych si nikdy neobjednala. Takže pokud někdo avon nemá rád, tak mu tenhle článek asi nic moc nedá, ale co vy ostatní holky, které máte rády avon, zkoušely jste některou z těchto věcí? Nebo máte nějaký jiný výrobek z avonu, který si objednáváte opakovaně? 
LL*

středa 7. listopadu 2012

Přítelův wishlist aneb čím obdarovat muže

Hezký večer všem,

jak už titulek článku naznačuje, dnes bych vám ráda ukázala seznam vánočních přání mého přítele aneb jaký dárek vybrat pro muže a čím ho potěšit - protože přiznejme si to, v mnohém se jejich přání neliší.
Asi to není úplně obvyklé téma na dívčím blogu, ale přece jenom každá z nás má nějakého muže ve svém okolí (tátu, bráchu, přítele, dědu, strejdu, kamaráda,...) kterého chceme na Vánoce obdarovat, ale často si lámeme hlavu s tím, co by se mu asi tak líbilo. Takže tohle můžete brát jako takovou malou inspiraci:)

Po důkladné čistce věcí, které by sice můj přítel rád našel pod stromečkem, ale jaksi nejsou reálné jelikož nejsem milionářka - ano, patří sem auto BMW, letadlo, loď, vila apod., jsem dostala celkem reálný seznam věcí, které by si přál.






číslo 1.  Příslušenství k iPadu - přesně jsem se nedopídila k tomu, co by to tak asi mělo být, nicméně to musí být podle nejnovější trendů v oblasti techniky a hlavně něco hodně cool, co nemá jen tak někdo. Takže z toho vyplývá, že většina mužů ujíždí na technických vymoženostech a blbinkách - nic tím nezkazíte.

číslo 2.  Sada nářadí na snowboard - perfektní dárek pro milovníka zimních sportů, což můj přítel bezesporu je. Sada obsahuje šroubovák, zažehlovací vosk, mini zámek, brzdu, pojišťovací šňůru a taštičku, zkrátka věci, bez kterých se správný snowboardˇák neobejde. Pokud tedy je ve vašem okolí někdo, kdo tento sport praktikuje, je toto ideální dárek.

číslo 3.  Peněženka - tak tou nikdy nic nezkazíte. Pro ilustraci jsem vybrala tu od quicksilveru, kterou si můj přítel přeje, ale myslím, že muže v každé věkové kategorii neurazí černá kožená peněženka. Problém ovšem nastává, pokud váš muž nenosí peněženku, to už mě pak jedině napadá zlatá spona na peníze :D

číslo 4.  Hodinky - tak ty si přeje přítel ze všeho nejvíc. Pokaždé, když jdeme okolo prodejny Police, nad nějakými se rozplývá. Takže tímhle mu udělám určitě největší radost, ikdyž ty hodinky nejsou žádná levná záležitost. Takže pokud chcete muže obdarovat něčím menším, hodinky asi nebudou ta nejlepší volba.

číslo 5.  Kosmetika - klasika. Neznám žádnou holku/ženu, která by nikdy nedala chlapovi nějaký ten sprchový gel nebo pěnu na holení. Je to prostě ta poslední možnost když už nás nic nenapadá a nechceme si lámat hlavu s vymýšlením něčeho originálního. Ale zase si přiznejme, že jsou za to rádi. Mají se čím umývat a čím holit, nemusí si celý rok žádnou kosmetiku kupovat, takže je spokojenost na obou stranách. A pokud se náhodou trefíte přesně do toho, co používá, máte vyhráno.

číslo 6.  Parfém - miluju pánskou vůni. Takový ten pocit, když kolem vás projde muž, který hezky a příjemně voní. Parfémy se převážně dávají mužům, které milujeme nebo ke kterým máme nějaký vřelejší vztah. Přítel si přeje tuhle od Armaniho, která mě osobně taky nádherně voní, takže je pro mě volba taky jasná. Problém ovšem nastává, pokud si váš muž přeje vůni, která se ale vám vůbec nelíbí. Tady je jediná možnost mu prostě koupit nějakou jinou, podobnou, která se i vám bude líbit a pak to hrát na to, že jste se prostě spletly.

číslo 7. Oblečení - a tady dámy, pozor. Na světě je část mužů, kteří o svůj vzhled dbají a není jim jedno jak vypadají. Pro takového muže je nějaké hezké oblečení ideální dárek - pokud samozřejmě víte, co se mu líbí a pokud ne, můžete to elegantně vyřešit dárkovou kartou. No a pokud váš muž spadá do té druhé části mužů, kteří si myslí, že je móda a styl jen pro ,,ženský", tak na něj platí jediná osvědčená rada - koupit mu trenky a ponožky.

Takže to je všechno z přítelových přání a mých rad, já doufám, že jsem vám aspoň trochu poradila. A co vy? Už přemýšlíte jakým dárkem ho potěšíte? Nebo už dokonce nakupujete?
LL*







úterý 6. listopadu 2012

Prosba o radu

Krásné úterý,

dnes bych nechtěla psát žádný článek ani recenzi, spíš bych se chtěla poradit s vámi. Potřebovala bych poradit nějaký opravdu dobrý make-up. Vyzkoušela jsem jich myslím docela dost, ale žádný mi nevyhovoval natolik, abych si řekla ,,wow" a už ho nikdy nevyměnila. Samozřejmě hledám make-up, který bude nějak cenově dostupný - ano jistě, ty dražší jsou kvalitnější, ale jsem zatím jen studentka, takže to prosím berte v potaz:)

Od make-upu potřebuji :

  • aby dobře kryl
  • aby byl vhodný na suchou pleť
  • aby nebyl do oranžova a aby se uměl přizpůsobit pleti
  • aby vydržel co nejdéle
  • aby byla pleť po jeho aplikaci sjednocená a hladká

Takže vás holky tímto moc prosím, jestli byste mi do komentářů mohly napsat svoje tipy na nějaké dobré make-upy, které by splňovaly co nejvíc požadovaných aspektů. Budu vám mooc vděčná, jelikož už opravdu nevím.

Jinak ještě mimo, dnes jsem si konečně vyzvedla balíčky od Elfu - z některých věcí jsem super nadšená, z některých moc ne a něco se nepovedlo vůbec, takže už se těším až vám to ve videu všechno řeknu. Slibuji, že tento týden už bude.

Zatím se mějte krásně
LL*

pondělí 5. listopadu 2012

Propadák v profesionální vlasové kosmetice

Hezké pondělí všem,

dnes bych vás chtěla uporoznit na dva produkty, které mě zklamaly na celé čáře. Jedná se o dva přípravky z řad profesionální vlasové kosmetiky, konkrétně se jedná o značku L´Oréal Professionnel. Tahle značka má všeobecně skvělé produkty (viz článek profesionální vlasová kosmetika) ale někdy se prostě stane, že se něco nepovede. No a konkrétně se nepovedly tyto dva produkty

omluvte prosím kvalitu fotky :)


Jedná se o výrobky z řady Volume Expand, konkrétně o šampon a pěnu pro zvětšení objemu. Cena šamponu byla 228 ,- s obsahem 500ml a cena pěny byla 205 ,- s obsahem 150ml. Bohužel oba produkty byly velkým zklamáním, jelikož vůbec neplní svůj účel. Vlasy vůbec nejsou plné objemu, jak L´oréal slibuje, ale naopak jsou ještě splihlejší a zdají se mi i mastnější. Takže je to pro mě velké zklamání a za mě palec dolů.

Ale samozřejmě díky dvěma nepovedeným produktům nezanevřu na celou firmu a na všechny jejich výrobky. Spíš mě to zklamalo a chtěla jsem vás před jejich koupí varovat. Pokud byste se chtěli podívat na jiné produkty, zde (www.vlasy-loreal.cz) je stránka, kde je to podle mě nejlevnější a kde nakupuji já.

Máte někdo podobnou zkušenost s produktem na vlasy, ktery vůbec nesplňoval co sliboval, spíš naopak?:)

Hezký večer
LL*

neděle 4. listopadu 2012

Nejlepší odličovač na oči

Krásný večer holky,

dnes bych vám ráda představila výrobek, který jsem sháněla strašně dlouho. Mám totiž hrozně citlivé oči, takže ať už jsem vyzkoušela sebelepší nebo sebedražší odličovač, stejně mě po něm oči štípaly,pálily a nevím co všechno ještě. Byla jsem z toho upřímně zoufalá, jelikož jsem se každé následující ráno probouzela s opuchlýma očima a strašným svěděním. Takovouhle reakci jsem měla na každý odličovač, nehledě na značku, cenu nebo složení.

Až jednou máma koupila sadu na odličování od značky Amia. Obsahovala jemnou čistící pěnu, čistící pleťové tonikum a oční odličovač. Ze začátku jsem se ho bála použít, ale pak jsem si řekla, že nic horšího se stát nemůže a jeden večer ho vyzkoušela. Při odličování jsem necítila žádné pálení ani nepříjemnou bolest. Naopak. Odličovač byl velmi příjemný a bez parfemace. A druhý den ráno bylo moje překvapení o to větší, když jsem se probudila a neměla jsem oči jako tenisáky.








Takže pro mě byla volba jasná. Od té doby používám jen tento oční odličovač a nedám na něj dopustit. Na jeho etiketě je napsáno, že je pro suchou pleť (což já mám), ale mě spíš přijde, že by tam mělo být napsáno na pleť citlivou. Nicméně je odličovač dvoufázový; olejovo-vodný, s extraktem chrpy a vitaminu E. Jeho obsah je 125 ml a cena se pohybuje někde kolem 60,-. Ale pozor holky, v DM drogerii ho nekoupíte - buď Rossmann nebo Schlecker.

Vážně stojí za to ho zkusit, protože mě se nejlíp osvědčil tenhle. A co vy holky? Jaký oční odličovač používáte?
*Jinak si už jdu zítra konečně pro balíčky od elfu, tak hned natočím video!:) Těšíte se?:))))
LL*

pátek 2. listopadu 2012

Kosmetika Coastal Scents

Krasný večer všem,

dnes bych vam rada predstavila ne uplne znamou kosmetickou znacku Coastal Scents. Je to ,,prekvapive,, americka znacka, ktera se svou kvalitou a cenou rovna kosmetice Elf. Coastal Scents nabizi na svych strankach klasicke vybaveni - rtenky,ocni stiny, rasenky,pudry apod. Ale samozrejme je to americka znacka, takze ten vyber je daleko vetsi nez tady. A co se tyce cen, tak ty jsou podle me prijatelne. Sice na zasilku budete cekat kolem 14 dnu, ale myslim, ze za tu cenu se vyplati si pockat.





Ja jsem si od nich objednala tuto paletku korektoru (kterou jsem v CR nikde nevidela), je to sada 15 korektoru - od nejsvetlejsiho po nejtmavsi, ktery je super na konturovani. Cela paletka je v umelohmotne uzaviratelne krabicce a jeji cena je v dolarech 14,95 coz je v prepoctu na koruny zhruba 300,-, coz mi za 15 korektoru prijde jako skvela cena. Jedina vec, ktera me trosku mrzi je, ze paletka neobsahuje stetec na aplikování korektoru. Asi predpokladaji, ze v dnesni dobe ma vetsina zen zakladni vybavu stetcu, kde tedy stetec na korektor nechybi.

Nevim presne za jak dlouho mi paletka prijde, nicmene hned jak prijde, urcite vam dam vedet jak dobra/spatna paletka je. A pokud byste si chteli neco objednat vy nebo se jen s touto znackou seznamit, tady je odkaz : http://www.coastalscents.com/

A jaká je vaše oblíbená značka, která není příliš známá? Máte takovou? :)
Hezký večer
LL*


čtvrtek 1. listopadu 2012

TOP 5 Parfémů

Krásný večer holky,

dnes jsem tu jen na skok, jelikož teď pracuji i doma, takže není tolik času na psaní článků, ale slíbila jsem si, že každý den přidám nějaký ten příspěvek, takže chci slib dodržet.
Nechala jsem se inspirovat u holek z tohoto blogu(http://rebellefeathers.blogspot.cz) a rozhodla jsem se vám ukázat mých TOP 5 nejlepších voňavek:







číslo 1. = Escada - Pacific Paradise
Tuhle vůni miluju ze všech nejvíc. Mohla bych ji ,,fetovat" každý den a nikdy by mě neomrzela. Je to úžasná sladká, svěží vůně, přesně takový typ vůně, které zbožňuju. Škoda, že už není v parfumeriích k sehnání.
Složení:
Hlava: ananas, kokosový sorbet, angreštSrdce: cukrová vata, solný květ, banánový květZáklad: santalové dřevo, krystalická ambra, pudrové pižmo

číslo 2. = DKNY Be Delicious
Tak tahle vůně mě taky vždycky dostane. Pokaždé, když ji má nějaká žena na sobě, bezpečně ji poznám. Další různé druhy ,,jablíček" (růžové, tmavé,..) mi už tolik nevoní jako tohle obyčejné.
Složení:
Hlava - zelené jablko, grapefruit, okurka, magnólie
Srdce - tuberóza, růže, konvalinka, fialka
Základ - světlé dřevo, santalové dřevo, exotické květiny, bílá ambra


číslo 3. = Guess - I´m yours
Tenhle parfém mi přijde daleko víc vydařený, než Guess - Seductive, jelikož má takovou sladší vůni, která mi narozdíl od Seductive voní po celou dobu - ne jen na první ovonění. 
Složení:
Hlava: maracuja
Srdce - magnólie, květy tairé
Základ - vanilka, mošus, pižmo, dřevěné tóny




číslo 4. = Jimmy Choo
Když tahle voňavka přišla do Sephory jako novinka, neměla jsem zájem si ji očuchat. Nezaujala mě ani názvem (v podstatě žádný název nemá) ani flakonkem. Nicméně jsem ji přece jen vyzkoušela a příjemně mě překvapila. Ale říkala jsem si, že to zase takový zázrak není. Jenže jsem si ji při další návštěvě Sephory stříkla zase a pak zase, no a zkrátka jsem si ji strašně oblíbila.
Složení:
Hlava - mandarinka, hruška, zelené tóny
Srdce - orchidej
Základ - karamel, pačuli

číslo 5. = Elizabeth Arden - Green Tea
Tak tohle není parfém, jen EDT(tuším), nicméně ji mám taky strašně ráda. Je taková svěží a čistá, navíc se dá koupit v podstatě za hubičku, takže pokud třeba nevyjdou peníze na parfém, můžu si udělat radost klidně tímto.
Složení: 
Hlava - tóny kmínu, rebarbora, citron, pomeranč, bergamot
Srdce - permint, jasmín, karafiát, fenykl, semeno celeru
Základ - dubový mech, pižmo, bílý jantar

A co vaše nej parfémy? :) 
LL*






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...