NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

neděle 13. ledna 2013

CHANEL Rouge Coco

Krásnou neděli dámy,

doufám, že si víkend užíváte stejně dobře a odpočinkově jako já:) Mohlo by se zdát, že blog poslední doobu zanedbávám a píšu méně než dřív. Bohužel zdání neklame. Poslední dny byly plné stresu a povinností, ale s novým týdnem přichází i nová energie a víc času na psaní. Takže se v blízké době těšte na vyhlášení giveaway, dále na video Shopping - leden 2013, no a samozřejmě vyhlášení slibované giveaway o stíny MAC.
No a kdybych měla dnešní článek popsat jednou větou, vypadala by nějak takhle:
                  ,,Oficiálně Vám představuji svou historicky první rtěnku od Chanelu "

No a jsem z ní maximálně nadšená, je prostě naprosto dokonalá. Je krásně hydratační, což ale na druhou stranu znamená, že moc dlouho nevydrží. Sice je na krabičce napsána výdrž 8 hodin (haha), ale rtěnka vydrží něco kolem 3-5 hodin. Klasická výdrž, řeknete si, tak proč si kupovat tuhle rtěnku za takovouhle cenu?


No, pokud Vás ani fotky nepřesvědčily o její dokonalosti, podíváme se jí trošku na zoubek. Co asi každého zajímá je její cena. Klasicky tenhle drahoušek stojí 850 ,-. Uff, cena dosti nepříjemná. Co mě ale velice mile překvapilo byly 50% slevy v Marionnaud. No, neměla jsem tam asi chodit, protože jsem se tam zamilovala do takových kousků, že i po slevě bych musela být milionář, abych si je všechny koupila. Nakonec jsem se tedy spokojila jen (jen ??) s rtěnkou. A možná podlehnu i stínům, ale to uvidíme.
Takže konečná cena rtěnky byla 425 .-, což si řekněme je úžasná cena. Další věc, která mě u rtěnky zajímá je textura. Jak už jsem zmiňovala na začátku, je to rtěnka hydratační, takže je moc příjemná na rtech. Vůbec nezalézá do vrásek, rty mírně hydratuje a dodává jim krásný lesk. Barva je to taky moc hezká, podobná mojí přírodní barvě rtů, takže ji můžu nosit denně. Ještě jsem se rozmýšlela nad klasickou červenou, ale nakonec zvítězila tahle. Nakonec jsem za to docela ráda, přece jen červenou nenosím každý den a zbytečně by mi ležela doma.
Pokud by Vás zajímala parfemace, tak tu jsem žádnou nezaregistrovala. Pokud by tam ale přece jen nějaká byla, považuju to za maličkost. Mezi další (pro mě) maličkosti patří balení. Klasické černé se zlatým pruhem po obvodu. Na uzávěru je vyryt znak Chanelu a na rtěnce najdeme vyrytý nápis s názvem téhle značky.
Další maličkostí je pro mě gramáž, která si myslím, že se pohybuje tak nějak stejně u všech rtěnek, takže Vás asi moc nepřekvapím, když Vám řeknu, že i chanelka má stejnou gramáž jako všechny.

Sečteno podtrženo na ní nevidím žádná negativa ani věci, které by mi minimálně vadily. Prostě nic. Je skvělá a za úžasnou cenu. Takže pokud by Vás zaujala nebo něco jiného například od Lancome, YSL, Clinique, Dior a dalších, skočte si co nejdřív do Marionnaud na slevy, opravdu se to vyplatí.

Krásný zbytek neděle
LL*

7 komentářů:

  1. Ten odstín je super.. někdy si dám výraznější ale někdy právě takovéhle světlé vyhledávám♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rtenky chanel miluji, takze se ti nedivím, ze sis je oblíbila:-)
      Nebo vlastne ji;-)

      Za tu cenu je to krásný ulovek

      Vymazat
  2. Ty jo tak to je perfektní cena :) Musím si taky nějakou pořídit, už to mám v plánu pár měsíců:)

    www.diarybylucinda.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Tak vzhledem k tomu, kolik stojí normálně bych od ní čekala asi něco víc, ale tak platíš za značku a já bych z ní měla taky ohromnou radost, prostě bych měla doma rtěnku od Chanel a to je to hlavní :D!

    OdpovědětVymazat
  4. Hezká nejhezčí pod sluncem

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...