NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

úterý 1. ledna 2013

Tak co tedy změním a napravím v roce 2013?

Tak a je to konečně tady, očekávaný rok 2013. Svět tedy neskončil, což beru jako znamení, že mám něco změnit - nebo obecně řečeno si každý rok dávám určitá přecevzetí, která nevím jestli splním, ale jak víte, miluju organizaci, takže mám na všechno seznamy. Proto ani přecevzetí nejsou žádnou vyjímkou...

1. ZAČNU CVIČIT
Tohle je snad to nejčastější přecevzetí, které si ženy/dívky dávají. Ale abyste mě pochopily správně, nemyslím tí, že v novém roce chci zhubnout. Jsem se svou postavou docela spokojená a myslím že mám i slušnou váhu na svou výšku, ale myslím tím cvičení na zpevnění těla. Takže bříško, nohy, zadeček....však to znáte :)
Pokud si ale myslíte, že si koupím permici do fitka a budu dřít do roztrhání těla, to ne. S Danem jsem se bavili o squashi, nějakém tom běhání, ale hlavně o domácím posilování na základě aplikace od Nike..

2. PRAVIDELNĚ SE BUDU ODLIČOVAT A ČISTIT SI PLEŤ
Za tohle se strašně stydím, ale někdy se stane že prostě se mi večer nechce a jsem strašně líná se odlíčit. Vím, že to pleti strašně škodí a ráno si za to vždy nadávám, ale znáte to, přijdete unavené domů a strašně se vám nechce. A tohle chci změnit. Takže se budu pravidelně odličovat a starat se o svou pleť, aby byla zdravá, hebká a hydratovaná. Proto se chci zeptat i vás holky, poradíte mi prosím nějaký denní a noční krém, odličovací přípravky a peeling pro suchou pleť?

3. V PRŮBĚHU ROKU SI SPLNÍM SVÁ KOSMETICKÁ PŘÁNÍ
Samozřejmě že nejsem milionářka, takže si svá tajná beauty přání nesplním najednou, ale budu se snažit si je splnit v průběhu roku. S tímto přecevzetím se pojí i další věc - nebudu zbytečně utrácet za blbosti, za drahé jídlo nebo za fastfoody.
A abyste si udělaly představu mých kosmetických přání tohoto roku, v dalším článku se můžete těšit na můj celoroční wishlist.

4. ZAČNU SE POŘÁDNĚ VĚNOVAT ŠKOLE
Tohle je další věc, za kterou se stydím. Jak už jistě víte, od října studuju na VŠ, ale je pravda, že jsem tomu učení zatím moc nedala a absence na přednáškách je taky velká. No jo, asi jsem si nějak odvykla se učit, dávat pozor, připravovat se atd. Takže tohle je další věc, kterou chci změnit a splnit si všechny zkoušky v lednu, abych to měla za sebou. ¨

5. BUDU PRACOVAT NA VZTAHU S DANEM
No, co k tomu dodat. S Danem máme sice hezký vztah, ale samozřejmě je vždy co zlepšovat a na tom chci zapracovat. Konkrétně ale z mé strany chci zlepšit věci, které mu třeba vadí nebo které jsou příčinou zbytečných hádek.

6. BUDU SE NAPLNO VĚNOVAT BLOGU A USKUTEČNÍM VŠECHNY SVÉ KOSMETICKÉ NÁPADY
Upřímně, miluju tenhle ,,svět". Je to jen ženské místo, kde si každý den přečtu tolik zajímavých věcí, recenzí, tipů a rad, že už bych se bez toho asi nemohla obejít. A když i já se do toho můžu trošku vložit, napsat pár svých tipů a nápadů, jsem opravdu štastná. Dělám co mě baví a snad to baví i vás. Mám plnou hlavu nápadů, které vám chci během roku ukázat. Takže doufám, že se vám to bude vše líbit, že se mí pravidelní čtenáři rozrostou a že sem budete chodit rády...

Myslím, že tyhle přecevzetí jsou ty největší a nejdůležitější a proto doufám, že je všechny aspoň částečně dodržím a splním...Na konec bych vám ráda dodatečně popřála krásný nový rok 2013 plný lásky, zdraví a štěstí.
LL*

10 komentářů:

  1. S mnoha předsevzetími souhlasím, já si seznam udělám co nevidět:)

    OdpovědětVymazat
  2. Hezká předsevzetí, tak hlavně abys je dodržela :-))) Já si předsevzetí nedávám, protože předem vím, že na mě tohle nefunguje :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Hezké předsevzetí. Hodně štěstí a ať se vše vydaří! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkný článek :) Tak hurá do plnění a ať ti vše vyjde tak jak si přeješ :)

    OdpovědětVymazat
  5. super článok. držím palce, nech sa ti všetko vydarí.

    OdpovědětVymazat
  6. Přeji ti krásný rok 2013 a ať se ti vše splní podle tvých přání.

    OdpovědětVymazat
  7. tak ti přeji ať se ti vše podaří ! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mám jich pár podobných, tak ať se daří :).

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...